אבי בן 1231
Well-known member
ניצלתי את העובדה שהשנה היו הפירות בטעם של פעם, עסיסיים ומתוקים במיוחד, בזכות החורף האחרון שהיו גשום מאוד וארוך.
הכנתי קונפיטורה משזיפי תמר, נדמה לי שכך מכנים אותם, אלה השזיפים המוארכים שנראים כמו תמרים.
היתה לי כמות גדולה שחששתי שיתקלקלו במקרר, והשתמשתי בכמות קטנה של 500 גר' שזיפים חתוכים למשולשים לא גדולים, 400 גר' סוכר, בישול של ''20'1 שעה בתרמומיקס, לקראת סוף הבישול הוספתי מיץ מחצי לימון.
יצא מעולה!!!
הכנתי קונפיטורה משזיפי תמר, נדמה לי שכך מכנים אותם, אלה השזיפים המוארכים שנראים כמו תמרים.
היתה לי כמות גדולה שחששתי שיתקלקלו במקרר, והשתמשתי בכמות קטנה של 500 גר' שזיפים חתוכים למשולשים לא גדולים, 400 גר' סוכר, בישול של ''20'1 שעה בתרמומיקס, לקראת סוף הבישול הוספתי מיץ מחצי לימון.
יצא מעולה!!!