אתמול...

ועוד משהו!!

גם אני רוצה סימן זיהוי...מה אני אגיד זאת עם החצאית הוורודה?! אני גם רוצה להרגיש חשובה!!!

the hell man

New member
תודה גלי ואם זה משמח אותך

אני שמתי
אלייך.........כל החיים שלי שמתי
אלייך!!!!!! ונראה לי שכולם שמו לב אליך ומי שלא, עיוור!

Bitch47Percents

New member
אוי, שכחתי סימני זיהוי...

אז, אם הייתם אתמול בשברולט, וראיתם מישהי לבושה באדום(מכנסיים, גופייה, שיער...) זאת אני...

Mashina Girl

New member
../images/Emo28.gif

"אז, אם הייתם אתמול בשברולט, וראיתם מישהי לבושה באדום(מכנסיים, גופייה, שיער...) זאת אני..." גם-אתה-היית-שיכור?!

the hell man

New member
אני לא משוגע../images/Emo70.gif תבדקי מה רשמת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

mutagen123

New member
היה בהחלט כיף לחזור לשברולט

לראות את כל האנשים, אנשי חוסמסה כמו שהיה בעבר נהוג לומר אליאס,בן,מור,מעיין,מתן,בטי,עידו,תומר,צחי,דיויד,איתן מצטער עם שכחתי מישהו. כמובן היו את האזורניקים ואת המיקוואים המוזיקה בהתחלה הייתה חלשה, אבל אז בא תקלוט של מוזיקת שברולט אמיתית היה באמת חבל'ז, באמת התגעגתי... וכמו שהשברולט רגיל לעשות לקראת הסוף יש איזה שעה חלשה. אבל בכלליות היה מלא וערב איכותי בהחלט זו הפעם הראשונה שלי בשברולט שהרגשתי שאני לא מכיר כמעט אף אחד... כל כך הרבה אנשים חדשים, אולי יש תקווה לשברולט, בכל מקרה מי שעשה לי את הערב אלו האנשים מהבית ספר הישן, עולים בי געגועים לחוסמסה, מי יודע, אולי בחופש הגדול זה יקרה שוב, אולי...

the hell man

New member
אתה צודק בהחלט../images/Emo70.gif .................

אני (הדור החדש שבשברולט) שומע כל מיני לחשושים שזהו! השברולט אוכל אותה וזה מועדון חרא וזה לא כמו שהיה אז...........אז אני לא הייתי מבלה שם אז אבל אני יודע איך היה אתמול ולפני שבועיים ואני יודע שנהניתי!!!!! בהחלט היה טוב אתמול.......... נ.ב - אם גרתי בקריית שרת שזה קרוב ממש ממש לחוסמסה (עכשיו אני גר בראשל"צ) אני נחשב גם לחבר'ה שמעלים בך געגועים
חחחחח...........

danihell7734

New member
צריך לעשות שוב, אפשר בפסח

אבל חוסמסה אורגינל, עם האנשים הנרגילה, והשמן הזה שצעק עלינו... למי שזוכר:"יא מסומם לעתיד! מי דיבר אליך? מה אתה זורק שמות של שכונות? אני העבריין הכי גדול בארץ!"

mutagen123

New member
*זכרונות

לדפוק אנספור ראשים עד 6 בבוקר שבטי תלך הביתה לספר כל כך הרבה בדיחות שחורות ובדיחות שואה, וכמובן בדיחות על ערסים. הייתה תקופה טובה, ראסמי צריך לעשות את זה שוב, עם האנשים האורגינליים

danihell7734

New member
זוכר את המיץ בטעם ארטיק לימון הזה

שהיית מביא? אח...היה שולט אז...

n a v n a v

New member
ממתי אתם יושבים בחוסמסה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

בחוסמסה יושבים רק ערסים ושורפים פחים (את המכולה הגדולה...), נפצים ... מי כמוני יודעת החוסמסה מתחת לבית שלי... סתם מקום מסריח...

למעלה