אתמול

מיטללל

New member
אתמול

הלכתי עם סבתא שלי לבדיקת עיניים. באיזשהו שלב, התחילה להיות לי סחרחורת מטורפת, התיישבתי וסבתא שלי קלטה שמשהו קרה. תוך חצי שניה הרופא עיניים שהיה שם "התנפל" עליי, בדק לי את לחץ הדם ושטויות כאלו (לא היה לי כוחות להתנגד) גיליתי לתדהמתי כמה אנשים זה דבר חוצפן. פתאום המוכרת שאלה את סבתא שלי: "מה יש לה?", "היא בסדר?", "היא אנורקסית?" וסתם הדאיגה לאללה את סבתא שלי (שגם ככה ידעה ימים יותר טובים) אני באמת רזה יחסית. אבל ממש לא בהגזמה... ולידע כללי-אני לא סובלת מאף בעיית אכילה אני לא קולטת מאיפה החוצפה של אנשים לשאול/להגיד דברים כאלו. לי עוד מילא, לא אכפת לי, אבל כ"כ הדאיגו את סבתא שלי... בכ"מ, יצאתי החוצה כדי לנשום אוויר צח, וסבתא נשארה לבדיקה, ופתאום יצא עוד בחור שהיה שם, שלא ממש הבחנתי בו, והתחיל להתעניין, לשאול מה שמי, איך אני מרגישה, וכאלה. היה חמוד לאללה. דיברנו כמה דקות ומפה לשם הוא ביקש את המספר שלי כדי לבדוק יותר מאוחר מה שלומי. לא יודעת למה, נתתי לו. הוא התקשר מקודם. דיברנו איזה שתי דקות ואז, שהוא הזרים את השיחה ל"בואי ניפגש", אמרתי לו שעליי ללכת ונדבר מאוחר יותר. מה עושים ? מה זה אין לי כוח לזה

L y c a n

New member
im ein lah koah az tagidi lo matim.

ve zehu:) aval.. im hu haya nehmad ve akol, az lama lo lenasot? btw, im in coffe shop, all is ok here.. ;) ha ve a great week!

נועם m

New member
פיספסתי משהו?

שי? אין שי? אני חושבת שזה תלוי בסיבה שבגללה "אין לך כוח". זה משהו זמני או שפשוט לא מתאים לך קשר כרגע? אם הוא חמוד, וזו סתם שביזות רגעית, אולי כדאי שתגידיד לו את זה ותקבעו שאת מתקשרת אליו כשיש לך כוח.

מיטללל

New member
נגמר שי...

בכ"מ, הוא התקשר שוב הודיתי לו על ההתעניינות לשלומי אבל שלא מתאים לי. תודה (-:

comet9

New member
מה עושים עם הבחור שהתעניין?

או מה עושים עם הסחרחורת שקרתה לך?.. סתם
על כל מקרה, אם אין לך כוח, כמו בקטע של שי המדובר, תודה אבל לא תודה
מה קורה איתך באמת? שנים שלא...

מיטללל

New member
תאכלס

ציפיתי שיותר תגיבו לחלק הראשון של ההודעה, זה הרבה יותר משמעותי :) אנשים זה כזה עם חוצפן ! בנוגע לסחרחורת זה קרה כי קצת התייבשתי.. אנשים תזכרו לשתות, זה חשוב
איתי הכל מצויין :) מה איתך? למה נעלמת חצי יובל ? איך הולך ?

comet9

New member
נעלבתי ממך אז נעלמתי ממך

חה חה לא. טוב האמת שלפי השעה והיום אני אמור להיות בעבודה אבל... כנראה שמישהו החליט שאני צריך לחטוף את מה שחטפת בתיאור ההודעה.. ואני בבית חולה ומסכן. הולך איתי בסדר.. עבודה כרגיל מה איתך? למה לא שמענו ממך?

Dark Muse

New member
למה חוצפה? זה כנראה מתוך דאגה

וכן, זה אולי קצת חצוף, אבל למה את כל כך מתעצבנת מזה? אולי יש לך פחד מסויים שאת באמת כזאת...?

מיטללל

New member
נראה לי עלית פה על משהו

או שלא. א. זו לא דאגה. זו סתם חטטנות. ב. אנשים הם חוצפנים. זה לא כזה מפריע לי בדרך כלל. אם היא הייתה אומרת לי את זה, הייתי או מתעלמת או מסבירה לה בחיוך שאני רק בולמית :) הסיבה שהובילה לכך שזה עצבן אותי כ"כ, שהיא סתם הלחיצה את סבתא שלי, שגם ככה לא בשיא בריאותה.

זכוכיות

New member
תתעלמי, זו החוצפה הישראלית,

תמיד יש לאנשים מה להגיד, גם כשזה ממש רחוק מלהיות עניינם...

Cobe Anan

New member
חוצפה? לא חסר...

גם עלי מישהי העיזה להעיר לסבתא שלי. אין לך בעיות משלך לדחוף אליהן את האף, זקנה מעצבנת? או שבכלל, מישהו מעיר לך על משהו שממש לא קשור אליו. לאנשים פשוט יש אף ארוך מדי. אגב, איך את מרגישה? *מודאג* מקווה שיהיה טוב.. כדאי שתרגיעי רק את סבתא שלך שאת לא אנורקסית, שהיא לא תדאג סתם. תהיי בריאה!

Zoharrr

New member
אוי מיטל אני מזדהה...

זה נוראי... אתמול, אני ואלכס נכנסו לחנות של כלי נגינה לראות גיטרות, אז נכנסו והוא עמד מאחורי צמוד אליי והחזיק לי יד והמוכר,בחור צעיר עושה לנו: "אפשר בבקשה לא להתמזמז בחנות שלי" עזבי שלא התמזמזנו,ועזבי שהוא ממש צחק,זה היה מביך ולא במקום... או לפני איזה חודש, נסעתי הביתה במונית שירות ושמתי את הדברים במונית עד שהיא תתמלא ועמדתי עם אלכס ליד והתנשקנו, ואז שנכנסתי למונית שירות איזה מישהו אמר לי:"זה ממש לא מכובד שאת מתנשקת ככה בפומבי עם הבחור הזה" ואז אנשי המונית התחילו דיון על חיי המין שלי. "מה,היא רוצה שיהיה לה טעם שלו כל הלילה!!!" :O עד שפשוט ממש התעצבנתי ואמרתי להם שהם חבורה של חסרי חיים וחטטנים וחוצפנים והם נעלבו וסתמו כל הדרך.

עתודאית

New member
קרה לי גם פעם..

התנשקתי עם מישהו (אקס).. בתור לרופא בקופת חולים נראה לי... ואיזה סבתא ראתה לנסות להעיר לנו על זה... אנשים מעצבנים, כאילו מה את מקנאת? מצד שני.. הייתי שבוע שעבר בהופעה והיו שם 2 בנים בני 15-16 שפשוט אכלו אחד את השני כל המופע... אז אתם גם ילדים.. גם מתנשקים כל המופע.. וגם הומואים.. לדעתי סתם מעורר פרובוקציות... כמובן שלא אמרתי כלום..

נועם m

New member
זו כבר קצת צביעות, לא?

כאילו, אם הם הומואים אז זו פרובוקציה, אבל כשזו את זה בסדר?

למעלה