אתמול

עתודאית

New member
צודקת..

בגלל זה גם אמרתי את זה... אבל זה לאו דוקא היה בגלל שהם הומואים.. כאילו יש לי חברים הומואים ואני הכי סבבה עם זה זה השילוב.. כאילו כשראיתי אותם מתנשקים פעם אחת זה רק גרם לי לחייך כזה אבל כשהם התנשקו כל המופע בשילוב עם זה שהם צעירים והומואים נראה לי מעורר תגובות.. כאילו נראה לי שאני לא הייתי מגיעה למצב שאני מתנשקת ככה כל המופע עם מישהו..

לא חוצפנים...

לפי דעתי המוכרת פשוט דאגה לך... ואם כן היית אנורקסית היא כנראה הייתה ממליצה לסבתא שלך לקצת אותך לקופת חולים או בית חולים... קיצר זה היה מדאגה... חוצפה חיובית מה שנקרא....אין לך מה לכעוס... בקשר לשני.. רק ניסה להתחיל איתך... במסווה של דאגה... אני בטוח שמצבך הבריאותי לא ממש עניין לו את האשך השמאלי.... רק רצה להתחיל איתך זה הכל... אגב.. איזה טמבל.. אחרי 2 דקות במקום ל"התעניין" במצבך הבריאותי והנפשי... כבר שואל מתי נראה אותך... לפחות שימשיך לעשות רושם של דואג... נכון שהבואי ניפגש הוריד לך את כל החשק לדבר איתו...??

d e m o sthenes

New member
אני אתייחס לשני הנושאים.

אני לא בהכרח חושב שזה קשור לחוצפה של אנשים אלא להפך לדאגה. זה מסוג הדברים שנאמרים ללא מחשבה מוקדת ולא נועדו לפגוע אלא לדאוג. סך הכל היית צריכה להגיד לה תודה אבל לא, את לא אנורקסית וזהו. לגבי הבחור אז רק את יכולה לדעת מה את רוצה מעצמך, אם את מרגישה לא מוכנה עדיין אז פשוט תגידי לו את האמת אם בא לך עליו קצת אז תצאי איתו פעם פעמיים ותראי מה יהיה, זה לא שאתם מתחתנים.

למעלה