אתן יודעות

!adidas

New member
אתן יודעות

איזה שיר מתאים לי? eternal flame במיוחד השורה "Do u fill the same, or am my only dreaming" אבל כל השיר מתאים לי אבל דיי לדבר עליי מה איתכם? יש אהבות נכזבות? אהבות חד צדדיות (כמו שלי) שהשני לא יודע עליהם? וכו´ וכו´ love&peace adidas with a broken heart

Black Cat15

New member
עדי!!!

בקשר לשאלתך... כן יש מישהו שנדלקתי עליו אבל בעיקרון אנחנו מדברים ובקרוב אני אספר לו שאני דלוקה עליו ונראה מה התגובה נראה לי שהוא גם מחבב אותי כי אנחנו מדברים יחסית הרבה. מה עם האהבה שלך? למה היא חד צדדית? לא חשבת על לספר לו?

Nagini Potter

New member
יופי!!

כן, תספרי לו שאת דלוקה עליו, ואל תשכחי לבוא לספר לנו מה הוא אמר!!! *מתרגשת*. הבעיה אצלי היא שאני מחבבת כמה בנים, כל יום מישהו אחר, ואני לא יכולה להחליט מי מביניהם אני מחבבת יותר
. יש אחד שאנחנו טיפה ידידים-חברים כאלה, אבל הוא ידוע בזה שהחברות הקודמות שלו זרקו אותו בגלל שהוא שיקר להן כל הזמן... לא הוא ולא החברות מסכימים לספר מה בדיוק הוא שיקר, אז אני לא יודעת ממה להזהר.... ואני גם לא יודעת אם הוא באמת מחבב אותי, או שהוא סתם רוצה... אתן יודעות מה.... למישהי יש עצה? Nagini Potter

Black Cat15

New member
שלום לך!!

אל דאגה אני מבטיחה לבוא ולספר. אני מבינה אותך בקשר לאי ידיעה בנושא את מי את מחבבת יותר?! גם לי זה היה קרה כמה זמן. המלצה - תמצאי מישהו, תתבייתי עליו, ותתנפלי עליו!! חחחחח...
אני אומרת בקשר לזה שאתם ידידים-חברים... תזהרי ממנו ואל תתני לו לנסות לנצל אותך. מניסיון - כשמתנהגים בקשיחות ובתקיפות לבנים מניאקים הם מסוגלים להפוך לאנשים הכי חמודים שיש.

!adidas

New member
איזה יופי שאני יכולה לפרוק!

ככה קוראים לו שרון ואני מכירה אותו סה"כ חודשיים וזה מספיק לי בהחלט הקטע הוא שהשדכנית של הקטע (מעצבן ביותר) איכשהו היה לו אפשרות להיות פעמיים חבר שלה והוא סירב בשתיהן הוא אמר לה שהוא לא רוצה חברה וגם שהוא לא מחבב אף אחת אבל הוא גם אמר לה שבכל מקרה הוא לא יגיד לה כל יום אני תופסת אותו מסתכל עליי (הוא יושב קצת מאחוריי) אני קולטת אותו בזווית העין ויש לו מבט כזה מיוחד אני בהתחלה הייתי בטוחה שהוא רוצה לרצוח אותי אבל חברה שלי הודיעה לי שהוא מחבב או אוהב אותי לאט לאט התחלתי לחשוב עליו יותר ועכשיו הגעתי למצב שאני שרופה עליו אבל איך אני אדע מה הוא חושב עליי? הוא מסרב להגיד לבנות אני מפחדת להתאכזב

Nagini Potter

New member
אני לא כל כך מבינה בנושאים האלה אבל

אם הוא לא מגיב לבנות - אולי יש לך ידיד שיכול לסחוט ממנו מידע? לא נשמע לי סביר שיש לך כזה ידיד, אבל אם יש..... חוץ מזה, כדאי שתסתכלי עליו מאוד מאוד באובייקטיביות, כי בהרבה מקרים שבנות נדלקות על בנים בצורה כזאת, אז אחר כך כשהן מכירות אותו הן מגלות שהוא בעצם חרא של בנאדם..... אז תתכונני נפשית..... Nagini Potter

wildflower!

New member
אני לא מבינה את זה....

איך אפשר לאהוב {או "להיות שרופה"}על בן אדם שאתן לא מכירות? מה,לפי המראה החיצוני? אתן יודעות שזה בולשיט! מתאהבים בפנימיות של הבן אדם....:) האהבה הראשונה שלי הייתה {ועדיין} אהבה נכזבת... הכרתי אותו...בחור בן 17{שנה מעליי}שנה שעברה.... כשבערך ארבע שנים היינו באותו ב"ס....עד ששנה שעברה במקרה הכיתה שלנו התמקמה ליד הכיתה שלו..... והתחלנו לדבר... עזבו.... די עצוב... אנחנו ידידים מאוד טובים עכשיו.... {ואנידי מקווה שזה ייתפתח לעוד....} אוהבת בר

chill-chill

New member
../images/Emo50.gif לך../images/Emo70.gif

להיות ידידים לפני מערכת יחסים שהיא מעבר לידידות זה דבר מאוד מאוד בריא, במרבית המקרים.
אני מאוד נוטה להסכים עם מה שכתבת על לאהוב לפי מראה חיצוני (כבר כתבתי את דעתי בשרשור אחר). כשחושבים שאוהבים מישהו לפי המראה החיצוני או בלי להכיר בן אדם בכלל, יש בזה יותר "הידלקות" מאשר אהבה... לפעמים לוקח המון המון זמן להבין שמאוהבים במישהו (הדגשתי "לפעמים" כי יש מקרים של אהבה ממבט ראשון וכו´), וגם אם יוצאים עם מישהו לפעמים לוקח זמן עד שמבינים אם זה סתם עוד אחד או מישהו שאתן באמת אוהבות...
תחשבו על זה... ואם כבר, אז יש לי עוד שאלה אליכן- מה דעתכן לגבי אהבות אינטרנטיות? מאמינות ב"להתאהב" דרך המסך? (והתשובה שלי תגיע בהמשך
). צ´ילי

!adidas

New member
בנוגע לאהבות אינטרנטיות ../images/Emo110.gif

לי יש דווקא סיפור שנה שעברה הכרתי 2 אחים (תאומים בגיל) באתר של הארי פוטר ויצרתי איתם קשר ולאט לאט עברנו לדבר טלפונית בחופש הגדול הם הגיעו 3 פעמים לכפר סבא במיוחד (!!!!) כדי לפגוש אותי ואת חברה שלי (שלוש שעות נסיעה!!!!) עברו ימים ואנו ממשיכים בקשר (בינתיים מסתבר שאחד מהם מאוהב בחברה שלי) אז דיברתי עם השני באייסי ואני שואלת אותו: אתה אוהב מישהי? אז הוא אומר לי שכן ואומר לי שאם אני אגיד לו הוא יגיד לי אז סתם אמרתי לו שאני אוהבת מישהו (בשביל שיגיד לי את מי הוא אוהב) אבל אני אגיד לו בתנאי שהוא יגיד לי אז הוא אמר לי שהוא אוהב אותי והייתי בשוק ואמרתי לו (ואין לי מושג למה) שאני חושבת שאני אוהבת אותו ואז כמה ימים לא דיברנו ואז מסתבר לי שהוא כל הזמן מקלל את חברה שלי ושניהם בכאסח אז כתבתי לי הודעה שאני שונאת אותו וסתם אמרתי שאני אוהבת אותו כי אי אפשר לאהוב יצור כמוהו וכו´ וכו´ בקיצור הודעה פוגעת ואז הוא קילל אותי בראש השנה סלחתי לו אבל לא דיברנו יותר ולפני שבוע דיברתי עם אח שלו ושאלתי מה שלומה של האחות שלו אז הילד שרבתי איתו הקשיב לנו מהקו השני ואמר שזה לא ענייני והתחלנו להתכסח בקיצור לא מומלץ לתת לבנים מהאינטרנט הדמנות להגיד שהם אוהבים אותך:) love$peace adidas

wildflower!

New member
אהבות באינטרנט!

יש לי חברה ממש ממש טובה......שיש לה חבר מהאינטרט! הם חברים עוד מעט חודשיים...... אבל אל תשאלו איזו אהבה יש להם:) משהו אדיר!!!!!!!!!!! זה מוכיח שהמראההחיצוני לא חשוב..כי הם התאהבו אחד בשני עוד לפני שהם התראו!!!:) איזה מתוקים!!! מתלהבת....} אוהבת בר

chill-chill

New member
את יודעת מה../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

את צודקת... יש פה באמת עניין של לא להתחשב במראה חיצוני לפני שנפגשים (אלא אם כן פוצחים בתיאורים "אני נראית ככה", "אני נראה ככה"... או מחליפים תמונות וכו´). נקודה מעניינת! קבלי שתי נקודות!
צ´ילצ´יל

Nagini Potter

New member
אי אפשר להתאהב דרך המחשב!!

אנשים נשמעים אחרת לגמרי דרך האינטרנט! למשל - פעם דיברתי עם מישהו באינטרנט, והוא היה נורא נחמד ומקסים וחכם והכל...... חשבתי שנהיה ידידים, וכששאלתי אותו לפרטים שלו, מסתבר שהוא האח הגדול של חברה טובה שלי. מה הבעיה פה, אתן שואלות? הבעיה היא, שאני מכירה את הבנאדם הזה, ואיך להגיד..... נחמד ומקסים וחכם - הוא לא. הוא פשוט חרט של בנאדם, אין מה לעשות. אבל דרך האינטרנט הוא נשמע כמו מלאך, לא פחות ולא יותר. תחשבו על זה. Nagini Potter

Black Cat15

New member
לגבי אהבות אינטרנטיות...

אני לא חושבת שקיים כזה דבר ואם כן אז זה רק לאנשים בעלי מזל היה לי פעם קטע ממש ממש לא נעים עם מישהו מהאינטרנט... אקיצר אני אספר בקצרה... הוא היה קטן ממני בשנה ומסתבר שלמד באותו ביה"ס שלי... אני חושבת שאתן אפילו מכירות אותו... בכל מקרה עשיתי טעות והסכמתי לצאת איתו בולנטיינ´ס שנה שעברה אבל לפחות השכלתי לבטל ברגע האחרון. מאז הוא ממש כועס עלי... אבל זה לא ממש משנה לי... סתם אידיוט... ויש לי ידיד ממש טוב שאנחנו למעלה משנתיים בקשר רצוף באייסיקיו ושקלנו לדבר בטלפון ולהפגש ביום מן הימים אבל... לא נראה לי שיצא...

chill-chill

New member
או.קיי... ../images/Emo26.gif

אצלי, בכל אופן, היה איזה קטע עם מישהו מהאינטרנט, וזה לא ממש הלך... וחוץ מזה יש כמה אנשים שאני מדברת איתם כבר כמה חודשים טובים ויש המון המון כימיה. עם אחד מהם כבר היו כמה הזדמנויות של להיפגש (אנחנו גרים מאוד רחוק אחד מהשניה), אבל אף אחת מהן לא היתה בפועל... שזה דווקא טוב, מבחינתי, כי זה קטע של ידידים ותו לא, וחבל לי להרוס את מה שיש בינינו ע"י להיפגש וליצור רושם מוטעה או משהו דומה. בכל אופן, את הבחור שאני יוצאת איתו עכשיו הכרתי באינטרנט, אבל כל התחושות שלי כלפיו התעוררו רק אחרי שנפגשנו... לפני כן היינו ידידים טובים בלבד
צ´ילי

Alinush*

New member
לי יש חברה כזאת ואני מנסה להסביר לה

שהיא לא יכולה להיותמאוהבת במישהו שהיא אפילו פעם אחת לא דיברה איתו! וחוץ מזה הוא בכיתה יא והיא בכיתה ח הוא כזה פריקי חמוד יש לו שיער אדום.... ויש לי הרגשה שהיא מאוהבת בו רק בגלל זה...כי הוא שונה וקולי כזה ולא בגלל שהוא בן אדם כל כך נחמד(מה שגם לא בטוח!). ושלא תבינו אותי לא נכון לפי דעתי פריקים די מושכים אני אוהבת בנים עם עגילים בכל מיני מקומות ועם שיער צבוע או מחומצן....ככה זה הטעם שלי.... מה אתן חושבות??????????
אלינה

!adidas

New member
הולי שיט!

עכשיו גיליתי שכתבתי: השדכנית של הקטע! אתן בטח חושבות שאני מפגרת! התכוונתי לכיתה כיתה כיתה

Alinush*

New member
היי עדי...זוכרת אותי???

היי, אני אוהבת ילד הוא מקובל, אני לא, הוא חתיך, אני לא, יש לו גוף יפה, לי לא.... אני אוהבת אותו כבר שנתיים והוא לא יודע את זה למרות שבהפסקה אני זורקת לעברו הערות והארות בתקווה לפתח שיחה.... אבל מזה לא יוצא כמעט כלום חוץ משני משפטים....טוב גם משהו?!
למרות שבשנה שעברה הינו הרבה יותר קרובים...אפילו הלכנו כמה פעמים ביחד לבית ספר ונפגשנו בחנות ודיברנו חצי שעה..... אבל עכשיו הוא כמעט ולא שם אלי
........ החליפו לנו כיתות משנה שעברה (אבל עדיין נשארתי איתו בכיתה!) אבל הצתרפו לכיתה שלנו מלא מקובלות פרחות כאלה והוא יותר מידי עסוק לדבר איתן ולנסות להרשים אותן מאשר לדבר עם ידידים וותיקים...... מה עלי לעשות בנות ????????. תעזרו לי בבקשה!!!
אלינה

עוגייה

New member
טוב...כנסו....

אז ככה- השנה, בגלל שהתחלנו כיתה י´ ותיכון ועיניינים אז הצטרפו מלא ילדים חדשים. לכיתה שלי הצטרפו איזה עשרה,(דרך אגב אם זה נראה לכם מוזר אז- אצלנו זה בית ספר מכיתה ז´ עד כיתה י"ב כלומר תיכון וחטיבה ביחד והיינו כל הילדים ביחד רובנו מכיתה ב´ ואם לא אז מכיתה ז´, אז כולם קשורים אחד לשני ומכירים אחד את השני...)וזה נורא שניה אותה, אבל זה לא העיקר עכשיו... אני לא אוהבת ת´בנים בשכבה שלנו מבחינת מראה ולכיתה שלי הצטרפו שניים שבהחלט מרעננים את הנוף...
אחד מהם הוא *קצת* סנוב או שהוא סתם ביישן, בכל אופן הקשר שלי איתו דיי שואף לאפס....חוץ מקצת דיבורים בהפסקות/בשיעורים
...אני לא בטוחה אם -נדלקתי- עליו או לא(בטוח לא התאהבתי...) ואני עוד צריכה לברר את זה עם עצמי כי אני *ממש* לא מכירה אותו... השני זה כבר משהו אחר...לא יכולה להגיד שאנחנו ידידים טובים אבל אנחנו כן דיי מדברים , למרות שרק עכשיו אני מתחילה להכיר אותו ולאהוב את האופי(ובטח שאת היופי...
)וגם הרבה בנות שנהיו ידידות שלו אומרות שהוא אחלההה בנאדם והוא נשמה וכאלו..... אז... סיכמתי עם עצמי להיות קצת פחות ביישנית והרבה יותר אמיצה ולפתח איתו כל מיני שיחות... WISH ME LUCK!!!
(פרס מובטח לכל מי שתצליח לספור כמה נקודות יש בהודעה הזאת....
) נ.ב.- יש גם אחד שהוא שנה מעליי והוא נוראאא חמוד ויש לנו קשר בסדר, לא ידידים מאוד מאוד טובים אבל אנחנו נחמדים אחד לשני
ולמרות שיש לו חברה הוא *כל* הזמן נועץ בי מבטים...אולי הוא רוצה לרצוח אותי?
תגובות,הארות,הערות,מענות,וכל מה שאתן רוצות- תכתבו!

למעלה