טוב...כנסו....
אז ככה- השנה, בגלל שהתחלנו כיתה י´ ותיכון ועיניינים אז הצטרפו מלא ילדים חדשים. לכיתה שלי הצטרפו איזה עשרה,(דרך אגב אם זה נראה לכם מוזר אז- אצלנו זה בית ספר מכיתה ז´ עד כיתה י"ב כלומר תיכון וחטיבה ביחד והיינו כל הילדים ביחד רובנו מכיתה ב´ ואם לא אז מכיתה ז´, אז כולם קשורים אחד לשני ומכירים אחד את השני...)וזה נורא שניה אותה, אבל זה לא העיקר עכשיו... אני לא אוהבת ת´בנים בשכבה שלנו מבחינת מראה ולכיתה שלי הצטרפו שניים שבהחלט מרעננים את הנוף...
אחד מהם הוא *קצת* סנוב או שהוא סתם ביישן, בכל אופן הקשר שלי איתו דיי שואף לאפס....חוץ מקצת דיבורים בהפסקות/בשיעורים
...אני לא בטוחה אם -נדלקתי- עליו או לא(בטוח לא התאהבתי...) ואני עוד צריכה לברר את זה עם עצמי כי אני *ממש* לא מכירה אותו... השני זה כבר משהו אחר...לא יכולה להגיד שאנחנו ידידים טובים אבל אנחנו כן דיי מדברים , למרות שרק עכשיו אני מתחילה להכיר אותו ולאהוב את האופי(ובטח שאת היופי...
)וגם הרבה בנות שנהיו ידידות שלו אומרות שהוא אחלההה בנאדם והוא נשמה וכאלו..... אז... סיכמתי עם עצמי להיות קצת פחות ביישנית והרבה יותר אמיצה ולפתח איתו כל מיני שיחות... WISH ME LUCK!!!
(פרס מובטח לכל מי שתצליח לספור כמה נקודות יש בהודעה הזאת....
) נ.ב.- יש גם אחד שהוא שנה מעליי והוא נוראאא חמוד ויש לנו קשר בסדר, לא ידידים מאוד מאוד טובים אבל אנחנו נחמדים אחד לשני
ולמרות שיש לו חברה הוא *כל* הזמן נועץ בי מבטים...אולי הוא רוצה לרצוח אותי?
תגובות,הארות,הערות,מענות,וכל מה שאתן רוצות- תכתבו!