אתן יודעות

עוגייה

New member
ותגיבו בכ"ז

גם אם אין לכן מה

peach & cream

New member
מה עם אנשים שקטנים יותר?

יש אצלי אחד בבי"ס שקטן ממני והוא מזהההה חמוד כזה, פשוט ממי!!! והוא כ"כ מיוחד בעיני, אבל הוא קטן, וזה ממש לא מתאים, אז מה שנשאר לי זה רק להסתכל ולא לגעת
איזה מאמי החיפושית (פיחושית) הזאת... למרות שכתוב באג וזה ממש לא קשור... באהבה.

wildflower!

New member
למה אי אפשר יותר קטן?!?!

אני חושבת שהגיל ממש לא משנה. העיקר האהבה. אבל יכול להיות מצב שהבן יותר קטן מהבת בכמה שנים טובות ואז זה קצת יוצר בעיה.. כי כמו שאנחנו יודעות...{בנות יקרות} שבנות מתפתחות הרבה יותר מהר מבנים....{זה מסביר כמה דברים......} אבל בלי שום קשר..אני חושבת שאם הבן הוא שנה מתחת אין שום הבדל.. ואם אתם אוהבים אתם תוכלו להתגבר......! {וואי!אני לא מאמינה איזו אופטימית אני!בעעעעעע..מה קורה לי?!} אוהבת בר

chill-chill

New member
בהחלט מסכימה

מעל שנה, שנה וחצי- זו בעיה. אבל פער גילאים כזה לא ממש מורגש, אני חושבת. בכל אופן, גם בנים מבוגרים לא יצאו עם בנות צעירות מהן בהרבה... תחשבו על זה
צ´ילי
- הולכת לבי"ס...

peach & cream

New member
אבל, אבל... (בדיבור ילדותי ביותר..)

הוא כ"כ חמוד ואני כ"כ מפודחת (משום מה...), היה יום אחד שרציתי לברר את השם שלו, וידעתי על 2 שמות שאולי זה הם, וחברה שלי צעקה אחד מהם והיא מזה פידחה אותי, נראה לי שהוא שם לב. הקטע המצחיק הוא שעכשיו הוא משחק אותה חשוב כזה, איזה ילדון יאאלה... אז כשאני מסתכלת עליו הוא כאילו משחק אותה לא רואה ולא מסתכל בכלל לכיוון, אבל יודע שאני יושבת שם, היה קטע שכזה לא שמתי לב לקיומו (גם שיחקתי אותה
), ואז כזה הסתובבתי וראיתי שהוא לא מקבל תשומת לב- תינוק!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הוא ממש חמוווווווווווד. הקטע הוא שאני יכולה לדבר עם כל הילדים בשכבה שלו (אני לא מתכוונת שאני מדברת עם כולם)- אבל אתו אני לא יכולה לדבר, אוף! מבאס... בנות, אני ממש מצטערת על הזיבולי שכל, הייתי חייבת לפרוק, חוץ מזה אני מצטערת על הניסוח הלא-כ"כ משהו שיצא לי. מקוות שתיסלחו לי, באהבה רבה שרלי.

wildflower!

New member
ברור שהוא ייתנהג ככה...

אני מתארת לעצמי שדי עלה לו האגו אחרי שהוא גילה שמישהי יותר גדולה ממנו נדלקה עליו..... חחחח... בר

peach & cream

New member
../images/Emo9.gif

זה בדיוק מה שקרה! אבל, ת´אמת ממש לא איכפת לי!!!!!!!!!! אני לא מפחדת מהאגו של הבנים האלה, ובמיוחד של הצוציק החמוד הזה, כפרה עליו חחחחחחחחחחחחח... חוץ מזה ידעתי שזה מה שיקרה, חפיף...

fluppster

New member
אהבות חד-צדדיות?

אני המצאתי את המושג הזה!!!!!! אני חולמת על היום שבו מישהו שאני נדלקת/מתאהבת בו (וזה קורה הרבה מאוד...) ירגיש אותו דבר כלפי. אבל זאת כנראה הסיבה שאין לי ולא היה לי חבר.....
חן בלק

למעלה