אתר החוצנים החשוב ביותר שאליו תגיעו אי-פעם.

franse

New member
אתר החוצנים החשוב ביותר שאליו תגיעו אי-פעם.

מדובר באתר של מרשל ויאן סאמרס Allies of Humanity.
סאמרס מתקשר לטענתו עם קבוצה של חוצנים הקוראים לעצמם "בעלי הברית של המין האנושי".
תקשור עם חוצנים אינו חדש אולם מסריו של סאמרס אינם אוטופיים אלא ההפך הגמור מזה.
לטענתו כדור הארץ נמצא בתהליך של השתלטות עוינת כאשר המכשירים העיקריים של הפולשים הם פיתוי ומניפולציה. ביניהם דת הניו-אייג' על שלל קדושיה ומלאכיה.

בנושא זה מרשל ויאן סאמרס הוא כמעט קול יחודי בקרב קהילת חוקרי החוצנים והעב"מים.
יש כמובן גם את דיויד אייק ואת אלה שמבינים את איוּם ה-NWO מבלי להבין שחוצנים עומדים בראשו.
הפורום קטן, כולל כ- 210 חברים, אך כל יום מצטרף מישהו חדש.
חלק גדול מהמשתתפים הם ותיקים "שבעי קרבות" שראו כבר הכל בתחום ונחשפו לכל שקר, הבטחה והטעיה שניתן להעלות על הדעת.
רבים מהם מכירים את פרויקט קמלוט מצד אחד ואת אשליית ה"התעלוּת" (ascension) מצד שני.
הם יודעים שתקשור וקריאת תקשורים כרוכה בהתמכרות ושישויות אור הינן הולוגרמות- תוצרים של טכנולוגיה מתקדמת.
מזמן לא נתקלתי בכל כך הרבה אנשים מפוכחים במקום אחד.
בסרט שראיתי ביוטיוב נראה סאמרס מסביר לנוכחים כיצד להתמודד עם תקיפה אלקטרומגנטית מהסוג שאני חווה ושהטירונים קוראים לה "פרנויה". אני ממש לא לבד בנושא הזה.

זהו הגרעין הקשה של ההתנגדות להשתלטות על המין האנושי.
האם הם יצליחו להסב את תשומת הלב של 90% מהאוכלוסייה שאינם יודעים מה עומד ליפול עליהם, או שהגלובליסטים (NWO) יגיעו אליהם קודם?
האם הכבשים יתעוררו ויבינו שהרועה עומד לטרוף אותן?
זה תלוי גם בנו.

franse

New member
קודם כל לא רק אני. לדעתי תוקפים אלפים בישראל.

לשאלתך:
יש לי יכולת גבוהה יחסית להבחין בין אמת לשקר.
אני לא מתכוון רק ברמה הלוגית אלא ברמה האנרגטית שקשורה לעין השלישית.
מאחר וכל הפילוסופיה שהפולשים מוכרים כאן מבוססת על שקר, זה מהווה סיבה מספיק טובה עבורם לתקוף אותי.

u333

New member
אז תדע לך שלי יש התחלה של עין רביעית !!!!

ולכן אותי החייזרים בכלל לא רואים !!!!

חוץ מזה הצלחתי בקשר לעבודתי ליצור סביבי חייץ סופר-פבלו-אנרגטי מסוג גאמא-33 שהוא ממש בלתי חדיר לתדר האופטו-סלולרי של חייזרי-על מסוג אפסילון.

ואז אני שקט !

אני מת לעבור את חווית היות מותקף

אני מקווה מאד לעבור בקרוב התקפה אלקטרומגנטית של חייזרים. מאד מסקרן אותי איך ההרגשה בזמן ההתקפה, ומה תהיה התגובה שלי.

מאוד לא מומלץ

אני לא התנסיתי בזה ומאוד מקווה שלא אתנסה, אבל מעדויות ששמעתי וקראתי התרשמתי שזה מאוד דומה לחוויה של אונס
.

בכל מקרה, ההמלצה ששמעתי לגבי מקרים כאלה, היא להתנגד בצורה הכי חזקה ובוטה שאפשר, עד כמה שאפשר (המלצה ששמעתי בהקשר של חטיפות, אבל נכונה גם בהקשר של התקפות אלימות כמו אונס).

כך לפחות יוסר ספק אם הם קיימים

ולמה תקיפה אלקטרומגנטית דומה לאונס?
מה זה בכלל "תקיפה אלקטרומגנטית"? זה דומה לתקיפה גרוויטציונית? תקיפה של הכוח התת-אטומי החלש? החזק? תקיפה של נייטרינו?

franse

New member
מדובר בטכנולוגיה מתקדמת פולשנית

שיכולה לעשות בגוף שלך מה שהיא רוצה.
להאיץ או להאט את הדופק, ליצור חסימות נוירולוגיות, קוצר נשימה, עקצוצים, פולסים כואבים, לדמות כאב טבעי כגון כאב ראש, סחרחורת, קוצר ראייה, כאב בטן, צרבת, ליצור כמעט כל מחלה שתראה כאילו פרצה באופן ספונטאני ולבצע פעולות כירורגיות בתוך הגוף מבלי שתרגיש.
למעשה ניתן בעזרת הטכנולוגיה הזאת לרפא כל מחלה, אבל הם בוחרים לשלוט ולאיים בעזרתה ולהתחזות לאלוהים.

בכל זאת הייתי רוצה לפגוש אותם

למסור אל עצמי לידיהם (יש להם בכלל ידים?) שיעשו בי ככל העולה על רוחם.

franse

New member
על פי הגישה הזאת כנראה שכבר מסרת.

כלומר אתה תחת שליטה מוחית.

חבל כל כך שאני לא מודע לזה. הייתי רוצה לראות

אותם, לדבר איתם, לדון איתם במה שהם רוצים לעשות לי, ולהסכים.

franse

New member
התגובה שלך ממחישה את הבעיה:

באיזו קלות בני אדם מוכנים להעניק את הריבונות שלהם ליצורים שלא ראו מעולם.
החוצנים מודעים לגישה הזאת ומעודדים אותה בשלל מניפולציות.
בין השאר בהפגנת יכולות רפואיות גבוהות.
אולם אל תטעו: שום דבר לא ניתן בחינם.
המוותר על החופש ימצא עצמו בכלא.
המעניק את גופו ללא שאלות יהפוך להיות חלק בתפריט בארוחה של מישהו אחר.
אצלם כמו אצלנו.

מליארדי מאמינים

נתנו את גופם ונפשם בידיו של "אלוהים", ומה חסר להם? יש לרבים מהם בריאות, כסף , קריירה, משפחה אוהבת, השכלה, הנאה... מה חשוב כל כך החופש?

hamamin

New member
נו, מה חשוב החופש ?

הית כבר בכלא הדתי ?
או שאתה מרגיש טוב בכלא של זהב ?
השאלה מאתגרת,יש לך תשובה או שנתת פה את התשובה בשאלה רטורית ?
אתה מתחיל לענין.

עד גיל 26 הייתי דתי. למדתי בישיבה תיכונית

הייתי בגן ילדים דתי, בית ספר ממלכתי דתי, ישיבה תיכונית של בני עקיבא, לימוד בטכניון כדתי, שירות צבאי בעתודה כקצין דתי.
אם יש לך כל מה שלבך חפץ, אתה לא בכלא. ראית את הסרט MATRIX? שם נטען שכולנו עבדים של חוצנים, והחיים שלנו הם בתרדמה עמוקה, וכל חוויותינו הן מקסם שוא.
אולי כן אולי לא. הם זה משנה?

hamamin

New member
אתה שואל או עונה ?

משנה מאד,לדעתי [תודה על הפירוט,שבע שנים,---45-52 --- היתי דתי חרדי ברסלב צעקות בכי כזה]
ראיתי את הסרטים מטריקס,גאוני--- השאלה איך אתה מרגיש את העולם ולא איך אתה מבין אותו,
בכל מקרה אנחנו מוגבלים,יחסית.
גם אם אלוהים הם שבט חוצנים וגם אם כל מיני חוצנים מתחזים לאלוהים בסיום התיכון שלהם ובאים לבנות פה
ארכיטקטורה של תרבויות אנושיות כעבודת גמר,
אנחנו מרגישים חופשיים וזה אושר או "האושר"
היתי עצור בצבא יום אחד בלבד אבל זה היה נורא,זוועה ממש.
אולי זו בעיה שלי,-------החירות כי הגדרת האלוהים האמיתי שלי היא "התבונה המאוחדת היצירתית של המציאות"
מהות הקיום היא הגשמת החירות,של הכל כי הכל היא האחדות הפילאית שהיא אנחנו ,בין השאר-------.
העיקר הבריאות, אומרים בגילי.

franse

New member
אם אינך מבחין בין כלא לחופש מגיע לך כלא.

לתשומת ליבך: הדרך מהכלא לגרדום קצרה למדי.

למעלה