אתר החוצנים החשוב ביותר שאליו תגיעו אי-פעם.
מדובר באתר של מרשל ויאן סאמרס Allies of Humanity.
סאמרס מתקשר לטענתו עם קבוצה של חוצנים הקוראים לעצמם "בעלי הברית של המין האנושי".
תקשור עם חוצנים אינו חדש אולם מסריו של סאמרס אינם אוטופיים אלא ההפך הגמור מזה.
לטענתו כדור הארץ נמצא בתהליך של השתלטות עוינת כאשר המכשירים העיקריים של הפולשים הם פיתוי ומניפולציה. ביניהם דת הניו-אייג' על שלל קדושיה ומלאכיה.
בנושא זה מרשל ויאן סאמרס הוא כמעט קול יחודי בקרב קהילת חוקרי החוצנים והעב"מים.
יש כמובן גם את דיויד אייק ואת אלה שמבינים את איוּם ה-NWO מבלי להבין שחוצנים עומדים בראשו.
הפורום קטן, כולל כ- 210 חברים, אך כל יום מצטרף מישהו חדש.
חלק גדול מהמשתתפים הם ותיקים "שבעי קרבות" שראו כבר הכל בתחום ונחשפו לכל שקר, הבטחה והטעיה שניתן להעלות על הדעת.
רבים מהם מכירים את פרויקט קמלוט מצד אחד ואת אשליית ה"התעלוּת" (ascension) מצד שני.
הם יודעים שתקשור וקריאת תקשורים כרוכה בהתמכרות ושישויות אור הינן הולוגרמות- תוצרים של טכנולוגיה מתקדמת.
מזמן לא נתקלתי בכל כך הרבה אנשים מפוכחים במקום אחד.
בסרט שראיתי ביוטיוב נראה סאמרס מסביר לנוכחים כיצד להתמודד עם תקיפה אלקטרומגנטית מהסוג שאני חווה ושהטירונים קוראים לה "פרנויה". אני ממש לא לבד בנושא הזה.
זהו הגרעין הקשה של ההתנגדות להשתלטות על המין האנושי.
האם הם יצליחו להסב את תשומת הלב של 90% מהאוכלוסייה שאינם יודעים מה עומד ליפול עליהם, או שהגלובליסטים (NWO) יגיעו אליהם קודם?
האם הכבשים יתעוררו ויבינו שהרועה עומד לטרוף אותן?
זה תלוי גם בנו.
מדובר באתר של מרשל ויאן סאמרס Allies of Humanity.
סאמרס מתקשר לטענתו עם קבוצה של חוצנים הקוראים לעצמם "בעלי הברית של המין האנושי".
תקשור עם חוצנים אינו חדש אולם מסריו של סאמרס אינם אוטופיים אלא ההפך הגמור מזה.
לטענתו כדור הארץ נמצא בתהליך של השתלטות עוינת כאשר המכשירים העיקריים של הפולשים הם פיתוי ומניפולציה. ביניהם דת הניו-אייג' על שלל קדושיה ומלאכיה.
בנושא זה מרשל ויאן סאמרס הוא כמעט קול יחודי בקרב קהילת חוקרי החוצנים והעב"מים.
יש כמובן גם את דיויד אייק ואת אלה שמבינים את איוּם ה-NWO מבלי להבין שחוצנים עומדים בראשו.
הפורום קטן, כולל כ- 210 חברים, אך כל יום מצטרף מישהו חדש.
חלק גדול מהמשתתפים הם ותיקים "שבעי קרבות" שראו כבר הכל בתחום ונחשפו לכל שקר, הבטחה והטעיה שניתן להעלות על הדעת.
רבים מהם מכירים את פרויקט קמלוט מצד אחד ואת אשליית ה"התעלוּת" (ascension) מצד שני.
הם יודעים שתקשור וקריאת תקשורים כרוכה בהתמכרות ושישויות אור הינן הולוגרמות- תוצרים של טכנולוגיה מתקדמת.
מזמן לא נתקלתי בכל כך הרבה אנשים מפוכחים במקום אחד.
בסרט שראיתי ביוטיוב נראה סאמרס מסביר לנוכחים כיצד להתמודד עם תקיפה אלקטרומגנטית מהסוג שאני חווה ושהטירונים קוראים לה "פרנויה". אני ממש לא לבד בנושא הזה.
זהו הגרעין הקשה של ההתנגדות להשתלטות על המין האנושי.
האם הם יצליחו להסב את תשומת הלב של 90% מהאוכלוסייה שאינם יודעים מה עומד ליפול עליהם, או שהגלובליסטים (NWO) יגיעו אליהם קודם?
האם הכבשים יתעוררו ויבינו שהרועה עומד לטרוף אותן?
זה תלוי גם בנו.