אתר החוצנים החשוב ביותר שאליו תגיעו אי-פעם.

מי בכלא? זאת השאלה

הייתי רוצה לחיות מאתיים אלף שנים, אבל לא מרשים לי. הייתי רוצה לעבור גבולות של ארצות בלי שאישאל שאלות, אבל לא מרשים לי. אני רוצה לאהוב עוד, אבל לא מרשים לי.
ואתה?
רוב המיתות הן לא על הגרדום, אלא במיטה. אל תשכח זאת

וגם, אם אני לא מבחין ביניהם, מגיע לי משהו

אקראי. לפעמים כלא לפעמים חופש. הרי ממילא זה לא משנה לי.
כך שלא מגיע לי דווקא כלא.

hamamin

New member
עם גישה כל כך חיובית

אף חוצן או ישות אפלה ,זה בעצם די זהה, לא תתקרב אליך.
אתה חיב לתרגל יותר יאוש ,חרדה,הקטנת האלכוהול או אפילו בדיקות מקיפות
בקופת חולים.
אם כל זה לא הולך אז רפואה אלטרנטיבית עם יעוץ רוחני מישויות אור יקרב אותם אליך.
משהו.
צא מהשימחה הנוראית הזו כבר.

כברסלבי לשעבר אתה יודע מה זאת שמחה

מי שלא ראה שמחת בית השואבה, לא ראה שמחה מימיו.
החוצנים שלי הם כמו אלה שבסידרת "ראמה" כרך רביעי"הסוד של ראמה", מאת ארתור סי קלארק. הם נקראו אוקטוספיידרים והם היו חביבים מאד, במיוחד לאחר שהוסרו המחסומים התקשורתיים שהיו ביניהם ובין האדם.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rama_Revealed

hamamin

New member
דורין לקחה[עין בדף זה] את זה עוד צעד

ומימשה לגמרי את האגדות למציאות
כדוגמא .
הכל כבר מתועד -רשום- מוסבר- קיים-נחווה- מציאות.
הכל מטריקס ממילא רק השאלה באיזה ערוץ אנחנו כרגע----
צריך רק למצא את הסיסמא ואת בפנים.

כשג'אוויק היה אצלי בארוחת צהרים ביום חמישי

הוא אמר לי שהוא לא מאמין שדורין קיימת

franse

New member
אם אתה בכלא תקבל חופש רק אם הסוהר יתן לך.

לגבי השאלה מי בכלא -
לא מדובר בדיון פילוסופי אלא במשהו מוחשי בהרבה.

franse

New member
קלעת בדיוק לנקודה.

אלוהים והדתות שלנו הן המצאה של חוצנים שנועדה לכלוא אותנו בכלא מחשבתי ותרבותי.
איפה שיש דת אין התפתחות.
איפה שאלוהים נכנס לדיון, החשיבה הרציונאלית נעצרת.

צודק. אילולא הדתות, היינו מגיעים כבר לכוכב

פרוקסימה קנטאורי. הדתות עיכבו את המדע באלפיים שנה, במיוחד הנצרות והאיסלאם. לפני הספירה היו כבר מתמטיקאים, פיזיקאים וביולוגים שידעו הרבה על מה שאנחנו יודעים עכשיו. אבל הדתות סכרו את פיהם.

מתיאורים שאני שמעתי וקראתי עולה...

... שהם משתמשים בטכנולוגיה שעדיין לא מוכרת לנו, באמצעותה הם משתקים את החטופים, אבל לעתים קרובות הם מצליחים לשמור על הכרה מעורפלת או מלאה תוך כדי כך. השיתוק הזמני הזה מאפשר להם לבצע ניסויים או כל דבר אחר, מדובר בדברים פולשניים, לעתים קרובות גם מכאיבים, ובניגוד לרצון החופשי של אותו אדם או חיה אחרת (ככל הנראה, בעיקר פרות) -- בעיני זה מאוד דומה לאונס, וכשמדובר בפרות זה לרוב מסתיים ברצח מחריד.

ככל הנראה, הרבה מאוד פעמים...

... בעיקר כאשר לוקחים בחשבון שהעדויות שאנחנו נחשפים אליהן הן רק מיעוט. אני מתארת לעצמי שיש אנשים שפוחדים לדבר על זה, גם כי זה נורא קשה מבחינה רגשית, ועוד יותר כי זה בד"כ מתקבל בחוסר אמון וזילזול.
פעם התייחסו כך גם לתלונות על אונס, ועד היום יש נשים (וגם גברים) שחוששות להתלונן, בעיקר כשהן במצב כל-כך פגוע ומעורער. אני מקווה שהיחס לתלונות על חטיפות ישתנה לטובת המתלוננים, לפחות למען ההגינות הבסיסית.

u333

New member
בקיצור - מטורללי כל העולם - התאחדו....

פעם קראו לנו - הבונים החופשיים
ופעם אחרת - אבירי השולחן העגול...
וגם שיחקנו עם הצופן של לאונרדו דה-וינצ'י...

ומה כעת - אין לאנשים כבר בעיות פרנסה ????

hamamin

New member
למען הסר ספק יש עוד קליפה אחת.

גם חבורות הטופסיקרט והקונספרציות שופעות הבלים וסתם גזענות ואנרכיזם הזוי,
שלא לומר אנטישמיות מודרנית [המוסד הפיל את המגדלים,כזה]
אבל הישנונים,הכבשים, הם הרוב שלא לומר כולם.
אוכלים מצות,מנשקים צלבים,מסתובבים סביב מטאוריט שחור,מקריבים מינחות לבודהה המוזהב וכאלה שטויות,
אלפי שנים.
ולסקפטים שכאן שמנסים לצאת מהערפל [אחרת מה הם מגיבים פה ולמה ?]
הדתות הם רק דוגמא לאיך ניתן לשלוט בכולם בלי "לקום מהכיסא" בהצלחה מוחלטת בלי להיות צפון קוריאה [מכוניות ביום כיפור,למשל]
תמדדו את ההצלחה בשטח ותבינו ,אולי,מה מסתתר מאחורי הקלעים.
איך אפשר בלי שום פרנויה,עם קצת אגדות ילדים, לשלוט בשבעה מיליארד תמימים,כמוכם.

hamamin

New member
דוגמית ---"מה זה ידע?"

מה זה "לדעת".
אם כבר הפסקתם לאכול מצות,לוקשים,מסורת וערימות חרטא לישנונים,
תקראו את זה.
[מתוך ההפניה של פרינס]
מבלבל מאתגר ומעשיר בו זמנית----ליודעי ח"ן.

זאת הטעות שלך פרנס הקבוצה הזאת

שדיברת עליה אלו חוצנים רעים מהחושך רק ככה הם מסוגלים לדבר, הם לא יכולים בשפה של אור והתעלות. ושיחליטו מה הם רוצים דתות ניו אייג' אבולוציה נרארה שכל יומים משתנה דעתם .

זה מאוד מעניין... ומדאיג

תודה על הקישורים
.

לדעתי, כל דבר שיש בו איזשהו ניסיון לשלול מחשבה עצמאית או הרגשה עצמאית, צריך לעורר חשד, ולא משנה אם מדובר במשהו במסווה מדעי או רוחני. זו הסיבה שבגללה כל-כך חשוב תמיד להפעיל שיקול-דעת עצמאי. תמיד עדיף להיות סקפטי ולא "זומבי" (שמקובע באמונה עיוורת או שלילה מוחלטת של דרך מסויימת).
אגב, זה אחד הדברים הראשונים שלומדים בתחום התקשור, לכן לדעתי לא נכון לשלול לחלוטין כל תקשור עם ישויות שאינן מצויות בגוף פיזי, אבל בהחלט ראוי לנקוט בזהירות ובמקרים מסויימים אפילו בחשדנות.

אני די משוכנעת שחלק לא מבוטל מהתופעות שמאובחנות כהפרעות נפשיות קשות, נובעות מאיזושהי הפרעה תודעתית חיצונית, סוג של טפילים אנרגטיים. הרפואה הקונוונציונלית עדיין לא מתמודדת בצורה הולמת עם דברים מהסוג הזה, לכן תמיד מומלץ להעזר גם בטיפולים משלימים (לסוגיהם השונים).

בעיני, מספיק להתבונן בחלוקת המשאבים הלא צודקת עד כדי עיוות, בדיכוי ובאפליה הנוראיים שמתקיימים פה ולא באמת מתמתנים (רק קצת משנים צורה) בהרס המתמיד של הפלנטה ובהידרדרות הערכית של האנושות כקבוצה (פרט למיעוט של יוצאי-דופן) -- כדי להבין שמשהו פה ממש לא תקין.
הרושם שאני מקבלת הוא, שרוב האנושיים כל-כך שקועים בהישרדות בסיסית או בצרכנות כפייתית, כיוון שמישהו "גוזר קופון" מחוסר האנרגיה לחקור ולשנות פה את הדברים מהיסודות.

franse

New member
הרושם שלך נכון. נדחפנו לחיים ברמה קיומית בלבד

כאשר מבחינה מדעית אין לכך כל הצדקה.
לגבי ההפרעות הנפשיות:
אלה לא טפילים אנרגטיים תמימים אלא טכנולוגיה מתקדמת המופעלת כחלק מתוכנית זדונית גדולה.

למעלה