אתר החתונה של השמופים

שמופית

New member
אתר החתונה של השמופים ../images/Emo48.gif

עלה לאויר, ואתם מוזמנים להציץ, להכיר אותנו קצת מעבר לפורום ולחתום בספר האורחים...

אינצה

New member
שמופית, אחלה אתר

ממש השקעתם אה? מאוד אהבתי את האתר והיה ממש מרגש לקרוא את הברכות המקסימות שכתבו לכם רק חבל שהתמונות לא כל כך ברורות בקיצור, ההשקעה משתלמת

שמופית

New member
תודה אינצה ../images/Emo13.gif

כן, נראה לי שאני אוסיף אפשרות להגדיל את התמונות ע"י לחיצה עליהן... סתם התעצלתי אני מניחה.

שמופית

New member
אני...

אפיון, עיצוב, בניה... ותמיר עזר בחלקים התכנותיים של ספר האורחים

אתי@

New member
אתר משגע ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

שמופית - נראה לי שאני מכירה אותך מאיפשהו

אתי@

New member
אז זהו... שמהפרטים אין שום סיכוי

שאנחנו מכירות
אבל הפנים שלך ממש מוכרות לי
כנראה שאני סתם מדמינת או שאת דומה למישהי...

שמופית

New member
../images/Emo13.gif אני דומה למישהי....

הרבה אומרים לי את זה... מעניין מי זאת

יעלי2

New member
אתר מקסים וקולע בול

זה נורא כיף ללמוד עליכם יותר מהפירורים שכולנו נותנים כאן בפורום. נ.ב. אןם הוא לא אוהב לאכול כמעט כלום חוץ מפירה ושניצל (יאמי), אז ממש הצליח לך עם ענין הבישולים. מזל טוב ו..כבר שאלתי אותך על אלעד ממקסימום?

שמופית

New member
יעלי,

כמו שהגדרתי כבר את החתונה שלנו - כשסושי פגש את חומוס... האוכל הוא באמת קצת בעייתי, כי כבר נמאס לפעמים משניצל וצ´יפס. אבל בשביל מי שלא אוהב לבשל (כמוני), זה ממש מוצלח
אני לא יודעת אם שאלת אותי על אלעד ממקסימום, אבל המלצתי עליו כבר בפורום. אמנם עדיין לא התחתנו, אבל ראינו אותו בחתונה של חברים והוא הרקיד אנשים ביום שישי בצהרים, שזה ממש קשה... והוא ממש מקסים גם כבן אדם.

שמופית

New member
אליה וקוץ בה...

רציתי מאוד לחלוק את האתר שלנו איתכם, המשפחה שלי בפורום... וקיבלתי תגובות כייפיות לאללה, אבל... היתה גם מישהי שטרחה לרשום באתר הודעה מוזרה, שלא בדיוק הבנתי, אבל היא מאשימה אותי בחניקת תמיר ומציעה לי לחשוב שוב על מערכת היחסים בינינו. אני בהלם שמישהו חושב שהוא מכיר אותנו ויודע מה נעשה אצלנו ע"י קריאת 3 וחצי דפי אינטרנט וצפיה בכמה תמונות. אז נועה - יש לך משהו להגיד לי
בואי ותגידי בפורום, כדי שאני גם אוכל להגיב. פייר

יעלי2

New member
בענין הקוץ

תעזבי אותך משטויות!!!!!!! מסתובבים בפורום מלא אנשים פאסיביים שמידי פעם נכנסים ותוקעים הערות. כמו שהיה בשרשור לפני שבועיים, והבחור האידיוט שסיפר שהוא יבגוד באישתו. סביר להניח שזה מישהו שסתם מנצל ולא באמת הבעת דיעה אמיתית. היתרון שלכם הוא שאת יכולה למחוק ולהעיף כל הודעה קיקיונית כזו בלחיצת כפתור, אז תעשי את זה ואל תתעמקי יותר מידי.

אתי@

New member
../images/Emo45.gif נכון, ואני יכולה לספר לך שהיו

לפורום הזה (עוד מימי IOL) תקופות הרבה יותר גרועות, שהעלבות, קללות ולכלוכים בעילום שם היו מנת חלקינו בכל יום ויום. למדנו להתעלם מזה ורק ככה זה נפסק
אז תתעלמי, תמחקי, ותשכחי שזה אי פעם היה שם
בנתיים קחי
אתי@

למעלה