אתר החתונה של השמופים

*שיר

New member
../images/Emo46.gif איזה חוצפה של אנשים!! ../images/Emo46.gif

אנשים רעים-רעים-רעים. תהרגו אותי, אבל אני לא מבינה למה זה נראה למישהו מגניב לפזר קללות וארס.
איך את יודעת את השם שלה? היא רשמה אותו?

יעלי2

New member
איזה שם ואיזה נעלים, זה יכול להיות

מוישה אלמלכישור שמיתחזה לנועה. בנות - קודם כל תרגעו ותיזכרו שחוץ מפורום תפוז, שבו אנשים כמונו ניפתחים באמת ומדברים גלויות, האינטרנט מקום שמכיל אנשים שמתחזים לנשים ונשים שנרשמות ככגברים, יש והיו פשעים של ממש ברשת, והשם נועה הוא סתם כינוי של הטיפוס המגעיל ש"חמד לצון" על חשבון הרגישות שלכם. ...חומר למחשבה...

*שיר

New member
ברור שאף אחד לא יכתוב את שמו

האמיתי, אבל לפעמים אנשים טפשים מספיק בשביל להשאיר עקבות. שאלתי באה כיוון שהיות ושמופית והששמופי שלה הם בעלי מקצוע הם יכולים לגלות טעויות כאלה.

שירי71

New member
למה אנשים עושים את זה?

אני מצטרפת לשאלה ויש לי רעיונות לתשובה, כמו לכולן... שירי, אל תשימי שלב, וכמו שאמרו לך תמחקי את ההודעה הזו... להציג כאן אתר שלכם עם תמונות וסיפורים אישיים דורש אומץ ואחלה על השיתוף !!! מי שבא לו לכתוב דברי נאצה ולא להזדהות, דורש מחיקה מיידית, ואת, אל תתייחסי למרות שזה פוגע...האתר שלכם חומד לאללה, אני עכשיו עוברת וקוראת את הדברים בו לאט לאט, אז ביי בינתיים...

מיה :)

New member
עזבי אותך משטויות ../images/Emo70.gif

סתם בחורה מסכנה שאין לה הרבה בחיים... ולענינינו, אתר מקסים ובטעם טוב - וגם אתם

dorlim

New member
../images/Emo46.gif ממש לא יפה!!!

צרות עיין מכעיסה אותי! אבל מוט השליטה הוא אצלך - לא?! ולכן, באלגנטיות הסירי את ההודעה והתעלמי ממנה

shelycat

New member
הייתי באתר ורציתי לאמר כמה מילים

אבל כשבאתי לאמר אותם גיליתי כי הגעתם למקסימום המבקרים להיום ולכן אני אנסה שוב מחר. ורק אם לא הצליח אז זה מה שלא הצלחתי לשלוח: may you share the most wonderfull life togather, and i wish you years of bliss and happiness.

שמופית

New member
תודה על העידוד בנות ../images/Emo13.gif

אכן, גיליתי עכשיו שלאתר הזה יש מקסימום של כניסות ביום, כך שאנחנו מעבירים אותו ברגעים אלו ממש, לשרת של החברה שלנו
אני אצרף את הכתובת בקרוב, כדי שכולן/ם יוכלו לרשום לנו ברכות ואתי, את צודקת - ההודעות המגעילות - יעופו...

J-סיקה

New member
שמופית אחלה אתר!!!

יאללה תמלאו אותו בתמונות חתונה מדהימות ....

שמופית, כפי שכבר אמרתי לך באופן

אישי יותר, האתר ממש יפה וממצה, ומד מרשים. ובקשר להודעה המגעילה ששמו לך אל תקחי ללב ואפילו לא לראות
, יש אנשים צרי עין , וצריף פשוט למחוק ולהתעלם. קחי

שמופית

New member
הילה,

מצטערת, אבל אנחנו מנסים לטפל בזה... ייקח עוד קצת זמן, אבל מקווה שהבעיה תיפתר בקרוב

שמופית

New member
טוב.... אני מקווה שסודר...

העברנו את האתר לשרת של החברה שלנו, כך שצריך לגשת ישירות דרך ה IP : עדיין לא עברתי עליו כדי לוודא שהכל תקין... מקווה שתהנו

שמופית

New member
אתי@ ומיה ../images/Emo70.gif

אני מצטערת, אבל נראה לי שההודעות שלכן נמחקו במעבר (בעיות עם עברית...). נראה לי שתמיר לא מחק את השמות שלכן, אבל הוא לא הצליח לשחזר את ההודעה ורק רשם מזל טוב, אז אני ממש אשמח אם תרשמו שוב... מצטערת על הטירחה

New member
שלחנו את ההעודעות באותו זמן ../images/Emo9.gif

אני כבר אחזור לכאן ביום ראשון. שיהיה לכולם סופשבוע רגוע!!!

New member
שמופית, קיצרתם את ההודעה שלי?

וגם של אתי, אם אני לא טועה...

למעלה