אתר המלצות לטיולים גם בחינם

../images/Emo160.gif חזרתי

למי שלא שמע ולמי שעוד לא יודע. למי שלא הבין לאן נעלמתי, התגעגע או סתם דאג... סתם כך בלי התראה מוקדמת החלטנו לארוז הפקלאות ולטוס לארה"ב, רגע לפני שבלגן אחד נגמר ואחר מתחיל. יש תוכנית כל ערב לפני החדשות - "תוכנית חסכון". ביום חמישי האחרון של השנה שעברה - 2008, דיברו על הסיילים המטורפים שרצים בארה"ב בגלל המצב הכלכלי. מיד אחר כך כתבה נוספת על כך שאל על מורידה את מחירי הטיסות ירידה דרסטית מיד אחרי חנוכה, שוב בגלל המצב הכלכלי. עשינו אחד ועוד שתיים והחלטנו הזדמנות מצויינת וכך תוך יומיים היינו בשמיים בדרכנו לארה"ב. מבטיחה לספר חוויות ואפילו לצרף תמונות, אבל עכשיו חייבת לעוף, יום חמישי היום הזמן קצר והמלאכה לא נגמרת. אז רק רציתי להגיד שלום, ולהתראות שוב בקרוב מאוד.

kdr

New member
אתר המלצות לטיולים גם בחינם

נראה לי די נחמד, יש בו מלא תמונות מטיולים וגם המלצות על טיולים בחים. שווה פירגון

kdr

New member
לא בקטע

של אוכל מאתמול. עד 1/2 שעה לפני הארוחה אנ'לא יודע מה נאכל. פותח את המקרר, שולף משהו ועוד משהו ומכין, הכי קשה זה לקרוא למשפוח'ה לשולחן. אחת עם הסידרה, השני עם הצ'אט והבת זוג אוספת אותם. מבטיח להלשין מחר. פיספסתי את הטיול האחרון (שקראתי שהיה מקסים, מה שעוד יותר עיצבן אותי). אשתדל להציץ לכאן יותר. כל הכבוד על היוזמות.

שלום, מישו פה יודע אם כדאי לבקר

הבוקר בשוק בעיר רמלה? אני אהייה בסביון בבוקר, יש שם שוק שדרות ואשדוד וכל השאר, ואח"כ בא לי לנסוע לרמלה, אני יודעת שיש שם המון הודים ומעניין בשוק, מה אתם אומרים פה, מידע אישי?

אצא לי השוקה......./images/Emo97.gif

בוקר טוב...... מלבד השוק העיקרי של ירקות פירות וכל היתר שוק רמלה הגדול אינו פעיל בימי שישי די צפוף שם היום קחי זאת בחשבון והחניה רחוקה. והודים יש גם ברחוב הראשי רחוב הרצל ממש ליד המסגד , חנות מלאת כל טוב מטעמי הודו נקי ואסטטי. תבלי ותחזרי לספר לנו\

kdr

New member
הבטחתי ולכן אקיים.

כנראה שאני לא מתאים לממשלה. אז ככה. מרק דלורית מוקרם עם חתיכות בצל. סלט חצילים רומני. פלפלים צבעוניים קלויים ומוגשים במשרה עלי מרווה. רבעי עוף חתוכים ברוטב שנשאר לי מהלימון הכבוש. ספגטי בולונז עם בשר בקר. תפוחי אדמה מרוככים במיקרו וקלויים בטעם קומזיץ. זה שיש עוף ובקר - הפרעות נפשיות. הבת לא נוגעת בבשר שיש לו 4 רגליים, הבן לא סובל עוף. אצלו שניצל זה Out המבוגר In.

kdr אנא פרט והסבר ווקשה

איך עושים את התפוחי אדמה מרוככים במיקרו וקלויים בטעם קומזיץ. תודה

roni250b

New member
../images/Emo140.gif שבת שלום חמודים ../images/Emo140.gif מצגת חדשה...

עם רהיטים חדשים...המבצעים נמשכים...בואו בהמוניכן/ם...הקפה עלי. שמרת הזורע - סניף אשדוד. וגם, ברכות לפתיחת קומונה - רהיטים. רוני.

w o m a n 10

New member
עוד לא ברכתי אז שיהיה לך ../images/Emo50.gif

אני אוהבת את רהיטי שמרת הזורע יש לכם רהיטים איכותיים.
גם לפתיחת הקומונה.

roni250b

New member
תודה תודה...הקומונה לא שלי, סתם התלבשתי עליה.

ושמרת הזורע זה אני...בכל רמ"ח איברי...

kdr

New member
היה לי חדר שינה שלהם

החלפתי אותו בחופשה מגרושתי, פשוט נתתי לה לקחת אותו במקום את נשמתי. זה היה עשוי מעץ אורן מלא. אין על שמרת הזורע. היום אנחנו (שלב ב') ישנים על מיטה חורקת, שהשכנים יקנאו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נקרעתי

אצלנו הפוך גוטה הפוך........ בפרק א' ישננו על מיטה מחברת "רים" ז"ל נדמה לי שביבי מכר לנו אותה, אחרי שסיימתי לרקוד על מדרגות הרבנות העפתי אותה מהבית בגיל ובשמחה ובברכת ברוך שפטרנו....
בפרק ב' קנינו הכי טוב מחברת "שבב" עם מזרן פורסט של עמינח שעלה יותר מכל חדר השינה וכל חלום כמו על מסך פלזמה.
אממה, ביום שלמחרת ההרכבה הם פשטו רגל ולא קבלנו את המראה . הודות לרוני רצנו למחסני הכונס נכסים ושם השלמנו את החדר כדת וכדין.

roni250b

New member
היי גבירתי הנכבדה...איך את עם נרקיסים...??

כי את יודעת שבגלילות הם פורחים... תראי כאן דוגמה מלפני שנים ספורות... זה עוד במצלמה הישנה...לפחות 5 שנים. רואים את המיכלים הכחולים במרומי הצילום... (חוות המיכלים)

רונה 2346

New member
נזכרתי וגם מעבירה המלצה -

גם אני השארתי את הרהיטים של רים מהרצל לפרק הראשון - שאני נזכרת בקיבוע הזה מיטה/ארון/שידות/טואלט - פוליאסטר לבן - קראו לזה? מזעזע..... הנחתי מזרון חדש על שטיח מקיר לקיר (זה מה שהיה מודרני בזמנו - שטיח מקיר קיר) עד שיום אחד מאמר באחד העיתונים היה על קרדית האבק - מצאתי את עצמי שוב ללא שטיחים מקיר לקיר ועל מיטה עם מזרון. בשוק הפשפשים - תעיפו מבט לעבר הרהיטים שמוכרים שם - יום אחד אולי תמצאו את הרהיטים שהשלכתם/מסרתם מבתיכם - בכיכר צינה דיזנגוף בת"א - בימי שלישי/שישי - אפשר למצוא מסמכים, בולים,קטעי עיתונות,גלויות, ספרים..... גם שם אפשר למצוא רכוש שהיה פעם באחד הבתים של מכרים שלכם. מצאתי באחד הדוכנים מסמכים אישיים של אחד מתושבי העיר שהכרתי - אדם שהיה מפורסם - מענף הספורט - איך התגלגלו המסמכים לידי הסוחרים? אותי זה ממש הרגיז - היו שם מסמכים אישיים מאוד. ולעניין הנרקיסים - לפני שהרחיבו את הכבישים באזור יער בן-שמן ומה שנשאר מהיער - היו נרקיסים - אינני יודעת אם המקום עדיין קיים? מי ביקר לאחרונה שם ? ובנמל תל-אביב לכל אורכו - הציבו פסלי דינוזאורים - בחוף הילטון - נבנה מזח/שובר גלים לתוך הים - לחצו על הקישור לאתר טיולים ועוד... סברסים -

רונה 2346

New member
רוצים לצחוק? בבקשה -

אני נוהגת לצעוד מידי יום - אתמול בחרתי לצעוד מנמל יפו - עד לחניון רידינג. הגעתי לנמל יפו - והסתכלתי לכיוון העיר תל-אביב, מה אגיד לכם העיר היתה מכוסה באבק/אובך סמיך - לצעוד ביום כזה - לא נעים. התחלתי ללכת כשאני אומרת לעצמי - אלך כמה שאוכל. הגעתי לסוף הטיילת ע"ש צרלס קלור - כששמעתי מישהו לידי מדבר בטלפון בקול רם - אי אפשר היה שלא לשמוע (הלך לידי לאורך הדרך) הבחור דיבר/סיפר שהחנה את האוטו בחניון ליד והוא מתכוון לצעוד לכיוון הדק בנמל תל-אביב ובחזרה. סיים ישיבה באחד מבתי המלון והודיע לבוס שלו בחברת הייטק שבה הוא עובד על כך שהוא צועד. הבנתי שהוא מתערב עם אותה גברת ששוחח איתה שהוא יעשה את הדרך - אוקיי. אביך או לא אביך - הלכנו ..... אם אתה - בחור נחמד, קורא את השורות האלו - אני ערבה לכך שעשית את הדרך - ואפילו בגדול. באיזה שהוא שלב - השגת אותי בכמעט חצי קילומטר - הבחור היה לבוש בחולצה - בצבע סגול (לילה-בחיריק) בהיר - כך שבלט למרחוק. ואני, התעכבתי לצלם את התנפצות הגלים על הסלעים, לראות את החבר'ה שיוצאים לגלוש על הגלים - והשקיעה הנהדרת.

למעלה