אתר לילדים בעלי ADHD

naama14

New member
אתר לילדים בעלי ADHD

במסגרת קורס באוניברסיטה בניתי אתר המיועד לילדים בעלי ADHD אשמח אם יעשה בו שימוש http://web.mscc.huji.ac.il/techedu/techedu/talmidim/naama/naama1.html

חב עסקית באוני ירושלים, "יישום"....

מנהלת קשרי מסחר ערים ופוריים עם יצרנית הריטלין ולכן פעילות של סטודנטים מאוני ירושלים ומרצים מהפקולטה לחינוך איננה אתית. אם נגרד קצת, מתחת לכותרת "אוניברסיטת ירושלים" נמצא שיקולים "זרים" תרתי משמע. (אלצהיימר, אוטיזם, ליקויי למידה - "התחכמות" של פרעה).

שטויות

אני בדרך כלל לא מגיב כאשר נכתבות שטויות כאן בפורום, כי הפורום מתקיים מאנרגיה חיובית ומפרגנת. הפעם אגיב. אינני יודע מהי המוטיבציה של "אדרתשיער" להשמיץ את המוכנות של נעמה (naama14) ובטענה שמישהו מביה"ס לחינוך באוניברסיטה העברית פועל משיקולים שאינם מקצועיים ו"זרים". את כותבת האתר אני מכיר היטב, נעמה היא מורה מנוסה ומקצועית ויש לברך על היוזמה של הצבת אתר ידידותי ומקצועי אם מידע ידידותי להורים וילדים. הטענה שמישהו מתנהג בצורה ש"איננה אתית", ללא גיבוי ומאחורי שם בדוי, היא לא יותר משטויות. וחבל. אנני יכול להבין את האינטרס של הכותב, אלא אם הוא אדם שכותב רק כדי להשיג תגובה.

Diana M

New member
לעיתים חוסר תגובה זו אכן התגובה

המתאימה. אני בטוחה כי אין חשש סביר שמישהו יתייחס לטענות אלו נגד האוניברסיטה העברית ברצינות. מחזקת את ידייך תום, על פועלך בתחום החינוך המיוחד בכלל ועל תרומתך לפורום זה בפרט. דיאנה

naama14

New member
לגמרי לא ברור...

מה בדיוק הבעיה? אם אפשר היה להבין מה בדיוק כוונתך אפשר היה להגיב... סתם להשמיץ באופן שאינו ברור נראה לי חסר טעם, לא? מה בדבר הערה ענינית???

החברות העסקיות של האוניברסיטאות

קשורות ביניהן, וקשורות גם לחב העיסקית של קופת חולים כללית. אנחנו מדברים כאן על עניין שנקרא "מחקר מתקדם". רק על מנת לסבר את האוזן, אם ניקח את מדריך המחקר המתקדם של אוני ירושלים נראה שלמעלה ממחציתו מוקדש לעניני מדע (ביולוגיה, תזונה, מחקר מוח) והשאר מתחלק בין כל המחלקות (משפטים, עבודה סוציאלית, וכו). מעל הפקולטה לחינוך "יושב" המחקר הרוקחי. חלק זה מביא לאוניברסיטה הרבה כסף, למשל תרופת ה"אקסלון" לאלצהיימר שאחראית למיליון דולר שהתקבלו מחב התרופות יצרנית הריטאלין נוברטיס. המחקר הרפואי קשור ביחד לשני גופים. גם לאוניברסיטה העיברית (והקמפוס כבר קרוי בשמו של ספרא, שנרצח במונטה קרלו על ידי "העובד שלו", לשעבר איש הכוחות המיוחדים בצבא האמריקאי. התרומה נעשתה על ידי אלמנתו, והחשש שלי הוא שזה מתחבר לאלמנתו של המדען "סיבין", הגב דונצי דה אברנ"ס, ברזילאית אף היא) וגם ל"הדסה". "הדסה" מנהלת את החשבונות שלה מחו"ל, אך, גם לה יש חברה עסקית, "הדסית". המחקר הרפואי מתייחס לענין החיסונים. החיסונים הם המחקר הרפואי. לדוגמא, נלקח חומר (דנא) מחפירות ארכיאולוגיות בפינלנד, ממאורות של דב מערות (מאלה שמפסיקים פעילותם וחורפים חצי שנה) ועורבב (המשך בחלון הבא)

בחיסון . התוצאה היא "שעון ביולוגי"

המותאם לחיים בקוטב הצפוני, בתוך מערת קרח. דרך אגב, איבחון רפואי של הפרעה כזאת יקרא לה (תרתי משמע) מחלה דו קוטבית (כנראה שבקוטב הדרומי נלקח חומר גנטי מלווייתנים) בקיצור, לחוקרים יש חוש הומור............והאקדמיה ללשון.....נצרכת מידי פעם לבדיחות הללו. אז......מה רציתי לומר...........

המילה "מעקב" התמימה. במכון ויצמן

עוסקים בריגול אחרי הילדים שלנו באמצעות "סיוע להם" ובאמצעות "מכון דווידסון". רק תחשבו, כמה "חינוכי" יכול להיות מיזם שמנהל אותו "13 שנה ברציפות נשיא מכון וייצמן, מדען גרעין, פרופ הררי (בלומברג אייזנברג)מראשוני הבעלים של אדמות העיר רחובות (וגם כאן יש סיפור נחמד.....מה קרה לבעלים של אדמות רחובות בשואה). אפשר לספר על זה שעות, למי שמתעניין. זה מגיע רחוק, לפקיסטאן, פנמה,ואפילו לפולניה הרחוקה.

תשאלו את מנהל "יישום" הווטרינר.....

ותשאלו את "קשרי החוץ " של האוניברסיטה (לשעבר עבד אצל "דב יוסף" נביא תקופת הצנה, ובעצמו איש "הדסה".

ECI "כור" "ברונפמן" "יגאל ארנון"

למשל ברונפמן הוא גם בעלים של כור וגם נושא תפקיד של מנהיגות העם היהודי, ובתוקף תפקידו אחראי על "אילר" הארגון היהודי להשבת הרכוש בשואה. יחד עם זה הוא מושקע בחברת תקשורת בגרמניה........בקיצור, מי שמחפש את החלק הכספי של הענין, ילך לאיבוד יחג עם הרכוש היהודי (אדמות למשל)........בתוך הארכיון הסגור של הקרן הקיימת. בלאגאן. אני מנסה להזכר בשמו של עורך הדין של "יישום" שהוא גם פעיל במוזיאון ירושלים (מכרה זהב למטרות שוחד). אני רק זוכרת שמדובר בזוג ירושלמי נהנתן ואלגנטי.........כמו שכתוב ב TEXT BOOK .

RAT LINE ורטלין

חפשו בגוגל "רוקפלר" (חלק ממוזיאון ישראל) וקראו את המאמר מי יצר את האיסלאם הקיצוני. לדעתי אוניברסיטת ירושלים הצטרפה למרדף אחרי ילדי ישראל...........ממטרה ציונית נוצרית.......להביא להולדתו המחודשת של ישו (שתתרחש לאחר מרחץ דמים שיחסל את היהודים בישראל, ממש מה שמנסים לעשות לנו (התעשייה האוירית) בעזרת מכירת הנשק הרוסי באמצעות שכלול ישראלי לפקיסטן, שמשכללת לצורך זה את פצצת הנאוטילוס THEL שלה, טכנולוגיה , שמישהו שמעוניין ב"חזון אחרית הימים של היהודים" (ציונות) פועל למצותו. ואנחנו בטיפשותינו כי רבה, מתכסים עם המגן דוד הזה, שלא הגן עלינו מהשמדה נאצית, פשוט כי הוא סימן מאגי ששייך בכלל לציונים שעל פי התיאוריה שלהם, אנחנו רק קרש קפיצה שעליו הם ידלגו על מנת להגיע לחזון העצמות היבשות שלהם. בקיצור, היום נודע לי (ותודה לד"ר) ששמה של התרופה המופקת מן הקוקאין רטלין של נוברטיס קשור בהחלט........לד"ר מנגלה, שקיבל חסות, גידל זקן שפם, וכפי שטענתי בעבר (וכמעט נסקלתי בשל כך) הפך לד"ר סייבין, ולחיסון, שהוט טירור נגד הגזע היהודי, בייחוד באמצעות פגיעה בלוויים (שהם אלו שמורשים לגעת ב "משכן" "ארון הברית". הקמת מדינת ישראל - לא מה שחשבתי . משיחיות. הגיע הזמן למחוק את מגן הדוד מדגל המדינה. הוא לא יהודי, ואף פעם לא היה יהודי. וגם אם היה יהודי, לא הגן על מי שהוא הושם עליו. הרצל היה ער לכך, ורצה להוסיף גרפיקה של אריה בתוך מגן דוד על מנת להוסיף לו משהו יהודי. הצעתו לא התקבלה. הרצל, לא מה שחשבת. מתחת לכיפות הסרוגות........משיחיות יהודית צמחה............מחכים לו, לישו.

Diana M

New member
הודעה/בקשה

אדרת שיער/ריקשה הזאבה פורום חינוך מיוחד פועל לשימוש משפחות/הורים/תלמידים/אנשי מקצוע שיש להם קשר לחינוך המיוחד. אין לי שום ענין להפוך את הפורום לבמה העוסקת התיאוריית קונספירציה כזו או אחרת. אין לי ספק כי במרחבי החלל האינטרנטי ישנם מספיק פורומים שזה בדיוק התחום בו הם עוסקים. אי לכך אני מבקשת להפסיק להכניס לכאן נושאים שבינם לבין החינוך המיוחד הקשר מקרי. תודה על שיתוף הפעולה וההבנה דיאנה

כבעלת דין בעתירה לבג"ץ בענין תיקון

החוק ("שילוב פסיכיאטרים בחינוך הרגיל"), אומר לך, שמדובר בנושא שכל אחד ואחת מתלמידי החינוך המיוחד וההורים, צריך להבין בו, ולקחת חלק בו. הוא מה שנרא, בנפשנו. הנפשות הפועלות הן "מרכז השלטון המקומי בישראל", רכזת הקשרים לכנסת היא הגב עדנה הירשמן פרי, אשתו של ר השב"כ לשעבר והיום יו"ר הדירקטוריון של בנק המזרחי. אם היה מדובר רק בכסף, ניחא. אבל מדובר במזימה לחסל את ה"המוח היהודי" ואת חופש הפרט. אין לי במה אחרת, ולכן אשמח אם תסבלי אותי עוד קצת.......

Diana M

New member
אדרת, אולי באמת תציגי את עצמך

ואת הקשר שלך לנושא החינוך המיוחד. מדובר בפורום פתוח, כך שאין מדובר כאן על לסבול או לא לסבול אותך ומאידך אינך יכולה להטיל רפש ולהוציא דיבה על אנשים ומוסדות , זה נוגד את תקנון הפורומים של תפוז ואני מחוייבת למנוע מצבים כאלה. אין לי שום התנגדות להשתתפות שלך כאן, הפורום פתוח בפני כולם, אך אני מבקשת שלא להכניס הודעות כפי שציינתי, אחרת אהייה מחוייבת למחוק אותן. תודה דיאנה

הקשר שלי לחינוך המיוחד

התגוררתי בברזיל,שם עברתי בדיקת מי שפיר (גנטית) לעובר. לאחר כמה חודשים הגעתי לגור בארץ. בגיל 8 חודשים (החיסון השלישי) יום לאחר חיסון ועליית חום גבוהה, בני איבד הכרתו למספר שעות. ושוב, בכתה א לאחר חיסון סייבין בלבד, נעצרה למידתו (קריאה כתיבה חשבון ועוד) והחלה תקופה של כאבי ראש. בתמימותי, בשיחה עם פסיכולוגית חינוכית של בית הספר, מסרתי לה על "יחסי" לריטלין, ולמסגרות החינוך המיוחד הנפרד. הפסיכולוגית התבקשה לכתוב לבית המשפט למשפחה דו"ח חסוי שיקרי, שכוון להוציא את הילד מהבית בגלל שהוא ילד בסיכון. עדיין לא ידעתי אז, שבתיק ההתפתחותי (שנמצא בבית הספר) נמחקו בטיפקס פרטי (האצווה) החיסונים, ולא ידעתי שמשרד הבריאות פתח נגדי במתקפה, בגלל הפגעותו של בני מהחיסון שניתן על ידם בבית הספר (הראשון ניתן בקופת חולים כללית). מאז, התיק הרפואי מוסתר ממני, והעירייה לא מילאה את החלטת ועדת ערר בענין בני. מדינת ישראל הכריזה עלי מלחמה בבית המשפט, בבית הספר,ברווחה, ובקופת\בית חולים.

זה היה לפני 7 שנים...........

ב 7 שנים הללו, למדתי על בשרי, שד"ר מנגלה באושוויץ היה רק יריית הפתיחה של מסע "מחקר רפואי" נגד היהדות. דרך מכוני מחקר, ברוני סמים בעלי שמות מהוגנים, מתבצעת רדיפה במסווה של מעקב, מחקר , במסווה של לימוד, כאשר לדעתי המשימה היא, להמשיך את מטרת השואה. הפגיעה החיסונית היא יריית פתיחה להשפלת המשפחה כולה. זה מניע את גלגלי הכלכלה (חברת טבע למשל מיבאת את החיסונים) ואת מערכת המשפט (מתמנים שופטים על פי דרגת אדישותם למשפחה היהודית).

למעלה