אתר לילדים בעלי ADHD

מנכ"לית משרד החינוך והשרה עצמה,

כמו גם זבולון אורלב, לשעבר מנכ"ל משרד החינוך, כמו גם שרי החינוך הקודמים, שולה, יוסי, ואהוד.

Diana M

New member
אדרת

אדרת יקרה, הצטערתי מאוד לקרוא את סיפורך הכאוב. אם תרצי לשתף לגבי ההתמודדות עם הקשיים של בנך ושלך כאם המתמודדת עם גידול ילד בעל צרכים מיוחדים, אני אישית אשמח להיות קשובה ולתרום מנסיוני. אין לי ספק כי כך ינהגו גם החברים האחרים כאן. לגבי ההשמצות והטענות כלפי הממסד, לא נוכל לעשות דבר. אני בטוחה שאת מכירה היטב את הצעדים הלגיטימיים אותם את יכולה לעשות בנדון. ושוב אני חוזרת על בקשתי לא להכפיש או להוציא דיבה, אחרת כל הודעה כזו תמחק. תודה דיאנה

אני מודה לכם על האפשרות להעזר......

אך, לאוניברסיטה יש תקציבי ענק, מכל קצוות תבל, וזאת מלבד התקציבים המתקבלים ממשרד החינוך ומלבד התקציבים שמגיעים מ"יישום" (NOVARTIS), יש לאוניברסיטה אפשרות פיננסית על מנת לשלם ליחסי ציבור בעיתונות. לי, אין תקציב לזה. לא הוצאתי דיבה. את החלק הקשה של האשמותי, בדבר רצח העדים, השארתי לעצמי. וזה מאוד קשה לי. היום מלאו 4 שנים למותו של הפסיכולוג של הבן שלי, שהיה אמור להעיד בבית המשפט, אל מול עדותה של הפסיכולוגית החינוכית של המועצה, שהוכרזה חסויה והושמה בכספת. זה לא היה המקרה היחיד של מות פסיכולוג, ואני חושבת שיש לאפשר לסיפור שלי להשמע בלי לאיים עלי במחיקה. הסיפור שלי מוביל אל השחיתות בבית המשפט העליון...... תודה. שמי האמיתי הוא אהובה פלץ.

מוזיאון ישראל, ציפי ודן זיסקינד

יו"ר אגודת ידידי מוזיאון ישראל היא רעייתו של דן זיסקינד מחברת טבע. הנשיאים של אגודת ידידי המוזיאון הם יהודה ותמי רווה (עורכי הדין של האוניברסיטה).........וכך, הרחק מן ההמון הסוער, העברות כספים מתרחשות להן, בדרך של תרומת תמונות כנראה, בין מדינות העולם הקטן, ואצלנו, בין חברת טבע, האוניברסיטה, קרן ירושלים........... אני לא מסתתרת מאחורי השם הבדוי, פשוט אלו הם הכללים בפורום. בפורום מתקיים לו שוויון בין דעות........קרא את דעתי, מבלי לדעת אם אני פרופסור, או תגרנית בשוק.

Diana M

New member
תודה על הקישור נעמה../images/Emo140.gif

עדיין לא הספקתי להכנס לאתר אך אעשה זאת בהקדם.

למעלה