אתר מומלץ להכרויות

אתר מומלץ להכרויות ../images/Emo25.gif

מומלץ להיכנס לאתר שמיועד לאנשים מצליחים/ות,איכותים שנראים מצוין,כולם עם תמונות, אז למי שנמאס מצפרדעים וקרפדות מומלץ להיכנס,דגש על יופי אך לא רק. www.yafimyafot.co.il

זה אינדיווידואלי,את לא חושבת חומד../images/Emo23.gif

ואנשים מחפשים את מה שנראה להם יופי מוכר ואין ספק יופי מוכר. השאלון לנכנסים הוא קצת שונה,את צריכה להבין שיש הרבה מאוד נשים/גברים שכן חשובה להם אסטטיות ויופי והאתר מספק להם את צרכיהם,אבל שוב לא רק..... האתר מיועד למצליחנים/יות,איכותיים/ות שנראים גם מצוין זה הכל.

Star_Dust

New member
הבעיה היא...

שלאנשים שרואים את עצמם כמצליחנים, איכותיים שנראים טוב יש בדרך כלל בעיות אחרות... כמו עיוותים בתפיסת המציאות, לדוגמא. או סתם נטיה להיבריס.

יש ויש

יש הרבה אנשים מצליחנים שנראים טוב ולא יתפשרו, מה רע בזה,שיבושם להם, הם קרוב לוודאי יחפשו אחת מושכת עם ראש על הכתפיים. אני אישית חשובה לי אסטטיות,יופי,נשיות וכו' אצל אשה ואם היא בלי תוכן אז אני מתחיל לרדת מזה, גם אם היא ההפך מלאת תוכן אך דוחה אני מתרחק,אצלי זה מרכיב חשוב ואם אין איזון אז אני ממשיך הלאה,ענין של טעם.

Star_Dust

New member
מאחלת הצלחה לכל אותם מועמדים לאתר

אישית, אני לא מתה על אנשים שרואים בעצמם מתת האל לאנושות. די מעריכה צניעות. אבל בדיוק כמו שאמרת, זה עניין של טעם...

זו החברה שלנו בארץ ובעולם../images/Emo160.gif

אני אתן לך insight על המצב: את לא תמצאי אנשים כאלו בתפוז ואם כן אז מעט מאוד(אחרי כל כך הרבה מפגשי קומונה בתפוז אני יכול לומר זאת בוודאות)הרבה אנשים בקומונות/פורומים של הכרויות נמצאים כי פשוט לא הולך להם בחיי ההכרויות מעבר לאינטרנט, אין מה לעשות זו ליגה אחרת ואי אפשר להתחרות איתה. המנטליות הישראלית המעצבנת הזאת,האובססיה לרזון,ליופי, הזלזול של האנשים,חוסר הסבלנות,שלל הפיתויים והאופציות מסביב (במיוחד בת"א) הענין שרוצים להשאר באור הזרקורים גורמים לכך,אני חייתי בהרבה מקומות בעולם כולל ארה"ב ואירופה וזה חלק מהמציאות. הרבה אנשים/נשים נשארים/ות פנויים/ות עד גיל 40 ואז הם מתעוררים/ות (או שלא) בעקבות העובדה הזאת אנשים באמת מעוותים את ה outlook שלהם על מה זו אהבה,הרצון לכיבוש הוא אינסופי שגורם להרגשת ריקנות והתמכרות לסקס.

Star_Dust

New member
בילבלה אותי קצת ההודעה שלך ../images/Emo13.gif

כמה דברים: א. אני את מי שחיפשתי דווקא מצאתי בתפוז
. אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק, אבל בערך זה אומר שאסור לעשות הכללות
ב. אתה כותב בזעם (לפחות כך זה נשמע) על "המנטליות הישראלית המעצבנת הזאת,האובססיה לרזון,ליופי..." ושניה קודם לכן מנסה לקדם אתר שמתבסס (בחלקו העיקרי) על צורה חיצונית. קצת מבלבל. ג. הפוסט שלך מסתיים בניתוח של המציאות כפי שהיא מצטיירת בעיניך. לא ממש הבנתי את הקשר בין זה לבין... לא יודעת?!? הכל?

אישון36

New member
מכור לסקס ?

כל אחד רואה מה שנימצא ממש ליד. אישון. פרוייקט אימוץ.

האמת שגם אותי ההודעה הזו בילבלה לגמרי...

כאילו, אתה אומר את כל הטיעונים נגד ואז מביא את האתר הירוד הזה?!

|פטנכון מאוד אני מראה לך את 2 הצדדים של המטבע

שתראי תמונה כוללת על הנעשה בשוק הפנויים פנויות זה לא סותר.

moi24

New member
חמוד

אתה חייב לשים סימני פיסוק אני מנסה לקרוא אותך ובאמצע נגמר לי האוויר וזה מעייף ז'תומרת איך אתה מצפה שמישהו יבין אותך ויתייחס למה שאתה כותב מבלי לעצור שנייה ולשים נקודה או פסיק או ENTER ריבונו של עולם אחרי כל כמה משפטים כדי ליצור פיסקה כמו שצריך כמה קיבלת בבגרות בלשון לעזאזל?! רק מלכתוב כמוך אני לא נושמת!!!! טוב העיקר שתמצא מישהי יפה. היא לא חייבת לנשום...

ככה זה כשרכבת מחשבות חוצה אותי../images/Emo22.gif

ויש הרבה כמוני,אני תמיד משתדל לשים סימני פיסוק אבל כשאתה בעבודה ויש לך כמה דברים על הראש ואתה מת להגיב זה מה שיוצא.

belli80

New member
../images/Emo6.gif

כפרה עלך.. חייכת אותי
וזה קשה בימים אלו

belli80

New member
לא, זה כבר

הספיק להתפתח לדלקת גרון אמיתית, שמלווה בחיספוס סקסי במיוחד של הקול שלי. אני נשמעת כמו מארג' סימפסון עם סינוסים.
אבל זה בסדר... אני אחייה. אני רק אשב לי פה. בחדר המחשיך. ואחכה. אולי מחר בבוקר ארגיש יותר טוב...

moi24

New member
סורי מותק ../images/Emo201.gif

תתנחמי בקול הסקסי. אני תמיד מצטערת שזה עובר...

למעלה