אתר מומלץ להכרויות

moi24

New member
ברוך השם

עד שאני אתחתן נשבעתי לא לעשות יותר בחיים שופינג שמלות

אדון כאן ועכשיו1 :

מצטטת אותך: "את לא תמצאי אנשים כאלו בתפוז ואם כן אז מעט מאוד (אחרי כל כך הרבה מפגשי קומונה בתפוז אני יכול לומר זאת בוודאות) הרבה אנשים בקומונות/פורומים של הכרויות נמצאים כי פשוט לא הולך להם בחיי ההכרויות מעבר לאינטרנט, אין מה לעשות זו ליגה אחרת ואי אפשר להתחרות איתה." לפי השקפת עולמך - אם אנשים נמצאים בפורומים וקומונות של תפוז - אז הם לא יכולים למצוא זוגיות מחוץ לאינטרנט - איפה זה מעמיד אותך אם כך??? אחרי כל כך הרבה מפגשים שהיית בהם, אני מאמינה לך שאתה יודע מי האנשים - פלאש ניוז - גם אתה לא כזה להיט !!! כן כן, תאמין לי. ליגה אחרת - לא ידעתי שיש ליגות באנשים שמחפשים אהבה ! איפה זה מכניס אנשים רפי שכל - לליגה ז'??? כל האנשים שאני הכרתי בתפוז, ורבים מהם חברים טובים שלי - אנשים ששווים אותך ועוד 10 ביחד!! סתם הצלחת לעצבן בסטיגמה שלך וזאת כשאתה יורק לבאר ממנה אתה שותה! (עכשיו אני הולכת להרגע....) שלום וביי ביי.

../images/Emo66.gifמה קורה אחותי

כבר שכחת אותי כפרה,זוכרת שהיית מתנחלת,יבת ימית(כמו שאני זוכר) כבר נפגשנו מספר פעמים,אני מתנצל אם אני ישיר מידי אבל מי שמכיר אותי יודע לאילו רמות של ישירות אני מגיע. הרבה אנשים תולים תקוות בתפוז או באתרי אינטרנט כי באמת לא הולך להם מחוץ למסגרת הזו,יש איכותיים אבל כמויות אדירות של חנונים ולא ממש יפי מראה,אכן כן, הסחורה לא משהו, עכשיו קחי אקדח ותירי בי....
סתם תירגעי אני צוחק רציתי לראות לאן אני יכול למתוח אותך,אם את זוכרת טוב את יודעת מי אני. אני יודע בדיוק מי החברות והחברים שלך(במקרה אני בקשר עם אחת מהן),יכול להיות שהם איכותיים אבל על טעם אין מה להתווכח,אולי ציפיתי קצת ליותר,כך גם כל חבריי שהגיעו איתי. אין מה לעשות אני מחפש פרטנרית שתראה מושכת,נשית,מטופחת ומלאת תוכן בלי כל קשר אליי,זה עושה לי את זה וכיף לי עם זה,מי מאיתנו לא היה רוצה בן זוג מצליחן,איכותי שנראה פשוט טוב,יש כאן אנשים מאד איכותיים אבל עובדה שמרביתנו מביטים על צורה חיצונית כהתרשמות ראשונית. רק בריאות נשמה

ישיר - סבהה. אבל אאוטינג???

זה כבר לא לעניין! מפליא שאתה כל כך יורד על האנשים בתפוז, אבל מפרסם בו את האתר שלך (ובחינם, אני חייבת לציין). ויותר מזה - ציינת שאתה בקשר עם אחת הבחורות שהכרת בתפוז. רוצה עצה? תרד אל העם. תפסיק להיות כזה יהיר, זה רק יעזור לך להביא יותר אנשים לאתר שלך. וגם אני בעבודה, אך בכל זאת מספיק להכניס פסיקים, נקודות ורווחים בכתיבה שלי.

אל מיס הילה (את ירושלמית במקרה)

מה קורה הילה,את לא מזהה אותי? בטוח שכן,דיברנו בטלפון וגם נפגשנו במציצים. ולענינו,יהיר? בס"כ לומר שאני נמשך לבחורה איכותית,שנראית פשוט טוב זה פשע??? די עם כל החיכוכים,כבר אמרתי על טעם וריח אין מה להתווכח,מי שמכיר אותי יודע שאולי אני ישיר אבל מתנשא מעולם לא הייתי. יורד? ממש לא,חווה דעה ממש כן,זה שאנשים לא מסכימים זה דבר אחר,זה הכל. דבר אחרון יצאתי תקופה עם בחורה מתכל'ס הכרויות שמכירה את סרטנית,זה היסטוריה.

צר לי, אבל אני לא זוכרת

ואם זה אתה שמופיע בתמונה, אז אני חייבת לציין ש"יופי" זה עניין של טעם. והתמונה שלך היא ההוכחה. כולנו נמשכים לאנשים שנראים טוב בעיננו. וכנראה מזל שטעם זה משהו שמשתנה מאדם לאדם. אחרת מה היה קורה עם כל האנשים שהם לא יפים ולא חכמים? היו נשארים לבד? למשל - בן הזוג שלי חושב שאני הדבר הכי יפה שאלוהים ברא (כפרה עליו!) וברור לי שלא כולם חושבים כמוהו... וחוצמזה, הרבה יותר מדי שנים שאני לא ירושלמית.

אישון36

New member
החלטתי לקרוא מעט

קודם הייתי שטחי וסתם הגעלת אותי............. עכשיו שאני פחות שיטחי - אתה מגעיל אותי הרבה יותר. תראה - יפה אתה לא. הנדסאי ? יש מקצוע שכזה ? והפנים ביבי פייס שלך מלמדות על חוסר התבגרות. וחוץ מזה מה יש לך להציע ? האם במדיה הזאת שבנויה על יכולת כתיבה יש לך מה להציע חוץ מזה שאתה נואש לבחורה שתיהיה יפה (על מה זה בא לחפות ?) ושאין לך הרבה מה להציע ? דרך אגב, מה יש לך להציע ? בוא שתף אותנו חוץ ממררת ליבך. וזהו. אישון. סקרן.

belli80

New member
לא שמעת??

הוא "מצליחן"! הוא "שווה"! הוא... עולה לכולנו על העצבים..

תגיד מתי הסתכלת על עצמך במראה לאחרונה../images/Emo191.gif|ח

אפילו דובי גל כבר נראה יותר נורמלי,אתה מתחיל לשעשע אותי....

אישון36

New member
מה אני לא מוצא חן בעינך

שיט. אתה יודע יש דברים שהם מעבר לתגובה. אישון. מעבר לעבר.

אישון36

New member
אם אני לא מוצא חן בעינך

למה אתה שולח אלי מסר ? ועוד באישי ? ועוד כל כך ארוך שהדפסתי אותו וכל יום אני קורא פרק. אישון. תמצא לעצמך חיים.

אתה זוכר שאמרתי לך שלכל אחד

יש טעם שונה? אז לדעתי אישון נראה הרבה יותר טוב ממך. הרבה. מעניין איך נראים האנשים באתר שלך. בטוח יש שם פרסומת חינם לטמבור (איפור, קוקי. המת')

אישון36

New member
תודה

זה אומר שאני ואתה לא יצליח ? אחרי המסר הארוך כבר חשבתי......שיט. אישון. לא לבחוש בשיט.

למעלה