אתר שלי

אפי 7

New member
../images/Emo51.gif חיים - כמה נעים שאתה מרחף

מעל הפורום ומרעיף מהידע שלך על כולנו. אפי

נֵנָה

New member
חזרנו מארוחה דשנה ביותר ביפו ../images/Emo40.gif

אני מרגישה כמו בועה לפני פיצוץ. מסעדת ה"זקן והים" הענקית שנראית כמו אולם אירועים, היתה דחוסה כמעט עד אפס מקום והומה אדם, גברים נשים וטף, משפחות שלמות... למזלנו הגענו מוקדם יחסית והשיגו לנו מיד מקומות. לאחר זמן קצר התחיל להיווצר תור בכניסה ובכל פעם שנכנסו כמה אנשים הופיעו כפליים במקומם וכך עד שיצאנו משם וגם כשעברנו לאחר סיור קצר באזור... דבר כזה עוד לא ראיתי. 24 סוגי סלטים, שכללו גם פלאפלים, ואפילו גיבעץ' טעים, בקיצור מה לא...? והדגים ענקיים שהיה ממש בלתי אפשרי לסיימם. בסיום הארוחה הגישו לנו קפה עם הל ותה עם נענע לפי בחירה ועוגיות בקלאווה טעימות לחיך בטעם מעודן ולא מתוק מדי...
בקיצור השחיתות בהתגלמותה הטהורה. מה הפלא שאני עדיין מרגישה כאילו רק עכשיו סיימתי את הארוחה...? בקיצור, מומלץ עם כל הלב.
ללאה שלום שלנו על ההמלצה והחברותא הנעימה
נהנינו מכל רגע

נֵנָה

New member
אנימו יקרה, מה? בסוף לא מצאת טרף?

חבל, היית מצטרפת אלינו ואז בטוח שהיית שבעה כהוגן...

emmy5

New member
יופי אנימו ,ואני כבר חשבתי על מקום

מקום מפגש הבא .. ננה כתבה שיש הרבה מקום , ואנחנו גדלנו ,

נֵנָה

New member
אכן גדלנו ../images/Emo6.gif ברכות למצטרפות החדשות

מקווה שתמצאו אצלנו בית חמים ונעים, מלא חום, אהבה וחברים טובים
אני חוזרת ואומרת, המקום באמת ענק וניתן להזמין מקום לאירועים ולקבוצות. אבל זה לא בית-קפה אלא ממש מסעדה, עם תפריט מגוון ועשיר. " הזקן והים " ביפו מול הים

emmy5

New member
יופי אנימו ,ואני כבר חשבתי על מקום

מקום מפגש הבא .. ננה כתבה שיש הרבה מקום , ואנחנו גדלנו ,

נֵנָה

New member
ברוך הבא חיים ../images/Emo140.gif שמחה לראותך אתנו

בשבילנו אתה הרי חבר ותיק, אני מקווה שתמשיך אתנו לאורך זמן. ו
על העזרה הטכנית שאתה כל כך מומחה בה
כולנו זוכרים לך חסד נעוריך ועזרתך הרבה לנו בפורום הישן, בדרכי נועם וברוח טובה. כן ירבו חברים כמוך

סבאורי היה לי ברור בהחלט שאלה

עיבודים ליצירות מקוריות שלך, ואמנם אתה כותב בגלריות אשר באתר שלך, על עבודותיך, התכנים והסיגנון, אך כשאני מתבוננת אני רואה בהנאה, את ההדבר המוגמר ומביעה מה שאני רואה במבט ראשוני

נֵנָה

New member
ציפורה כל הכבוד לך אמנות ממש יפה

האם היא ממוקדת בלעדית אך ורק בנושאי הדת...? האם יש גם דוגמאות שאינן נוגעות לדת...?

נֵנָה

New member
כן ציפורה, כבר ראיתי שיש מגזרות

שונות וכולן נפלאות בעיני
אהבתי את כולן
הסיבה לשאלתי היתה פשוט, כי רציתי לדעת אם יש מגזרות שניתן להשתמש בהן בחיי יום יום ולאו דוקא קשורו לדת ולמסורת. לברכות, לקישוט וכו'... כמו מגזרות הפרחים, מגזרת האהבה והתודה שהבאת לכאן

תודה שאת שומרת את המגזרות שלי

אני מאד אוהבת לקשור את המגזרות למסורת ישראל למרות שאני לא דתיה בכלל אבל מרגישה יהודיה בכל רמ"ח אברי. לטעמי אין כמו הטעם של פעם בכל דבר ובעיקר במה שתלוי במגזרות נייר. אני מתעסקת הרבה עם אותיות ועם לוגו של כל מיני חברות ואירגונים לדוגמה יצרתי מגזרת נייר עם הלוגו של אירגון ניצולי מחוז הולדתה של אמי זגלמביה בפולין.

מנורה

New member
ציפורה המגזרות שלך מדהימות ../images/Emo47.gif

אשמח אם תשלחי לי מסר היכן באזור השרון אפשר לראות תערוכה

אני מאד מתחברת לחתימה שלך

בקשר לחיוך. יש עוד הרבה דברים שלא עולים כסף והם מאד חיוניים כמו מילה טוה והתיחסות נאה לזולת. היום למשל שאלתי שומר בכניסה לחניה משהו והוא ענה לי ממש בנביחה חשבתי לעצמי: איזה מסכן, אדם שכועס על כל העולם.

תודה רבה על ההתענינות

שלחתי לך מסר בקשר למיקום כי אנימו בקשה ממני לא לפרסם מקומות בהם אני עורכת פעילויות ואני מכבדת את הבקשה. אני שולחת לך עכשיו מגזרת נייר מאד מסורתית שנקראת "מזרח" היהודים במזרח אירופה נהגו לתלות סוג כזה של מגזרות על כותל הבית או בית הכנסת שפונה אל ירושלים. המנהג החל כנראה בספרד כולנו מכירים: ,לבי במזרח ואני בסוף מערב" מאחר שאם נמצאים בפולין א"י היא יותר בדרום מזרח, המציא יהודי חכם ראשי תיבות למילה "מזרח" - מצד זה רוח חיים.המזרח שאני שולחת הוא פרי יצירתו של חמי, מורי ורבי יעקב נאמן ז"ל.במגזרת זו 12 הבנים של יעקב עם סמליהם וירושלים במרכז. בכלל כל הנושא של עיסוק באומנות של פעם כל כך ממלא אותי עד שממש שכחתי שאני גמלאית. שיהיה לך בהנאה.

למעלה