"את אחיי אנוכי מבקש"....

שירנות

New member
נכון

אני אותו הדבר כמוך...גם אני בן אדם סגור ולא אומרת דברים וגם אני לא בכיתי שם הסתובבתי במחנות וראיתי את הדברים והבנתי מה קרה וכמה כאב היה שם ולא בכיתי והדחקתי-זה נכון כל אחד מתמודד אחרת יש כאלה שבוכים יש כאלה שלא.

חייםלוי

Member
מנהל
מאוד יפה כתבת.

נושא ההדחקה וכביכול אי ההתרשמות עלה כבר כמה פעמים. מתברר שגם אלה שלא בכו ושכביכול לא חשו דבר בזמן המסע - הדברים עולים אצלם לפעמים חודשים אחרי המסע ואז צפות כל התחושות.

yarden d

New member
ובקשר להדחקה...

היה לי מאוד קשה להתחבר לכל הסיטואציה הזאת. יצאנו 88 מביה"ס, כך שהמסע לפעמים היה נראה לי כמו טיול שנתי. בקבוצה שהייתי בה היינו 31 ! לא היו לנו רגעים לבד, וגם אם היו- זה היה לזמן קצר. לי אישית, היה חסר במסע עצמו את הרגעים האלה לבד. היה לי רגע אחד לבד שהסתובבתי - זה היה באושוויץ- וזה הרגע שהכי זכור לי מהמסע.

חייםלוי

Member
מנהל
זה כבר עניין של ארגון והכנה כדי שזה

לא ייראה כמו טיול בית ספרי. לגבי הצורך להיות לבד אני מניח שזה עניין אינדיווידואלי. כל אחד חש אחרת. יש כאלה שמתבודדים בנסיעות באוטובוס ואחרים קשה להם יותר. אני מקווה שלמרות מה שכתבת הרי המסע הועיל ותרם.

Efrat K

New member
למרות שאנחנו היינו קבוצה של 28

ובכל מקום שהיינו הייתה כל המשלחת של 140 בנות,היה טוב שהיינו ביחד(לפי דעתי)זה עזר לי. אני דווקא הכי זוכרת את הרגעים שהייתי ביחד עם הבנות,זה נתן לי כוח להתמודד עם הדברים,במיוחד ביום האחרון במיידאנק.

למעלה