לחלוטין
א אסף צרנילס New member 27/6/06 #21 גם אנחנו! האמת חבריקו, צריך להגיד מֵחְלַף... אז אנחנו אומרים נכון! אל תדאג, אנחנו עוברים הכשרה בעניין הזה (של העברית) וזה שביקש ששדרני רדיו ידברו עברית תַקינה הוא אהוד אולמרט שאכן אמר שנים-עשרה בתשדיר הבחירות שלו! משעשע...
גם אנחנו! האמת חבריקו, צריך להגיד מֵחְלַף... אז אנחנו אומרים נכון! אל תדאג, אנחנו עוברים הכשרה בעניין הזה (של העברית) וזה שביקש ששדרני רדיו ידברו עברית תַקינה הוא אהוד אולמרט שאכן אמר שנים-עשרה בתשדיר הבחירות שלו! משעשע...
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #24 מה שבטוח אסף..../images/Emo19.gif זה שאף פעם לא אומרים חבריקו! סתם. תאמר. תהנה. מותר לך.
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #26 בחבריקו אתה מתכוון אלי?../images/Emo19.gif כי אם כן אני אאלץ להתעלם!
S ShukyD New member 27/6/06 #27 אוהו ../images/Emo2.gif הבעה מחאה תמסור ד"ש לאחותך ותגיד לה שזה לא נחמד כשהיא אומרת שהיא הולכת לישון ב11 ואז ב12 היא עוד פה
אוהו ../images/Emo2.gif הבעה מחאה תמסור ד"ש לאחותך ותגיד לה שזה לא נחמד כשהיא אומרת שהיא הולכת לישון ב11 ואז ב12 היא עוד פה
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #28 היא ישנה. אינלי איך לומר לה:-\../images/Emo19.gif ואולי זה קרה לה בטעות? ושחקתי ניד פור ספיד. שווה מאוד.
היא ישנה. אינלי איך לומר לה:-\../images/Emo19.gif ואולי זה קרה לה בטעות? ושחקתי ניד פור ספיד. שווה מאוד.
S ShukyD New member 27/6/06 #29 תגיד לה מחר, לא דחוף ../images/Emo3.gif איזה שיחקת? מוסט וואנטד? סיימתי אותו כולם מתים בסוף, הרסתי לך. <סתם>
תגיד לה מחר, לא דחוף ../images/Emo3.gif איזה שיחקת? מוסט וואנטד? סיימתי אותו כולם מתים בסוף, הרסתי לך. <סתם>
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #30 מחר היא תראה כבר!../images/Emo19.gif ולא הרסת כלום. שיחקתי אנדגראונד 1+2. זה כ"כ כיף!!
L limors2 Active member 27/6/06 #32 כי התכוונתי לישון../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ואז לא הייתי עייפה אז באתי לפה קצת בלי להתחבר והלכתי לישון די מהר
כי התכוונתי לישון../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ואז לא הייתי עייפה אז באתי לפה קצת בלי להתחבר והלכתי לישון די מהר
S ShukyD New member 27/6/06 #34 וידעת שאם תדברי איתי אני אמשוך אותך לשיחה של שעתיים ולא תשני כי את מאוהבת בי? או כי את סתם נאצית?
R Rachel47 New member 27/6/06 #35 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif שנים עשרה לא באמת..זה דווקא כן יכול להרוג אותי
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif שנים עשרה לא באמת..זה דווקא כן יכול להרוג אותי
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #36 רייצ'ל? את גם פה? מגניב.../images/Emo19.gif ולא ממש להרוג, אבל זה באמת די מטומטם לומר כך!