את השאלון הזה שווה להקפיץ

You know what they say...../images/Emo9.gif

המרחק בין אהבה לשנאה הוא קטן מאוד.......
אבל, טום?!??!?!!??!!?!?!?!?!

love and hate, two sides of the same

coin, one can be other by the flip of the finger! טאי סאן אמרה זאת בחכמה ללקס בעונה 3, פרק 39. אל תקחו את המילה שלי הרבה שנים אני כבר לא יודעת פרקים בע"פ. אבל נראה לי שזה זה. ואת לא חושבת שהוא חתיך בתמונה?!!?!?

אכן עונה 3, אבל בפרק 12-13 או משהו....

ואת חולת נפש
וטום אולי נראה טוב, אבל זה כי הוא מצולם מרחוק מזווית מחמיאה ועם משקפי שמש שמסתירות את חצי מהפנים

אה נכון, התלבלתי עם עקרונות נבחנים

כשקשה לדבוק בהם וטום נראה חתיך גם בגלל השיער, יפה לו הצבע הזה!

justin9

New member
הגיע הזמן שגם אני אענה../images/Emo11.gif

שם: ג'ניפר מיקום: יותר מדי קרוב ללבנון לטעמי גיל: תפסיקו להזכיר לי שאני הכי גדולה כאן
איך אני אוהבת את הקין שלי? חזק ורועש. הכי כיף לשמוע עם לסלי וכל השכונה כי אפשר להצטרף ולזייף חופשי. יום אחד הייתי מתחת לבית עם אבא שלי ולסלי שמעה קין ממש גבוה, רק אז קלטתי עד כמה טוב וחלק שומעים בחוץ (אתם חייבים לנסות גם) ואז אבא שלי אמר משו בסגנון שאנחנו משוגעות ושאנחנו עושות הכי הרבה רעש בשכונה וכמובן שהסברתי לו שאנחנו בעצם עושות טובה לשכנים כי לא יזיק להם לספוג קצת תרבות, סגנון וטעם מוזיקלי משובח! אבל אם כבר אני שומעת בבית אז זה רק לבד או עם לסלי כי אני שונאת שמבקשים להוריד את הוולים. אפשר לבקש בכל דיסק אחר אבל עד קין! ובמיוחד במיוחד באמ פי, באוטובוס, ליד נוסע תמים, גבוה מאוד בתקווה שהוא ישמע את קריסטל בול בוקע מן האוזניות ויתהה: "המממממ היא שומעת משו טוב.... איזה מנגינה מהממת... מעניין מי הזמר בעל הקול המלאכי.... מה זה? הו קריסטל משו? איך שאני חוזר הביתה אני לא עוזב את החיפוש של החמור עד שאני מוצא את השיר הזה ויהי מה!" בי סייד? שטו? אוף אני מרגישה עלובה... גיתית! לתשומת לבך! הנך מתבקשת לפרסם רשימה who is the hottest of keane? סליחה? זו שאלה? ברור שטום!!!!!!!!!!!!! היש דובי אותו תרצו לחבק יותר מאשר את טום?!?!?!?
חוצמזה אין ספק שהתמונה המצורפת לא מצריכה יותר מדי הסברים. ובכל זאת במילה אחת HOTTTTTT! (חחחח דרך אגב עכשיו הבנתי למה אפילו בן אחד לא ענה על השאלון הזה.. הם נמנעים מלהידרש לענות על השאלה הזאת...)

justin9

New member
ואם אחד לא הספיק

אז הנה עוד כדי שיהיה ברור HOT HOT HOOOOOT שמישהו כבר יביא לי את הדבר הזה במתנה!!!!!!!!!!

ג'ניפערררר

חחחחח הקטע עם המוזיקה הרג אותי! זה כל כך נכון
איזה תמונה שקסית של טוםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! איזה פאקצה נהייתי!!!!!!!-אחד-אחד-אחד-סימןקריאה-אחד. הוא כה הוט זה לא ייאמן
ויש רשימת ביסיידים מלאה בשאלות הנפוצות. ובכן, לא ממש מלאה כי אין שם את אלה מהאלבום החדש. לא נורא. נוסיף בהקדם. (?) התפוצץ לי המחשב זה לא פייר.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני עדיין לא סולחת לך על הבגידה!!! וגם ריצ'רד לא
. וכיף לי כיף לי שהפורום כה פעיל

WhiteShadows

New member
יאששש ../images/Emo13.gif

שם: ליאור מיקום: ביתי הקט ברעננה גיל:בקרוב מאוד 16 ^^ מין: והרבה בבקשה P: סתםסתם נקבה איך אני אוהב/ת את הקין שלי? על הבוקר :) הבי סייד המשובח ביותר של קין לדעתי? יש לי זבוב ו ועץ האגוז ולבסוף, סוגיה הרת-גורל: who is the hottest of keane? דאא ברור שטים

Peter Petrelli

New member
עונה

שם: אביב מיקום: קריית אתא גיל: 14 מין: זכר איך אני אוהב/ת את הקין שלי? אייפוד, מערכת סטיראו. הבי סייד המשובח ביותר של קין לדעתי? פמפמפמפמ fly to me אתן מיוחמות.

lesli

New member
חחחחחחחחחחחחחחח יוווו הרגת אותי ../images/Emo6.gif

הגיע הזמן שבן יענה על השאלון הזה..

למעלה