הגיע הזמן שגם אני אענה../images/Emo11.gif
שם: ג'ניפר מיקום: יותר מדי קרוב ללבנון לטעמי גיל: תפסיקו להזכיר לי שאני הכי גדולה כאן
איך אני אוהבת את הקין שלי? חזק ורועש. הכי כיף לשמוע עם לסלי וכל השכונה כי אפשר להצטרף ולזייף חופשי. יום אחד הייתי מתחת לבית עם אבא שלי ולסלי שמעה קין ממש גבוה, רק אז קלטתי עד כמה טוב וחלק שומעים בחוץ (אתם חייבים לנסות גם) ואז אבא שלי אמר משו בסגנון שאנחנו משוגעות ושאנחנו עושות הכי הרבה רעש בשכונה וכמובן שהסברתי לו שאנחנו בעצם עושות טובה לשכנים כי לא יזיק להם לספוג קצת תרבות, סגנון וטעם מוזיקלי משובח! אבל אם כבר אני שומעת בבית אז זה רק לבד או עם לסלי כי אני שונאת שמבקשים להוריד את הוולים. אפשר לבקש בכל דיסק אחר אבל עד קין! ובמיוחד במיוחד באמ פי, באוטובוס, ליד נוסע תמים, גבוה מאוד בתקווה שהוא ישמע את קריסטל בול בוקע מן האוזניות ויתהה: "המממממ היא שומעת משו טוב.... איזה מנגינה מהממת... מעניין מי הזמר בעל הקול המלאכי.... מה זה? הו קריסטל משו? איך שאני חוזר הביתה אני לא עוזב את החיפוש של החמור עד שאני מוצא את השיר הזה ויהי מה!" בי סייד? שטו? אוף אני מרגישה עלובה... גיתית! לתשומת לבך! הנך מתבקשת לפרסם רשימה who is the hottest of keane? סליחה? זו שאלה? ברור שטום!!!!!!!!!!!!! היש דובי אותו תרצו לחבק יותר מאשר את טום?!?!?!?
חוצמזה אין ספק שהתמונה המצורפת לא מצריכה יותר מדי הסברים. ובכל זאת במילה אחת HOTTTTTT! (חחחח דרך אגב עכשיו הבנתי למה אפילו בן אחד לא ענה על השאלון הזה.. הם נמנעים מלהידרש לענות על השאלה הזאת...)