את זה כבר ראינו?

orianush

New member
האמת שכן..

אבל תמיד אפשר לראות שוב

ילדות עצלניות מקבלות עונש ..../images/Emo150.gif

אבל אני אצ'פר אותכם במעט תמונות מהופעה מדהימה וכמעט חסרת תקדים של המלאכים האהובים שלנו , שנתנו את ההופעה של החיים ל 13000 צופים נלהבים שמחים ומאושרים בעפולה .

וגם

כמה חבל
שהצמד המדהים הזה מסיים את הדרך המשותפת , שהצליחה להדהים ולרגש כ"כ הרבה אנשים .

karoleking

New member
בעיקר שבזכות ההופעה המשותפת הכרנו

ואהבתי את העונש...אחלה תמונות...שים עוד..מקווה שמסרת ד"ש לשלומי ממני ומאוריאן.. חסר לך שלא...

האמת הוא מסר לכם ד"ש ופקד עלי :

צלם תמונות לפורום ! אני כמובן לא יוכול להגיד לא ...

karoleking

New member
../images/Emo24.gifמתוק אמיתי...

טוב שאתה אומר את זה אחרי שחפרתי...נו אז תעלה תמונות...התגעגענו עד כאב...

התכוונתי לספר עוד בבוקר אבל היה לי יום עמוס .

עוד אעלה המון תמונות מההופעה המדהימה שהיתה , חבל ששלומי "נעלם" עם הצלילים האחרונים ולא נשאר לעוד קצת תמונות , לבנתיים מומלץ לבקר כאן ולראות עוד קצת תמונות .

זה קשור יותר לאופי שלי , נאמנות וחברות שלא

תלויה ועומדת מול טובות הנאה או אינטרסים , פשוט לאהוב את הזמר בגלל מה שהוא מה שהוא מיצג עבורי , ואיכויות השירה שלו והגוון המיוחד שיש בקול שלו , אוי איזה קול ... והאמת אני קצת מופתע מהתגובה שלך ...

karoleking

New member
מופתע? למה? מה כבר אמרתי?

אני בסך הכל פרגנתי לך.. אתה באמת אחלה בן-אדם. מהקצת שהספקתי להכיר אותך אני באמת חושבת כך
. הכל נכון במה שאתה אומר, מוסיקה טובה, קול מיוחד, שר מדהים.. אין ספק.

../images/Emo6.gif את אומרת שהספקת קצת להכיר אותי אבל

לא לדברים האלה התכוונתי , ממה שאני הייתי מופתע זה מהעניין שעוד לא הבנת שמדובר באהבת אמת אני ופבליטו... מה זה משהו חדש ? ואם אני לא טועה ( ואני לא טועה !ׂ) אני הרגשתי בקולך ואת ליבך לגבי האהבה שלך גם כן , אנא ממך תקני אותי אם אני טועה .

karoleking

New member
../images/Emo4.gifאהבה...

כמה הגדרות יש למילה הזו... לפעמים עדיף להתרחק ממנה...יותר בריא

karoleking

New member
../images/Emo6.gifכבר לא מצפה לכלום מזמן

איך היית מרגיש אילו היה עובר לידך כאילו אתה קיר??? אכזבה? עלבון? אהבה? הכל ביחד?

יש המון אנשים חלק גדול אני מכיר אישית

שאוהבים קונים את הדיסקים והולכים להופעות , נהנים שותים אוכלים והולכים הביתה , כך עשה חבר טוב שהיה בברלה ושלח לי תמונות ועדכונים ב sms , אבל התבייש ולא ניגש להצטלם או למסור ד"ש לפבליטו כמו שביקשתי ממנו או כפי שמירב הגדילה לעשות , ואני אגלה לך סוד קטן ...גם אני הייתי אחד כזה בדיוק כמו ג'קי חברי הביישן , במשך שנים הייתי בעשרות הופעות ולא העזתי לבקש תמונה מהאליל שלי , אהבתי אותו מאד והמשכתי עוד ועוד עם האהבה הזאת , בלי תמונה בלי חיוך בלי שיבוא לאכול אצלי בבית , והוא היה עובר ליד זוג החברים הרווקים אני ואשתי היום מבלי לדעת שהוא זמר ואיש כ"כ אהוב על ידינו ... אם תרצי עוד פרטים והסברים אתן לך בפרטי .

למעלה