את זה כבר ראינו?

karoleking

New member
יש הבדל בין לא לתת יחס, לבין לתת יחס שלילי

ובהפגנתיות... וסליחה אם מה שאני אומרת כואב לך, כי באמת שאני לא רוצה לפגוע בך. דשנו על זה שוב ושוב אבל בפעם האחרונה באמת שנפגעתי מאוד.

אני לא יוכול ולא צריך להתווכח עם הרגשות שלך

למרות שאני לא מבין מה ההיגיון במה שאת אומרת , אני יוכול רק להצטער על זה שאת מרגישה כך ולקוות שההרגשה תשתפר ותשתנה , בכל מקרה גם אני אומר לך תודה שנכנסת לי אל הלב , ואני מתכוון לזה ב 100 % .

karoleking

New member
אין לי ספק אפילו רגע אחד../images/Emo24.gif

אני יודעת ובטוחה שבקשר אליך אני לא טועה. אתה אמיתי וישר ובן-אדם כלבבי. אתה רואה? בכל זאת יצא משהו טוב מכל זה...

יהיה בסדר ,יהיה בסדר אם לא ניקח הכל ללב ...

אני לא יודע מי שר את זה אבל נראה לי די נכון , אבל אני חייב להזהיר אותך , גם אני בן אדם ובני אדם לפעמים טועים לפעמים פוגעים ועושים טעויות נוראיות ...אם אלוהים סולח אז למה אנחנו לא מסוגלים גם ?

../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif אני יודע , ועוד דבר שאני יודע

שאני עייף מאד לילה טובבבבבבבבב

orianush

New member
סליחה שאני מתערבת..

אבל במקרה הזה זה לא אותו דבר... מה שאתה אומר נכון מאוד אבל לא במקרה הספציפי הזה אני במקרה ראיתי את ההתעלמות מהצד וזה היה נראה מכוער מאוד אולי מהצד שלך זה נראה שונה ואתה תמיד תגונן עליו אבל עזוב, מי אני שאשפוט אנשים אחרים.. בסופו של דבר הוא זה שמפסיד מזה וחבל

כיפור כבר עבר ../images/Emo8.gif את צודקת בדברייך שאני

תמיד אגונן עליו
אבל אני לא חושב שפבליטו זקוק להגנה שכזאת , אני גם לא חושב שמנסים לשפוט כאן מישהו , אולי הוא התעלם במתכוון אולי לא , מאיפה לי או לנו לדעת מה עבר לבן אדם באותו הרגע בראש ? אני בטוח שהחיים של האומנים מורכבים ומסובכים מאד והם טרודים בחיים ובצרות שלהם והכי חשוב גם הם בני אדם וגם להם מותר לטעות , ואני לא מדבר על תקן של סניגור לפבלו הוא ילד גדול , אני היית רוצה לראות את קרול יותר שמחה וחיכנית
ופחות
וזה הדבר העיקרי מבחינתי כל השאר זה שטויות .

למעלה