את זה כבר ראינו??

שונית 7

New member
נובה-מכירה חלק מהתגובה שלך

הזכרת אותה בפורום לא מזמן. עכשיו קראתי את כולה .גדול!!!!!! כמה צחקתי .....הייתי צריכה את זה אחרי שקראתי שוב אחרי הרבה זמן את הדבר האיום הזה [כתבה קוראים לזה?????] וואללה קלעת בול :כמו שאמר מי שאמר הגלגל מתחיל להתהפך ונבואתך המלצתך מתחילה להתגשם .

ממש דפוק

הבן כספית הזה, אנשים פשוט לא מסוגלים לשמוע את האמת או לקבל אותה. מה שג'קו אמר אלו דברים נכונים במאה אחוז אני אפרט: המדינה הזאת פוגעת בזקנים ובנכים ובאנשים שחיים מביטוח לאומי ונותנת לאלו שכבר יש להם הכל בחיים. כל הפוליטיקאים מושחטים לא סתם אומרים הדג מסריח מהראש. החינוך על הפנים, בני הנוער אלימים וכו' וכו'. ובן כספית הבן אלף זו... פשוט מקנא שלבחור כמו ג'קו יש ביצים יותר גדולות ממנו והוא באמת אומר את כל הדברים מתוך כאב ורצון להזיז פה משהו כשהוא עוד רק בתחילת דרכו. מה שבן כספית לא הצליח לעשות בשמונים שנות עבודתו כעיתונאי אז אנשים שפלים וקנאים כמו בן כספית מנסים להפיל את אלו שיש להם סיכוי להצליח יותר מהם. ובנימה אופטימית זאת אני אומר על יאוש ג'קו יבוא יום שכשתגיד את האמת הנוראית על המדינה הזאת כולם יגידו נכון אתה צודק ומה עלינו לעשות כדי לשנות את זה. אבל בינתיים צריך לחכות ליום הזה בסבלנות ולשחק אותה מאמי כזה שאומר רק מה שרוצים לשמוע וכשהכורים שלך כבר יהיו מוכנים אז תתפוס אותם ברשת. עלה והצלח

קניה 1

New member
הו שלום לך באמת!!

חמודיזהההההההההה שלי נשמה מה שלומך??

thr7

New member
כבר מצאת שם חליפי?

יפה את מהירה והמחשב שלי איטי ונתקע אוףףףףףףףףףףף

thr7

New member
תוו איטיעשטי מאמכשו אוה מאצבנ

ביי קניוס

דורית41

New member
כפיתוש-בואי נקרא לאורי גלר

שיעשה לתפוז-אחת שתיים,שלוששששששש. לא עבד-עוד פעם אחת שששששתתתתיייים,שלוששששששש. לא עבד.

Nova5

New member
את זוכרת, דורית, מה דידה

הייתה אומרת במיקרים האילו ב"קשת"? אולי כדאי לנסות... אפשר גם לעבור לקשת לזמן מה - שם הכל מתקתק עכשיו.

דורית41

New member
נובה!מה עם מסע הקניות?

מהרי מהרי!עוד מעט מסתיימות הנחות סופעונה .... אני מצדי התקשרתי לתדיראן-להזמין טכנאי.

למעלה