את כל האמת חברים.מה דעתכם

rigoletto111

New member
ועוד איך!

הרי אחרי גיל 22 זה כבר "בתולה זקנה" (המשפחה שלי דתיים)

rigoletto111

New member
כן, כל פעם שאני מתקשר היא מתעניינת

"נו, אתה יוצא עכשיו עם מישהי?" ועם אחותי וסבתי ובעלה של אחותי היה עוד סיפור מצחיק, אבל זה כבר קצת אישי...

ufffnick

New member
אנסה לומר משהו

ומקווה שלא תקחי את זה כביקורת על התנהלות חייך, אלא כשאלות וקווים מנחים לכיוון שנראה לי חשוב יותר. השאלה, לדעתי, "האם זה באמת נשמע כל כך רע?" לא השאלה הרלוונטית. מאחר והתשובה שלה משתנה מאדם לאדם. השאלה שיותר חשובה "האם זה גורם לך להרגיש כל כך רע לומר את זה - בת 32 ורווקה?" כשאת עם עצמך, במחשבות שלך, במקום שאת מדברת ומבקרת את עצמך, את שלמה עם העובדה הזו? היא מפריעה לך או מנקרת בך מבפנים? עצם שאילת השאלה ברור שכן, אבל חשוב יותר היא מה הסיבה לכך. מה גורם לך לחוש לא בנוח עם הגיל שלך, בעידן שאפשר להבא ילד לעולם גם בגיל סמוך ל-50 (ברור שעם קשיים וסכנות אבל אפשרי מאוד). ומה גורם לך לחוש לחוצה בעידן שאפשר להכיר בן זוג חלומי בכל גיל, ואני ממש מתכוון שבכל גיל. יכול להיות שזה עניין של מוכנות, עניין של הסתכלות אל הרחוק, את אומרת שעכשיו אל לא רוצה ילד, וסיפרת לנו את העניין הכלכלי, יכול להיות שהם הגורמים? או שאולי את בתהליך כלשהו עם עצמך שאת רוצה לסיים אותו לפני הקמת משפחה? אני יודע שסביר מאוד שיש לך את התשובות לכל השאלות האלה והן לא מחדשות לך כלום. אבל הן גם התשובות לאותן דודות ו"שופטים" כאלה ואחרים לגבי הגיל ומעמדך בחברה. בסופו של יום את חייבת את התשובות לשאלות שלהם אך ורק לעצמך, כך שאם ישאלו אותךך שוב, הינה הן. לגבי האם זהנשמע כל כך רע? לא. זה נשמע מעשה אחראי (מהמעט שאני יודע עלייך), ואנשים אחראיים נוטים להשיג את שלהם. אז יש עלייך יותר מאשר רק "תקווה". אל תתני לעוקצניות ובקורתיות שלהם להרוס לך את מה שאת בונה. כי זה שלך ולא שלהם. שבת שלום.

magenta73

New member
אני חושבת

שברגע שזה לא מציק לך, זה לא מציק לך. ואם מציק לך, אולי גם את חושבת כמוהם... לפחות בקצת. לא?

belli80

New member
נראה לי

שהבעייתיות התחילה לא מזה שזה הציק לה במקור, אלא בגלל שאחרי שטוחנים לך מספיק זמן את השכל- ביעילות של קומנדו פולני כל בנאדם יפקפק, ולו במעט, בדרכו..

magenta73

New member
אני יוצאת קומנדו כזה

וכן, זה מאוד הציק לי לתקופה מסויימת, אבל אני חושבת שברגע שלמדתי לקבל את זה ואת עצמי, ולהיות בטוחה במי שאני ובבחירות שלי, זה כבר הפך להיות סוג של תקליט שחוק... ולא ממש מזיז לי יותר.

belli80

New member
אז איך עושים את זה???

בחייך, מג'נטה! את יושבת פה על מכרה זהב! ניצולת הקומנדו הפולני. מי היה מאמין.. ושרדת בשביל לספר על זה..
תשמעי, פרי, מיטב הפסיכולוגים במדינה מתפרנסים מאנשים שלא הצליחו להתגבר על הטחינה האינסופית בחופש שלהם. צריך המון כח נפשי (והמון כח סבל) כדי להבין שלפעמים לא כל מה שזימרו וטחנו באזנייך מילדות תופס לגבייך. לפחות לא ב-100% מכלל האספקטים בחייך. אבל אם לשפוט מהתמונה הכללית, שהיא כל כך הרבה יותר נפוצה ממה שנדמה לך, מג'נטה צודקת. ככה. פשוט. עכשיו רק צריך למצוא איך, לעזאזל, עושים את זה??

magenta73

New member
אצלי זה קצת אחרת

כי הקומנדו הפולני שלי, לפחות ההורים, גרושים. אז כל פעם שהם בוכים על למה אני לא מתחתנת, אני שואלת, בשביל מה? בשביל להתגרש?...
איף יו קנט ביט דם, ג'וין דם.

belli80

New member
אחח...

ידעתי שיש קאץ' בעלילה... טוף, back to the drawing board...

לא עד כמה שאני זוכר...

וכן, "מיפ-מיפ" היא אכן קריאת הקרב של מיודענו Velocitus Tremenjus, הידוע יותר כ-Road runner הרי ש-"Back to the drawing board" היא אמירה, או ליתר דיוק cue-card של אויבו הגדול Road-Runnerus Digestus הלוא הוא Wile "Ethelbert' Coyote... Genius, at your service. (שלא תגידי שאני לא משקיע במחקר על ההודעות שאני כותב). :) :) :)

belli80

New member
../images/Emo45.gif

<belli מנסה להדחיק את השידור המחזורי של הלוניטונס שנכפה עליה ע"י בנדיט בן 6..>

לא מג'נטה ,אני לא חושבת

כמוהם בכל מצב.אני לא ממהרת בשביל לא לעשות טעויות גורליות שאשלם עליהם מאוחר יותר מחיר יקר. אני מכירה את עצמי.

magenta73

New member
אני לא אמרתי שאת חושבת כמוהם

אם כבר, מה שהתכוונתי, יהיה יותר נכון להגיד, שגם לך זה קצת מציק שאת לבד, אחרת, זה לא היה מזיז לך כ"כ. וזה בסדר שזה יציק לך קצת, כלומר, מי לא רוצה בסופו של יום אהבה וזוגיות טובה. אבל - כפי שאת כתבת - לזוגיות סתם לשם זוגיות יש מחיר כבד, ולכן... עדיף לבד מאשר עם משהו שלא טוב לך.

אישון36

New member
אני חושב

שסוף שנות ה 20 ותחילת שנות ה 30 זה הגיל המינימאלי לנישואין. אז זה תחילת הגיל לנישואין, השאלה היא למה לחץ עוזר ? לדעתי לחץ (וכניראה את ניכנסת אליו) הוא הרע שבחברים - שלא לומר ממש מרתיע את הצד השני. אז תשתי שלוק מיים (עדיף מהבקבוק של האופניים) ותמשיכי לחפש את שאהבה נפשך. אישון. לחץ ? לא תודה.

למעלה