את מי אנחנו הכי שונאים?

Kickurass

New member
מספר דברים

א) אפשר להרכיב GEFORCE4 עם חלקים של ATI!!! אם היית יודע איך הדברים האלו בנויים לא היית אומר את השטות הזאת. ב) ממתי אני שרוף על DS9. מסמפט. ג) לא ראיתי וויג´ר אבל נו באמת. זה לא ברור שהאמריקאים, אהה... סליחה פדרציית הכוכבים זה הכוח השליט בכל היקום?

lev27 היקר...

אני לא יודעת כמה זמן לקח לך לכתוב את כל זה, אבל אני מניחה שיותר מחצי שעה... בוא נניח לרגע שלשת רבעי שעה, או קי? זה זמן של פרק סטאר טרק... אני לא יודעת כמה זמן אורכים פרקי בבילון, אבל בטח זמן דומה... והשאלה המתבקשת: למה טרחת לבזבז את הזמן הזה בנאום המטופש שלך? איזה מטרה זה משרת? ברור שאתה לא אוהב מס"ב, ולא נראה לי שאתה אוהב מישהו מאיתנו באופן מיוחד... יש לי הצעה יעילה- פנה להנהלת תפוז, ואומר להם שאתה מעוניין לפתוח פורום בבילון 5. אם הם הסכימו לפתוח פורום "ג´גלינג וחד אופן" או פורום "הארי פוטר" אני מבטיחה לך שהם יענו להצעתך. תוכל לנהל פורום משלך... להעיף משם אנשים מטומטמים שאוהבים, רחמנא ליצלן, סדרה שאתה שונא... ושימו לב, כל האחרים, בהצעה הזאת אני לא אומרת שצריך ליצור פורום אחר לאלה שאוהבים בבילון 5 ולהעיף אותם מפה, אני פשוט שונאת הודעות שכותרתן "אני שונא את הטרקים האלה" וגוררות אחריהן שירשור ארוך וחסר טעם. באמת! לנסות לשכנע אותי שמסע בין כוכבים זה חרא ובבילון 5 היא אור האלוהים- זה בערך כמו להביא מטיף מוסלמי לבית הכנסת. תעשו לי טובה... וחזרה אליך, lev, אף אחד לא מכריח אותך להישאר פה ולכתוב הודעות לטרקים מטמוטמים, רדודים ועקשנים כמונו. באמת שלא. אתה יכול לקום וללכת מתי שבא לך. (סוד קטן, רק ביני ובינך- יפה שעה אחת קודם)

שים לב!!!!

אתה התייחסת לויאג´ר ולחלל עמוק 9 בעיקר. אתה צודק, אני מעריצת בבילון אדוקה ביותר. עד כדי כך שראיתי את כל העונה החמישית למרות שהיא הייתה גרועה מאוד ורואים שאילצו את (לעזאזל, עבר כ"כ הרבה זמן מאז שאני לא זוכרת את שמו של האיש שיצר את בבילון. הוא עשה שם הכל-כתב, ביים, הפיק סטרז´ינסקי אולי? מייקל משהו? לא זוכרת! לא חשוב...) רואים שאילצו אותו לעשות עוד עונה. בבילון אכן אדירה באנושיותה ובעלילה, זה פשוט התוכנית, אחת מהטובות שנוצרו אי פעם. (אני עדיין לא מאמינה שמרקוס מת:( ) אבל גם בסידרה המקורית במב"כ הייתה אנושיות רבה לדמויות, ולדור הבא היה את הקטע שלו. אולי הסדרות האחרות באמת לא משהו, ואני לא מקפידה לראות אותן, אבל על הדור הבא והמקורית, יש כבוד.

lev27

New member
למה עונה 5 גרועה ?

דווקא אהבתי את הקטע הזה של המתקפות המסתוריות על דרכי המסחר של הברית.והראו גם איך סנטאורי פריים נופלת,ולנדו מוכתר להיות קיסר.נכון,היא הייתה פחות טובה מאשר שאר העונות,אבל בכל זאת היא הייתה עונה טובה.

למה?!?!

תעשה טובה, לכל בבילון יש רצף מסויים שהסתיים בסוף העונה הרביעית עם פרק הסיום, ואז דחפו עוד עונה... זה לא במקום

Bajoran Preist

New member
רק הערה קטנה

הסדרות האחרות הן בהחלט משהו!
ואם אהבת את בבילון5, אני מאמין שתאהבי גם את DS9. את חייבת לראות DS9! ווויאג´ר גם היא טובה מאוד, לא פחות מ-tng, לדעתי, ואף יותר.

Bajoran Preist

New member
תיקון קטן ולא משמעותי במיוחד לדיון

בכדור הארץ אין מושל מטעם הפדרציה. מכיוון שמושב הנשיא של הפדרציה נמצא בכדור הארץ, וכדור הארת משמש כבירה דפקטו של הפדרציה, אז הנשיא הוא השליט הישיר של כדור הארץ, כפי שהודגם בח"ע9. וגם בשאר חברות הפדרציה אין "מושלים מטעם" כאילו מדובר פה באימפריה קולוניאלית, אלא לכל חברה בפדרציה יש ממשל עצמאי, ואילו בענייני חוץ וכדומה הממשל הוא משותף. (אני די אוהב אזרחות, אם למישהו עוד נותרו ספקות
).

מרשים,בהחלט מרשים.

אבל.....ישנם מ"ס נק´ ששווה להיתעקב עליהם. א.הדבר החשוב ביותר והקודם לכל ואותו לא ציינת,סטר טרק קיימת כבר למעלה מ30 שנה!תתכחש לזה ואתה יכול למחוק את כל שאמרת לעיל.קיימת 30 שנה הווה אומר, אם לא היתה מצוינות בסידרה וכו´ לא הייתה שורדת כל אותה תקופה.מספיק לעיין בכמות הסדרות שעלו ונפלו כל אותה תקופה, זה לא יאמן.וסדרות מוצלחות עלו ונפלו!לא נתייחס לכושלות. ב. לאור האמור לעיל אין יכולת להשוות כלל בין כל סדרה בטרק.הראשונה נעשתה ברוח שנות ה60 ולכן האפקטים הסאונד והעלילה.דיי אם נסתכל בסרטי הטרק נבחין בשינוי הטכנולוגי והתקופתי בסרטים.היה סוג של תמימות ונאיביות בסרטי ופרטי הטרק הראשונים.מעין חלוציות. ג. היתלוננת על מציאותיות וניגודים. ממש לא לענין.זה מהות המדע בדיוני.מה שקורה היום ישתנה מחר.מה שאתה יודע היום מחר יתברר כלא נכון, ומופרך לחלוטין.להזכירך בעבר חשבו שכדור הארץ שטוח.זה מהות המדע בדיוני.דמיון, דמיון, ועוד המון דמיון, גם אם זה בא על חשבון אמינות בעלילה. ג. אני נאלץ להסכים עם דברי טעם שאמרת על DS9 סיסקו וגאורון וכו´, כמו גם על הקרבות,,,,,,,.אין לזה סוף. אפשר למצוא טיעון בכל פרק.אתה רוצה דוגמא מצויינת, אודו!! למה הוא צריך להיתאמץ ולתפוס אדם.מספיק שישנה צורה על אותו אדם, או שיהלום בו לדוגמא כפטיש. זכור לנו הפרק שבו משתנה הרג בקלות מדהימה קלינגון,כשדקר אותו.סצינה מועתקת משליחות קטלנית 2.או הבורג(שים לב איך קצת סטיתי מהנושא),למה לא היתה להם היתקלות עם הדומיניון ומשנה הצורה? זה היה יכול להיות מענין.או כל היצורים העילאיים שבני האנוש נתקלו בהם וכמעט אף פעם לא באו לעזרתם. ועוד ועוד ועוד.אין לזה סוף. ד. אתה רוצה דוגמא מבבילון, קבל. אם התחנה חשובה כלכך למלחמה נגד הצללים.מדוע אף פעם הצללים לא ניסו להשמיד אותה על אמת? ואל תמכור לי את הפרק ששרידן הלך לזהדום! כן ממש הפתעה ברגע האמת הצללים נסוגו בלי אף ירייה!!היתאמצו להשמיד עולמות שלמים,הצליחו לעשות זאת בדקה וחצי, ולהשמיד תחנת חלל עלובה ובלתי מוגנת לא ניסו ברצינות להשמיד. מוגנת עי´ טייסות עלובות של חלליות ועי´ מ"ס ספינות קרב מינבריות!ההא עשה לי טובה. לא היתה אפילו ספינה וורלונית אחת. אחת. !! למעט המחליף של קוש שנרצח. ומה הקטע של לוריאן? אם הוא החזיר את שרידן, למה רק 20 שנה? עוסקים במטפיזיקה ובתאולוגיה ניהיינו? בכלל בבילון שואבת ומעתיקה המון משר הטבעות! כן כן תתפלא. לדוגמא בשר הטבעות יש את קהזד-דום בתחתית מכרות מוריה. ובבילון יש את קזהדום עולם הצללים. מקרי לא? בשר הטבעות הרוע עולה מן הצללים, שמתחיל לזוז ברגע שסאורון מתחזק. ובבליון הפלא ופלא הרעים הם הצללים. לא שם אחר אלא צללים.פשוט וקל.ויש עוד דוגמאות פשוט אני לא זוכר. אבל אל תטען למקוריות של בבילון ולהעתק´ של טרק. הצללים הרגו את קוש בקלילות, כאילו לא היה יצור של אנרגיה ויצור על, אבל את שרידן? מה פתאום! למה שנהרוג אותו.הוא בסה"כ מוביל את המלחמה נגדנו . המכונה הגדולה...מה כלכך גדול בא?לא מבין. מילאה את יעודה פעם אחת כששלחה את סינקלייר לעבר.וזהו.חשבתי שהמכונה תילחם,,, משהו,, תעזור לשמור על התחנה...(היה איזה פרק כזה אבל שוב זניח),נאדה. כל וורלון יכול לאיים על התחנה. שלא לדבר על העונות 1-2 של הסדרה.עד שהצללים הגיעו ...חבל על הזמן.הסידרה בארה"ב זכתה לקיטונות של בוז.ממש כמו הבורג, הדומיניון ו7-9 בטרקם המקבילים שהופיעו והצילו את הסדרות. ה.בבילון מאפילה על טקר בכל מה שקשור בקרבות ויפה ציינת זאת.הקרבות בבבילון מעוררות היתפעלות והישתממות . תשמע מדהים מה שראינו בקרבת בין הוורלון לצללים ובין חלליות הכוכב הלבן לצללים ועוד ועוד. בזה אין וויכוח.בבילון העלתה את הרף קדימה קדימה, ואף פרק בטקר לא מיתקרב לרמה הנ"ל. לכן ראית קרבות עצומים בDS9 ,לדעתי יוצרי טרק נלחצו וניבהלו מהאכויות הנ"ל שבבילון הפגינה וניסו להרים את הכפפה. כפי שציינת ללא הצלחה. אבל היי, זה מהות המדע בדיוני.מי אמר לך בסדרה מתי שהוא שהם לא הצליחו ללמוד איך לייצר חללית בפרק זמן קצר יותר? כמו כן ציינת בצדק את גזע 8472 שהם באמת חיקוי מדוייק של הוורלון. החללית הכי מרשימה שהייתה בטרק.אבל מה שהכי מרגיז אותי בחליות ובקרבות של הטרק הוא התמרון המזעזע שלהם. ואותו תמרון מעצבן דלתא אלפא ח´רטה ומה שלא יהיה.תמיד חוטפים מטח, ותמיד גיצים, ולא מושמדים וכו´.אין לזה סוף.שעה אני אכתוב ולא אספיק. בבבילון התמרון של כוכב לבן הוא מדהים! אין מילים.חלליות הצללים הם היתגלמות הכוח הברוטלי.יתרה מזו כשחללית צללים עטה על טרפה היא משמיעה צרחה מקפיאת דם. פשוט חללית מדהימה.תאר לך חללית כזו לבני האנוש...מרשים לא? והוורלון, החלליות שאפשר לתאר רק בצורה אחת : "שירה בתנועה". חללית עילאית ויפה, חללית סימביוטית אתה חלק ממנה והיא חלק ממך! על דבר כזה ניתן לומר שבבבילון סדרה מרשימה יותר מטרק. לא על העלילה!!! עשה לי טובה. אם אתה חובב מדע בדיוני אמיתי, אתה אוהב את הסדרה בשל הדברים שציינתי ולא בגלל התסריט טוב ככל שיהיה. ו. ראה המשך לבבילון אגדת הסיירים....או משהוא כזה. אם אתה לא יודע אז קיימת סידרת המשך לבבילון.ואם אתה לא יודע תישאר כך.פשוט עלבון לאינטילגנציה. גועל נפש. בעעה...מה זה? יותר דבילי מזה אין! ואתה מעז להיתלונן על טרק? עשה לי טובה. ומה עם קרוסייד? נתתי לה צ´אנס, אמרתי אולי כמו בבילון ואנטרפרייז לאחר 2 עונות היא תשתפר......אפילו מפיקי הסדרה לא נתנו לה צ´אנס. אז תירגע לפני שאתה מלכלך על טרק. לפחות היא שרדה בעוד שההמשכונים של בבילון...." זיקנתה מביישת את בחרותה".והעונה המיותרת של בבילון? עונה מ"ס 5? הפרק היחידי היפה שהיה היה עם אדם שנהפך לוורלון. דמות של אור. מה שמרמז שהאנושות הגיעה לרמת הוורלון. ח. הסיבה היחידה שאני ממשיך לראות את האנטרפרייז למרות קפטן ארצ´ר האיום , מורכבת משתיים: 1)צריך לתת צא´נס לכל סדרה חדשה שעולה, לפחות 3-4 עונות.עד שהשחקן חש את הדמות ויוצר אותה, תלכיד הצוות, שינויים שהסדרה עוברת, ועוד. 2) יותר חשוב האותנטיות של הסדרה הנ"ל מרשימה.ציינת כבר את הכלב. מאוד נכון.למשל המזון,, הקשר,, המתרגם האוניברסלי,,יושי ,, ועוד המון. יוצרי הסדרה הפעם החליטו(לפחות בהתחלה עד שהרייטינג שלהם ירד מן הסתם), להשקיע ממש בדברים הקטנים. איך האנושות מגיבה למשל לנוש´ השיגור, לפייזרים, להיתישבות, לחיות בספינה, להבדלי המנטליות מאזורים שונים בכדור הארץ, ועוד. דבר זה מתאפשר רק עם תקציב גדול ביותר לכל פרק, היתקדמות טכנולוגי בת ימינו, והפקת לקחים מסדרות קודמות. ניתן לומר שהאנטפרייז הנוכחית היא כמו יין.משתבחת עם הגיל תרתי משמע. ז. Q, Q ,Q ועוד פעם אחרונה Q!!!! לא היה ולא תהיה עוד דמות כמו Q!ובזאת אסיים לגביי Q. טוב אולי לא....
לא הייתה דמות מצחיקה ומדהימה כמו Q באף סדרה.אין מילים . וכל המוסיף גורע. זהו יש לי עוד המון אבל אין לזה סוף.אסכם ואומר לכל סדרה יש יתרונות וחסרונות.פה זאת חזקה יותר, פה השנייה חלשה יותר. על דבר אחד אין עוררין: שתיהן סדרות מצוינות, שתיהן מושכות קהל נלהב של אנשים דיי אכותיים. בשתיהן מחפשים ושואפים לעתיד טוב יותר. ושתיהן דמיוניות! למעט האנטפרייז שכבר קראו על שמה מעבורת חלל ונושאת מטוסים.
המשך יום טוב לכולם.

lev27

New member
יש,סוף סוף ויכוח נורמלי

א.הסדרה המקורית,נכשלה נחרצות והורדה מהמסכים רק אחרי שלוש עונות.הסדרה "חזרה לתחיה",רק בגלל השידורים החוזרים.גם בבילון 5 יכולה לחזור לתחיה,שמתי לב שיש עכשיו לסדרה הרבה יותר מעריצים מאשר שהיו לה בעבר.הרבה גם טוענים,בבילון 5 לא קיבלה את החשיפה שמגיעה לה. ב.הצללים,לא ראו את בבילון 5 כאיום רציני עליהם.רק מתי שרידן הביס אותם בקרב,אז הם הבינו שבבילון 5,ושרדין בכלל מהווים איום רציני עליהם.בפרק הסיום של העונה השלישית (שהיה פרק מעולה,דרך אגב) הם ניסו לשכנע את שרידן להצטרף אליהם,או לפחות לגרום לו להבין שמה שהם עושים זה נכון.הם שלחו מספר ספינות צללים לבבילון 5,כדי לאיים על שרידן,שאם הוא לא יצטרף אליהם,אז בבילון 5 הלכה קאפוט. הצללים נסוגו,בגלל שהם הרגישו שעולם הבית שלהם בסכנה.שרדין,דפק את הכוכב הלבן על העיר הראשית שלהם.הצללים הפסיקו את ההתקפות,בגלל שהם נפגעו קשה בגלל המהלך של שרידן נגדם. ג.אתה צודק.JMS,בעצמו אמר שהוא לקח את ההשארה "משר הטבעות".(הספר מעולה,הסרט גרוע) ד.הצללים,לא השמידו עולמות שלמים בדקות,הם את הסרט בהילוך מהיר.הם אפילו אמרו שלקח לכוכב כ-10 שעות להתפורר. ה.הוא החזיר את שרידן רק ל-20 שנה,כי זה מה שהוא יכל לעשות. ו.נכון,הצללים הרגו את קוש בקלות.אל תשכח,שלצללים יש כוח פיזי עצום,ולך תידע באיזו טכנולגיה הם השתמשו כדי להרוג אותו.הוורלנים,הם לא אישיות של אור ואנרגיה.הגזעים הצעירים רואים אותם ככה,בגלל שהוורלנים במשך מיליוני שנים,הנדסו אותם גנטית שהם יגיבו ככה אם הם יראו אי פעם וורלני. ז.איבנובה,השתמשה במכונה הגדולה,כדי לחפש את הראשונים.המכונה לא יכלה לעזור לבבילון 5 בהגנה,כי הצללים חסמו את ערוצי התקשורת.(יש טוענים,שהצללים ידעו על המכונה הגדולה)

lev27

New member
המשך

מצטער,אח שלי השתלט לי על המחשב,ובגלל זה לא סיימתי לכתוב את התגובה הקודמת. קרוסייד בוטלה לא בגלל שהסדרה הייתה גרועה,או הבמאים ראו שהיא כישלון.להפך,הסדרה קיבלה קייטינג מעולה.הסיבה לביטול היא שערוץ המדע בדיוני של ארצות הברית (TNT),דרש מ-JMS,להוסיף יותר קטעי סקס,ואלימות והוא סירב.כתוצאה הם ביטלו את המימון לסדרה. בקשר ל-"אגדת הסיירים",ראיתי את הסרט ולא אהבתי אותו.אבל הסרטים על הסדרה המקורית,במיוחד in the Beginning,היו מעולים.

טוב יש משהו בדברך

אבל עדיין אני לא מסכים לטיעון שהצללים קיבלו מכה קשה ......ולכן לא תקפו וניטרלו את התחנה. ממש כמו ב DS9 זה מגוחך. אם ישנו מעוז אויב היום , אתה ללא עוררין מעיף אותו לכל הרוחות.בטח ובטח בכלי נשק עתידיים. אתה מאייד אותו ואת הכוכב שהוא נמצא בו ולא מאיים או שואל שאלות מקדימות כמו : "איך אתה רוצה ת´עוגה ש´ך?" או "הנאה הדירה בעינך...?". אתה מרים אותו על טיל ושולח אותו לשוליים טרם זמנו. לא משנה עזוב, זה לא הנק´. הנק´ היא שאלה 2 סדרות שונות לחלוטין, שבסופו של דבר פונות לאותו קהל יעד. אלא מה אנחנו בני האנוש חייבים לקלג את עצמנו ואת הסובבים אותנו: "אני טרקי", "אני לא שומע את המוזיקה הזאת", "מדע בדיוני,,,איכס", "אני מעשן רק פרלמנט".ועוד כיד הדמיון הטובה עליך. מה שחשוב הוא לא למצוא פגמים בסדרא או בסרט, אלא ליהנות כל עוד הרמה סבירה, והעלילה גורמת לך לשקוע ותוך הפרק ולדמיין דברים. קבל טיפ,, איך אתה יודע שראית סרט טוב בקולנוע?? אם יצאת מהקולנוע והסרט גרם לך לחשוב. או גרם לך התקפי צחוק כשנזכרת בו. כנ"ל כאן. אם טרק גורמת לך לחשוב , ואיבנובה גורמת לך לצחוק , אז זה שווה את הכל. קח לדוגמא את הפרק האחרון של TNG פרק מדהים. גרם לי לחשוב כמעט חודש, וראיתי את הפרק כמעט 20 פעמים. זה מהות המדע בדיוני. לכשלעצמי, אני סבור שבבילון לא נופלת מטרק אלא מה , טרק וותיקה יותר, עם עומק של כותבים מפיקים ויוצרים שלבבילון לא היה. לבבילון היה חד פעמי הברקה של איש מרשים(סטרז´נסקי), ולך תידע ,אולי בעתיד. בכל מקרה לבבילון אין את Q
שהוא לבדו שווה את כל הסדרה. ואם כבר אהבת את שר הטבעות, כדאי שתקרא את "מחזור כישור הזמן". לדעתי סדרת ספרים מרשימה ביותר. וגם שם הסופר שאל מ"ס מוטיבים משר הטבעות, אלא בכישור הזמן הוא יותר ת´כלס,. הפירוט בספר וההרחבה....מיוחד מאוד.

DDN

New member
../images/Emo3.gif אני עונה על שלושת הסממנים

(עכשיו תסגרו אותי בחדר עם דיאנה טרוי?) טוב, עכשיו ברצינות, בתור חובב מלחמת הכוכבים, וחובב בבילון 5, אני בוחר בקטגוריה השלישית. למה? בד"כ אין לי בעיה אם אנשים שלא מסכימים עם הדיעה שלי (הם בד"כ מסיימים את חייהם בתחתית הירקון, אבל זה לא רלוונטי כרגע), אבל מי שכן יש לי בעיה איתו זה אלה שלא יעזבו אותי בשקט, ויבואו כל הזמן עם ההערות המטופשות שלהם. "מה אתה רואה?", "מסע בין כוכבים", "איכס". או: "למה אתה מבזבז זמן על השטויות האלה?" אליהם אין לי טיפת כבוד. ולב, בבילון 5 אכן הייתה סדרה משובחת, שהעונה ה5 שלה הרסה אותה לגמרי, וגם דאגה למצוץ לך כל זיכרון טוב מהסידרה. אני נשאר עם מס"ב. לא בבילון, לא מלחמת הכוכבים (דרך אגב, כשכתבת על הנשאי בבילון זה הזכיר לי מאוד את התסריט של מלחמת הכוכבים), מס"ב ואנדרומדה (למה אנדרומדה? לקסה דויג) יום טוב לכולם

DDN

New member
אני עונה על שלושת הקריטריונים! ../images/Emo3.gif

(עכשיו תסגרו אותי בחדר עם דיאנה טרוי?) טוב, עכשיו ברצינות, בתור חובב מלחמת הכוכבים, וחובב בבילון 5, אני בוחר בקטגוריה השלישית. למה? בד"כ אין לי בעיה אם אנשים שלא מסכימים עם הדיעה שלי (הם בד"כ מסיימים את חייהם בתחתית הירקון, אבל זה לא רלוונטי כרגע), אבל מי שכן יש לי בעיה איתו זה אלה שלא יעזבו אותי בשקט, ויבואו כל הזמן עם ההערות המטופשות שלהם. "מה אתה רואה?", "מסע בין כוכבים", "איכס". או: "למה אתה מבזבז זמן על השטויות האלה?" אליהם אין לי טיפת כבוד. ולב, בבילון 5 אכן הייתה סדרה משובחת, שהעונה ה5 שלה הרסה אותה לגמרי, וגם דאגה למצוץ לך כל זיכרון טוב מהסידרה. אני נשאר עם מס"ב. לא בבילון, לא מלחמת הכוכבים (דרך אגב, כשכתבת על הנשאי בבילון זה הזכיר לי מאוד את התסריט של מלחמת הכוכבים), מס"ב ואנדרומדה (למה אנדרומדה? לקסה דויג) יום טוב לכולם

Bajoran Preist

New member
טוב, הבחירה איננה קשה

כמובן שאפשרות מספר שלוש היא הגרועה מכולן. את אוהדי בבילון אני בהחלט מבין, אני רק לא אוהב כשהם נכנסים לפורומים של סטאר-טרק ומשמיצים את סטאר טרק ובכך הופכים את עצמם ל"אוייבים". בכל מקרה, אני חושב שגם בבילון היא סדרה טובה. בקשר ל"מלחמת הכוכבים", פה המצב יותר קשה, ובאמת קשה לי להבין את המעריצים השרופים של זה, ועוד אלו שטוענים שזה יותר אינטליגנטי מסטאר-טרק. מה?! בלי ספק, סטאר וורס הוא אוברלי רייטד ויש יותר אפקטים מתוכן, אבל שיהיה. מה שבאמת גרוע הוא אנשים מאופציה 3 אשר מתבלבלים וקוראים לסטאר-טרק מלחמת הכוכבים. אאההה!!!!! במקרה הזה אני יוצא מכלי. זה פשוט חילול קודש

Alex20

New member
Babylon 5 Vs Startrek

LEV27 אני מסכים אתך שבבילון 5 סדרה מעולה ובעלת עלילה מהטובות בסדרות מד"ב (הטובה ביתר
) אבל אתה חייב להודות שבין סדרות האחרות של מד"ב יש לבבילון מתחרה אחת--מסע בין כוכבים לדורותיו השונים!! אני לא מבין למה אתה בז למסע בין כוכבים הרי אותם אנשים מסתכלים את שתי הסדרות האלא . לפי הידע הנרחב שלך במסע בין כוכבים אני מסיק שהסתכלת הרבה פרקים -אני לא חושב שהיית מסתכל את הסדרה רק בשביל לצחוק עליה ולבקר אותה! לכל סדרה יש את הפאקים שלה (גם בבבילון יש דברים די מפגרים כמו שהרעילו את קוש!!! איך אפשר להרעיל וורלון?? ) וגם העונה החמישית וCRUSADE לא היו אות מופת למיכאל (סטרצינסקי) לכן במקומך הייתי מדרג את סדרות מד"ב : 1:בבילון 5 ציון 98 2:מסע בין כוכבים 97 3:אנדרומדה :0 !!!!

lev27

New member
אני מסכים איתך

אני באמת צופה בשני הסדרות.פשוט עיצבן אותי לאללה הקטע הזה שמעריצי בבילון 5 הם "אוייבים". אני מבקש סליחה מכל אחד שדברי פגעו בו.

Mikee P M

New member
אפשר לדעת מה זה השרשור הטיפשי

והאווילי הזה על שנאה ועל מי שונאים? גועל נפש, טיפשות וילדותיות.

כן, בהחלט אפשר

ההודעה הראשונה בשירשור באה כדי ללגלג על אלו שבאמת מרגישים כאילו מישהו תוקף אותם כשהוא נהנה ממשהו אחר, והם טורחים למתוח ביקורת עליו ולהפוך דיון קליל ומשעשע להתנגחות. מטרה נוספת וחשובה יותר היא לשעשע את אותם אנשים שאינם מאותגרים בקטע של ההומור, ואינם מתעקשים להתייחס אליו ברצינות תהומית ולכנות אותו "גועל נפש". לפי התגובות, נראה שאכן יש אנשים שמסוגלים להנות מהתבדחות, אבל יש גם אחרים. ויש אפילו כאלה שאוהבים את בבילון5 (אבל כולנו יודעים מה צריך לעשות להם).

Mikee P M

New member
../images/Emo5.gif

לומר שאני מאותגרת בקטע של הומור זו כבר באמת הגזמה פראית, אבל ניחא. אתה משעמם אותי. הלאה.

אודו

New member
בבילון

לבבילון יש עלילה אדירה אבל כל פרק שסוטה ממנה הוא זבל שלא כמו בטרק שהפרקים היחידים הם תמיד מעולים

למעלה