את מי אתם אוהדים?

BenFriedman2004

New member
שלום לכולם וצפייה מהנה.

שלום לכולם. רציתי לאחל לרגל פתיחת העונה וראש השנה שתהיה שנה טובה לכולם ושהקבוצות שלכם תמיד ינצחו (למרות שזה לא תמיד יקרה). שתהיה שנה מלאת משחקים מותחים עד השנייה האחרונה. ובואו לשחק! כולם!! אגב, אולי נעשה רשמיה שבה כל אחד ממשתתפי הפורום יגיד את הקבוצה האהובה עליו?!

rocko22

New member
את מי אתם אוהדים?

אני אישית אוהד כבר מ-1993 את Buffalo Bills. אני יודע אני יודע אין צורך לרדת עליי כול שנה אני מקווה שהינה השנה הם יגיעו שוב לסופר בול ואני מתבאס בסוף. גם השנה אני מקווה נראה מה יהיה...

Yo-man

New member
ברוך הבא, רוקו

משתתף בסבלך על כל השנים האחרונות והתקוות שמתפוגגות. אבל ככה זה ל-31 מ-32 הקבוצות והאוהדים בליגה הזו... מקווה שתמצא פה בפלואים נוספים.

rocko22

New member
ברוך הנמצא

ברוך הנמצא... לא ידעתי שיש פורום כזה סתם גלשתי ובמקרה מצאתי אותו... תודה רבה על ההשתתפות ותאמין לי אם טמפה ביי מקבוצה של לוזרים שהיו לה אולי ניצחון אחד בליגה ואף אחד לא ראה אותם ממטר נהפכו בשנים האחרונות לאחת מהקבוצות החזקות בליגה... אני מאמין שגם באפלו יכולים...

Kobi Guerrero

New member
חוץ מלפאטס, הא?

איזה כיף... אחרי הסבל של השנים שקדמו לשלוש האחרונות...

LuCkY SoB

New member
חדש פה

שלום אני חדש פה אוהד של הגרין ביי פאקארס. קשה להאמין שהשנה נגיע לפלייאוף עם הרכש המזוויע וההגנה המקרטעת שלנו, אבל אי אפשר לדעת. כשיש לך את הקוורטרבק הכי טוב בליגה-ברד פארב, והרץ המצוין אהמן גרין הכל יכול לקרות.

JakeTheSnake16

New member
היי

אני רועי וכמו שאפשר להבין מהניק שלי אני אוהד של הברונקוס. אני כבר מפחד להגיד את זה, כי כל שנה יש את ההרגשה הזאת,אבל משהו אומר לי שהשנה תהיה השנה שלנו. שסוף סוף הכל יתחבר... GO Denver!

maya567

New member
../images/Emo45.gif Go Packers

משחק הפוטבול הראשון שראיתי בחיי (לפני בערך עשור ב-METV) היה של גרין-ביי, ומאז אני אוהדת שלהם. כבר הרבה מאד שנים לא יצא לי לראות משחקי עונה, אבל אני אף פעם לא מפספסת את הסופרבול.

Reshefgarcia

New member
רבותיי...קצת נימוס....

יש בחורה בפורום....!!!!! בשם באי הפורום מלאי המאצ'ואיזם.... הרשי לי לברך אותך...
ברוכה הבאה לפורום שהוא
שבו שותים אך ורק
ומדברים על כמה הקבוצה שלנו רעה... WELCOME

ofribecker

New member
Welcome

ברוכה הבאה מאיה. מקווה שתהני ותישארי איתנו הרבה זמן! עפרי.

Yo-man

New member
ברוך הבא, סוב בעל-המזל

אני איתך בדיעה שברט פארב לא יכול ללכת בלי טבעת, ויש לעודד את הקבוצה לתרום את כל כוחם להשגת אחת כזו ל-QB הכי חם (רגשית - כלפי המשחק) בליגה. בנוסף הרשה לי להפנות אותך למשחק החינוכי שלנו "מי יודע לנחש הכי טוב" המתקיים כל יום חמישי, בו אני מציע 4 משחקים, ואתם בוחרים את הקבוצות המנצחות. בתום העונה נחשב את התוצאות, ופרסים (צנועים) יוענקו לזוכים. אני אכניס בקרוב את התקנון הפרוביזורי לטאג-ליין, עד אז אתה יכול לחפש את השרשור המתחיל בהודעה "אני מכריז על פתיחת תחרות הפורום", ולראות waht's up. שיהיה בהצלחה, ושנה טובה.

Reshefgarcia

New member
תורי...

אני תמיד אהיה,ותמיד הייתי בעד ה 49ERS !!!!! אך,ברם אולם,יש להבדיל אהבה לקבוצה מריאליסטיות... וריאלית...סאן-פראן לא הולכים לעשות כלום ב 5 שנים הקרובות לפחות... ולכן,כל עונה (בשנתיים האחרונות) אני בוחר לי קבוצה שבה אני תומך לאורך העונה... שנה שעברה,כמו השנה... זאת פילי... בעיקר בגלל הרסיבר מספר 1 בליגה T-O!!!! GO T-O GO!!!!

puppi

New member
ני לחלוטין איתך

רק שאני אופטימי מטיבעי - השנה פלי-אוף (או כמעט) שנה הבאה - הריקוד הגדול... בנתיים גו-איגלס (סתם כי חבר טוב שלי אוהד אותם)

Kobi Guerrero

New member
ברוך הבא

אני אוהד של הניו אינגלנד פטריוטס. מקווה שגם השנה יהיה טוב. והאמת? אני די אופטימי.

למעלה