את מי אתם אוהדים?

BenFriedman2004

New member
RAMS!!!

אני אוהד את קבוצת הראמס. אבל לצערי, לא נראה שהשנה הם מספיק חזקים להגיע לפליי אוף. סיאטל נראו ממש חזקים!

gadotmi

New member
california - צפון

למי שלא מבין את הכוונה : קודם כל 49ers, בעיקר מכיוון שלא יקום שני לג'ו מונטנה הווינר. אני חייב לתת כבוד והערכה למי שמסוגל לאהוד את הירוקים הגאותניים מפילי מכיוון שהWR עם הפה הגדול עבר אליהם ישירות מהמדים האדומים/זהובים (למי שלא מכיר: הכונה לטרל אונס). אני מסכים עם שאר האנשים שמכירים את צאן מרעיתם ומוכנים לכמה שנים של גלות במדבר. אופטימיים חסקר תקנה מנסים לפעמים לשקר לעצמם ולתת למצב הזה שם יפה כמו "בניית קבוצה" ועוד כל מיני סופרלטיבים שטותיים כאלו. אח"כ: השחורים/אפורים שמעבר למפרץ. למי שלא מבין: אוקלנד ריידרס. קבוצה משוגעת לחלוטין, שם השגעון מתחיל מהבעלים (אל דיוויס), ממשיך בשושלת המאמנים הדגולה מאז ימי ג'ון מאדן הדוהר בכבישים (כי הוא מפחד מטיסות), וכמובן מבתטא גם במשחקים - היו עונות שבהם הם היו דורסים את היריבים במשחק אחד ומפסידים באופן מביש לקבוצה מתחתית החבית שבוע לאחר מכן עם אותו ההרכב...ממש לא ברור איך לעדת הטורפים והקניבאלים הללו הצליח להתברג עדין נפש כמו ג'רי רייס....

B L A C K i C E

New member
אני עם הזקנים ../images/Emo3.gif

מאז ומתמיד עם הקאובויז, לא חשוב שה QB שלנו בן 100 הגידו כן לזקן!

ofribecker

New member
Michigan Wolverines - GO BLUE

אין לי קבוצת NFL אהודה כל שהיא. מגיל אפס אני אוהד מושבע של מישיגן. גדלתי על הקבוצה הזו. הייתי הולך בילדות לכל משחקי הבית (אז 105,000 היום 111,000 צופים ויותר באופן קבוע) וזה גורם לכך שיש לי סימפטיה מיוחדת בדרך כלל לקבוצות NFL שהשחקנים הראשיים שלהן באו ממישיגן. השנה זו ניו אינגלנד עם טום בריידי שאותו ראיתי במשחק קולג' של מישיגן ב 1999 בנצחון 38-12 על Purdue. כבר אחרי המשחק אז ניבאתי לו עתיד מזהיר.... ו - עובדה... כמוכן בניו אינגלנד משחק טיי לו הקורנר בק שבא גם הוא מהוולברינס, כך שניתן לאמר שניו אינגלנד מועדפת עלי. אבל זה זמני עד ששחקן אחר של מישיגן יתחיל להתבלט בקבוצה אחרת... (פוטנציאל - קריס פרי הרנינג בק של סינסינטי שנלקח בדראפט השנה, או ג'ון נבאר הקווטרבק שנבחר השנה על ידי אריזונה קרדינלס. אז שתהיה לכולם שנה נפלאה. (אפילו ששבת אחרונה הפסדנו לנוטר דם (הנמושה בשנים האחרונות)) Go Blue!!!

Jerzet

New member
כן, מישיגן

תרמה לא מעט לאכזבות של הקבוצה האהובה עלי, השיקגו ברס. אנטוני תומס הוא סולידי אבל לא מבריק במיוחד, ודיוויד טרל, למרות השבוע הגדול שלו, לעולם לא הגיע לפוטנציאל שטמון בו.

ofribecker

New member
אני לא זוכר שכתוב באיזהשהו מקום

שלמישיגן וולברינס יש תפקיד של פותרת הצרות של השיקגו ברס... שיקגו ברס חלשה למרות, ואני חוזר שוב - למרות, שיש לה את אנטוני תומס ודייויד טרל... אם קבוצה לא יודעת להריץ כראוי שחקן שהיה מועמד להייזמן ורץ יותר מ 1000 יארד כל עונה בקולג', או ליצור סקורינג מווייד רסיבר שמוביל את טבלת הטצ'דאונס של הקולג' המנצח ביותר בארה"ב, אז יש לה בעיות קשות כנראה (מאמן התקפה, קווטרבק, ליין...). השיקגו ברס, מאז שהמקרר עזב, לא עושה כלום גם כשלא היו לה שחקנים של מישיגן. בכל מקרה, בהצלחה לברס. כל עונה חדשה יכולה להביא תקוות חדשות, ואני אהיה הכי שמח אם זה יהיה בזכות תומאס וטרל.

Yo-man

New member
Vikings - זמני בלבד

אני חייב להתוודות שאין לי קבוצה קבועה שאני אוהד או מלווה שנים. לא נקשרתי לאף קבוצה יותר מידי עד היום... השנה אני אלך עם מיניסוטה. שום סיבה מיוחדת, חוץ מרנדי ודנטה.

Blood

New member
אותו הסבר - קבוצה אחרת:

משום מה, כבר בסוף השנה שעברה התחלתי לאהוב את הרדסקינס, וזה ממשיך השנה

למעלה