א.ב. יהושע התייאש מהפלסטינים..

THE WIZARD 55

New member
א.ב. יהושע התייאש מהפלסטינים..

מה גרם לו לשנות את דעתו.. על כך ועוד בראיון ארוך, בעצם ארוך מאוד למי שיש כח לקרוא

THE WIZARD 55

New member
ועוד לקט חדשות קצר..נסראללה: מלחמת לבנון

לא הסתיימה, איך לא פתחתם על זה שרשור עד עכשיו? איומי נסראללה החתיך, על מדינתינו האומללה...

respecta1

New member
הוא אומר דברים נכונים אבל הטיעונים שלו

לדברים האלה מגוחכים..

respecta1

New member
אה גם המסקנות הנכונות זה עד

"פחד ממה" אגב עופר..אתה כל הזמן בוכה על הטוקבקים, תראה את הטוקבקים לכתבה הזו, כל האנרכיסטים התאספו להגיב לשמאלן הקיצוני שהפסיק להיות קיצוני..או בוגד כמו שהם רואים אותו.

respecta1

New member
אגב, אפשר לראות בתגובות שם

יותר גזענות (נגד מזרחיים) מכל כתבה אחרת על ערבים, שאותם גזענים שמאל קיצוניים ימהרו לקרוא לאנשים פאשיסטים אם הם יוציאו מילה שלא תהלל את הפלסטינים..פתטים.

אז מה גם ירון לונדון היה שמאלני מובהק

אבל לפני שבועיים הוא נתן נאום ימני משהו כי כבר נשבר לו מהסובלנות כלפי הטרור

THE WIZARD 55

New member
רק תסבירו לי דבר אחד..

איך היתה ההארה פתאום? האם אמהות המחבלים לא חילקו סוכריות כשנהרגו כאן ילדים ואזרחים במשך כל השנים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מאיפה זה הגיח פתאום..

מדיניות ההבלגה המתמשכת של ישראל מול הטרור

המתמשך זה מה שקרה. ישראל לא יוזמת אלא היא מגיבה על כל פיגוע ועל כל ירי קאסם ואני חושב שא.ב יהושע התעורר גם כן למציאות בגלל רגלו הקטועה של אושר בן ה 8 משדרות. שלום זה לא דבר בר השגה ולא בגלל הטרור באופן ישיר ולא בגלל ישראל אלא בגלל שיש לעם הפלשתינאי אולי 1000 מנהיגים כשהסכם עם מנהיג אחד לא מחייב מנהיג אחר. המנהיג שלא מסכים תמיד יפעיל את הטרור כדי לפוצץ הסכמים.

THE WIZARD 55

New member
טוב שהתעורר

אבל מאוחר מידי.. היו הרבה ילדים קטנים שנהרגו עוד לפני בפיגועים

לכ"א יש את הקש שלו ששובר את גב הגמל

אצלי זה היה 'נאום קורייש' של ערפאת מייד אחרי הסכם אוסלו שבו הוא הודיע בגלוי שהוא עומד לקיים את ההסכם רק עד שאנחנו ניחלש והוא יתחזק ואח"כ הוא יתקוף אותנו. כשהקשבתי לנאום וקראתי את התמליל הבנתי שהסכם אוסלו, שבו תמכתי, הוא תרמית והוא מסוכן לנו. כל מה שקרה מאז אישר וחיזק אותי בעמדתי.

AdonAsda

New member
פאשיט!!!

א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.יהושע חצה מזמן את הקו האדום! לא נזמין אותו יותר לישיבות בתנועה המרקססיסת העולמית של הפורלטריון הכללי של פועלי פלשתינה והנילוס המערבי. תמעפכפנ"מ

THE WIZARD 55

New member
איזה פטיש יש לו?../images/Emo6.gif אסדה תביא כמה מהשטויות

של הגולם מפראג..חחח שכולם יראו

אם שמאלן קיצוני כמו א.ב יהושוע זה אומר שהשמאל

מתפכח ומתחיל להבין איפה אנחנו חיים ומי האוייב שלנו, מה הוא רוצה ומדוע לעולם, לעולם לא יהיה שלום, הדרך היחידה לגרום להיות להיות בשקט זה להפרד ממנו ולשמור אותו חלש חלש.

עצוב.. האיש נכנע לתעמולה של האיסלאם הפוליטי

ועכשיו הוא מנסה לבנות לעצמו תדמית של לאומן ציוני, הרבה יותר ציוני מהתקשורת הישראלית, שכביכול יתחרה במה שהוא קורא "נחישות" של העולם המוסלמי.... האמת היא כמובן אחרת לחלוטין: לאיסלאם הפוליטי לא יהיה סיכוי לנצח בתחרות עם העולם החופשי. הוא יגיע להישגים, התחרות תהיה קשה ואכזרית - אך המנצח בסופו של דבר יהיה העולם החופשי. ואיך אני קובע את זה? כי מי שעוצר את העבודה 5 פעמים ביום כדי לקרוא את אותה תפילה, ואשתו (בהנחה שיש לו רק אחת) בכלל יושבת בבית או עובדת באיזו משרה "צנועה" - בחיים לא יוכל להתעלות על הישגיו של האדם החופשי שחושב כל היום על מקסימום תל"ג וצריכה, ומשקיע רק במה שהוא חושב שיקדם את מטרתו. עובדה: ישראל, ממקסמת תל"ג מקצועית, מצליחה לחסל באופן איכותי פעיל טרור בינלאומי. מה חיזבאללה מאיים לעשות בתגובה? פיגוע המוני. והסיבה? זה המקסימום שהם מסוגלים לבצע. אין ספק שאילו היתה להם, טכנולוגית וכלכלית, האפשרות לפגוע למשל באישיות ישראלית בכירה - הם היו מממשים אותה במקום לבצע פיגועים באזרחים.

למעלה