א-סקסואלים, לא נמשכים לגברים, או נשים אבל האם

א-סקסואלים, לא נמשכים לגברים, או נשים אבל האם

הם מרגישים מיניות? האם הם נוגעים בעצמם? או שהם פשוט מחוסרי תשוקות לחלוטין?

p019

New member
תסתקל בשאלות נפוצות על...

"שעלות של סקרנים מבחוץ" יש שם תשובות להכל +

latebloomer66

New member
להרגע ומייד א-סקסואלים לא עושים כלום עם עצמם

וזהו נקודה. זה ידוע שהם אינם לא נמשכים לא לעצמם ולא למין לא לבנות לא לבנים ובוודאי שלא לעצמם ולא עושים עם עצמם כלום . זה העניין המין הוא לא חלק מחייהם לחלוטין וחשוב להבין ולהפנים זאת למרות שאנשים מתקשים להבין זאת אך זאת האמת יש אנשים ששונאים נגעלים ונרתעים ממין לא נמשכים לאף אדם שזה במקרה אני

queen helen

New member
laterbloom והבחורה השניה:

להרגע ומיד! ההגדרה של א-מיני הוא אדם שלא נמשך לאנשים אחרים, ו - זהו! מכאן כ"א לוקח את ההגדרה לכיוון שמתאים לו או מרגיש לו נכון. וד"א - נקרופיליה זאת משיכה לגופות. יום טוב וספ"ש שמח!

star2o

New member
בדיוק ניסחת

את זה כל כך טוב! גם אני א-סקסואלית , ולא אוהבת בכלל מין, ולא נימשכת לזה , כניראה ישנם אנשים שלא מסוגלים להבין את האנשים שלא אוהבים מין...!

רק שתדעי, שאני אישית לא אסקסואלית, ובעצם

הגעתי לכאן בלי כוונה, וזה באמת לא נתפס לי... אבל האמת כל יום לומדים משהו חדש. אתמול הכרתי מישהו שלא אוהב מוזיקה. זה למשל יותר בלתי נתפס לי מאסקואליות- כי מוזיקה בעיני היא חמצן, והיא מגיעה בכל גרסה אפשרית, אז לא לאהוב בכלל... בעוד שסקס, אפשרי בהחלט לחיות בלעדיו.

AL212

New member
האם העלית בדעתך

שלא כולם אותו דבר? יותר נכון, שלא כולם בדיוק כמוך?

עם עצמם דווקא כן, עם אחרים, זו כבר נקודה אחרת

אני חייבת לציין שאכן היצר המיני שלי לא ממש מפותח, וגם כשאני מאוננת (כן, מאוננת!) אני לא מפנטזת על גברים (וגם לא על נשים) אלא שקועה בתוך כל מיני מחשבות משלי (יש לי דמיון מפותח למדי). אבל למה לא לאונן? מי שלא רוצה לא חייב, כמובן; אבל אני מאמינה שגם מי שלא מרגיש משיכה מינית כלפי אנשים אחרים עדיין יכול לגלות שיש נקודות בגוף שכשנוגעים בהן זה עושה נעים. למיטב ידיעתי, אפילו ילדים לפני ההתבגרות המינית נוגעים בעצמם, לפעמים, כי נו, ככה הגוף האנושי מתוכנת.

בסדר, אבל למה להכליל?

אם אצלך זה לא ככה, זה לא אומר שאצל כולם זה ככה, ושכל האסקסואלים אותו הדבר. הנחרצות שבתשובה שלך ש"ככה כולם וזה ידוע" פשוט עצבנה אותי. אגב, גם אצלי זה לא היה ככה עד לפני שנתיים בערך, כשנפקחו לי העיניים (אגב, בזכות מישהי שהיכרתי דרך הפורום הזה, אסקסואלית שבהחלט כן יודעת לעשות טוב לעצמה. היא שכנעה אותי לנסות וגם נתנה לי הדרכה, ואני מודה לה עד היום). ולכל מי שיוצא בהכרזות של "ככה זה וזהו זה" – אף פעם אי אפשר לדעת. החיים הם דבר דינמי, זה כל היופי. יש הרבה דברים שקרו לי שלא הייתי מאמינה שיקרו לי, ועובדה, כיום הם היסטוריה. אם יש משהו שהחיים לימדו אותי זה לא להיות נחרצת יותר מדי. פעם, לפני שנים, כשגיליתי שאני לא ממש נמשכת לגברים (או לפחות לא ברמה הנדרשת כדי באמת לרצות שהם יורידו את המכנסיים), עברו לי מחשות בראש אולי אני לסבית. לא אהבתי אותן, וניסיתי להיאבק בהן; עם השנים, גם בזכות התדמית שיש כיום לגייז בטלוויזיה, למשל (כן, זה עוזר) זה הפסיק להיראות לי נורא, עד לשלב שבו אמרתי לעצמי שמי יודע? אולי אני עוד אפתיע את עצמי יום אחד... אני עדיין לא חושבת שאני לסבית (אני לא נמשכת לנשים...), אבל אני כבר לא פוסלת יותר כלום על הסף. מה שיבוא יבוא, bring it on. ולגבי אוננות? אמרתי פעם, ואני אומר שוב: לפעמים עד שלא מנסים, לא יודעים. במשך שנים לא היה לי צורך, לא חשבתי שאני מפסידה משהו. זה לא הטריד אותי במיוחד, כי חשבתי לעצמי שאם סקס לא, אז גם זה לא, מה הביג דיל. אבל אחרי שניסיתי פעם אחת וראיתי כי טוב, איך אומרים? "עם האוכל בא התיאבון".

נטע523

New member
היי את חמודה :)

ולא אני לא מתחילה איתך! חח... אני ממש מסכימה איתך לגבי כל מה שאמרת. והממ..אולי תבואי למפגש פורום שלנו?:)

תזמיני אותי, אני אשתדל להגיע... ../images/Emo13.gif

אני לא נכנסת קבוע לפורום, אז אם מתגבש משהו אשמח לקבל הודעה במסר. תודה.

סליחה אם פגעתי בך, זו לא הייתה כוונתי. ../images/Emo201.gif

כיוון ששתינו מסכימות שאנחנו שונות, להבא, אנא ממך, אל תניחי שכולם כמוך ואל תכלילי. דברי בשם עצמך, תודה.

star2o

New member
אבל שוב

אל תכלילי שכל הילדים מאוננים.... אני שהייתי ילדה ואפילו נערה אף פעם לא אוננתי בטח לא בילדות, ולא חשבתי על מין, וזה לא משך אותי בכלל! בפירוש לא כל האנשים דומים ברצונות שלהם, ובנטיות שלהם.

איפה הכללתי? ../images/Emo12.gif

"למיטב ידיעתי, אפילו ילדים לפני ההתבגרות המינית נוגעים בעצמם, לפעמים [...]". ממש ממש לא טענתי שכולם, ושימי לב שלא כתבתי *מאוננים*, וזה לא סתם בחירה של ניסוח; יש הבדל גדול בין נגיעות לא לגמרי מודעות של ילדים, לבין אוננות. כמו כן כתבתי במיוחד "למיטב ידיעתי" כי זו לא עמדה נחרצת, אלא דברים שקראתי / שמעתי בעבר ולא בדקתי אותם לאחרונה. גם אני, אגב, לא אוננתי במשך שנים. גם לא חשבתי על מין (זאת אומרת, כן חשבתי: זה הדאיג אותי מאוד...
). וכן, אני מסכימה שיש הרבה שלא. בחיי שלשנייה לא ניסיתי לטעון אחרת.

star2o

New member
למיס דייזי הופקינס

אוקיי אני מקבלת את התנצלותך! והעיקר שבחברה יקבלו אותנו ...

למעלה