א-סקסואלים, לא נמשכים לגברים, או נשים אבל האם

latebloomer66

New member
א-סקסואל = לא מיני ,נרתע ממין אנטי מין

הם אינם מרגישים שום מיניות זה לא מעניין אותם זה פשוט לא מזיז להם ולא הם גם לא מיניים כלפיי עצמם הם מחוסרי תשוקה לחלוטין אתה אכן צודק

p019

New member
זה לא מדויוק

יש מגוון גם אצל א-מיניים. ההגדרה היחידה זה חוסר משיכה מינית. עדין יש א-מיניים שחשים יצר מיני ברמה זו או אחרת. הדרך החי טובה שאני הצלחתי לתאר את זה זה כהילו נשארו כמה שאריות. למרות שלא חשיים משיכה מינית כלפי בני אדם (וחיות אחרות לסוטים מביניכם
) יש אדין דברים פיזיוליגים בגוף עצמו שיחולים לשלוח שדרים שונים. וכמובן שכמו אצל מיניים זה ברמות שונות - כולל אנשים שלא חשים בככך כלל.

AL212

New member
גם זה לא מדוייק

ההגדרה היחידה היא היעדר עניין במין. ייתכן שתהיה משיכה מינית, מבלי שום רצון במין.

p019

New member
זה היה מדיוק

אני לא רוצה לחזור לוויקוח על מה ההגדרה של א-מיניות. אם זה ממש עקרוני למישהו הוא יחול להישתממש במושג עבור משהו אחר - אבל א-מיני הוא אדם שלא חש משיכה מינית. החוסר רצון במין נובע מחוסר משיכה ולא להיפך. אם אדם מחליט שהוא לא רוצה לקיים יחסי מין יותר - קוראים לזה התנזרות ממין- ויש להם אתרים ופורומים שלהם.

AL212

New member
מי החליט? יש לך בעלות על המונח "אסקסואל"?

מה זה משנה בכלל מה הגורם לחוסר הרצון במין? למה זה חשוב אם משתחררים חומרים כימיים או לא? מה שרלוונטי באופן פרקטי זה שאין רצון במין. הריחוק מעולם המין ומהצורך במין הוא מה שמאחד אסקסואלים. ואין חשיבות לקיום או אי קיום של משיכה מינית כל עוד אין צורך להביא אותה לידי מימוש. זה ממש צורם לי מחדש עד כמה אין בפורום הזה סובלנות וקבלה, וכמה יש ניסיון לכפות חוקים והגדרות על אחרים, בכל דיון מחדש. כל כך קשה לתת לאנשים אחרים להרגיש נוח בפורום ופשוט להגדיר את עצמם כאסקסואלים על פי שיקול דעתם ולא על פי ההגדרה המאד מצומצמת שלך?

מקמיקא

New member
זה מאוד תלוי בבן אדם, בניגוד למה שנאמר פה

אני למשל, למרות שאני מתחיל לראות בעצמי כא-סקסואל, כן מאונן 'מדי פעם'. הא-סקסואליות מתבטאת בכך שאני לא רואה צורך ולא רוצה לקיים יחסי מין עם אנשים אחרים - אבל היצר המיני שלי עדיין קיים, למרות שלפעמים הוא מגעיל אותי בדיעבד.

AL212

New member
מזדהה איתך

אני די נגעל מהצורה שבה עושים סקס. כאילו, למה שאני ארצה להתקרב לאיבר מין של מישהו/י בכלל? זה נראה לי כל כך מובן מאליו שמין זה דוחה ולא אסתטי. אני לא מבין איך רוב האנשים לא רואים את זה...

Xylophone

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לא מבינה איך רוב האנשים לא רואים את זה! זה בטח נראה נורא מהצד וכול מה שסובב את זה- האנחות והתנוחות ואיכסססססס לא יודעת. לא מובן לי

star2o

New member
באמת גם

אני חושבת כך ותמיד יחסי המין עצמם ניראו לי מאוד מגעילים, וכל הסרטים וכל זה זה סתם לגרות את הדמיון של האנשים..אבל בפועל במציאות המין ממש דוחה!

AL212

New member
בדיוק

במציאות זה פשוט מגעיל, לפחות סקס במובן המקובל. עם חיבוקים ונשיקות אין לי בעייה, להפך.

למעלה