|א-ת|
מכבי ת"א-טאו
|א-ת|

וואי הייתי בחגיגות אליפות

בגני יהושוע.. איזה כיף היה. אפילו שהביאו לשם את מיטב אמני ישראל ממש (מאיה בוסקילה, משפחת טאקט, רון שובל, פבלו רוזנברג..) היה עדיין כיף :) וכמעט נפלה עלי אבוקה אמאלה.. נפלה ממש לידי. והיו מלא מלא אבוקות והיה מה זה מגניב! ומי שלא קופץ אדום :).

Tinty

New member
"משפחת טאקט"? גם כן אמני ישראל...

אני חושב שסאבלימינל לא יודע להבדיל בין כדורסל לכדורגל. עדיף ללכת ל"רוק עצמאות"

ayala65

New member
טחחחחח

כמובן שעדיף.. אלא אם כן יש לך פאקינג חברות שלא שומעות רוק ישראלי

Tinty

New member
אין ממש.

אולי שתי ידידות, אבל אחת ג'אנקית ששומעת כל היום את גרין דיי ומכריזה "אני פאנקיסטית!!!" :\ אגב, איילה, יש לך ICQ או מסנג'ר?

ברור חחח זה מה שחשבתי כשהייתי

שם.. אבל למרות האמנים ה""מדהימים"" היה לי כיף :)

Tinty

New member
ברור.

אפאחד לא יוותר על שארפארקר ובאסטון
שאראס? פסדר. הוא שחצן לא קטן. כבר למדתי את זה בפעמים שיצא לי לפגוש אותו. אגב, ידידה מאוד מאוד מאוד טובה שלי קיבלה כרטיס VIP ונכנסה אתמול לקבלת הפנים של מכבי בעמדת המשפחות. הכי שווה לפגוש אותם (ואת הגביע
) כשהם פוגשים את המשפחות, לבלות איתם שעה עד שהם יוצאים לכל האוהדים
אגב, גם הידידה שלי למדה ששאראס שחצן

Tinty

New member
הוא מתעלם מהאוהדים. לא חותם וכו'

רק אם הוא צריך תמיכה במשחק הוא משתחווה לקהל וכו'. פארקר, באסטון, שארפ, טל וכל השאר ממש נחמדים. שאראס משחק אותה סלבריטי סנוב.

ידוע ששארס שחצן

ו-שארפארקר חחחחח אהבתי :) בכלמקרה יותר חשוב לי לפגוש את היהודים....אבל לפגוש את מכבי זה גם סבבה.

Tinty

New member
מזל"ט למכבי.

ספיקינג עוף "משוגעים" - אני ראיתי את המשחק בפאב בו אחותי חגגה את הבת-מצווה שלה, עם כל השיכורים
היום כמעט ולא הלכתי לשעתיים של הלימודים בבצפר בגלל הגרון שלי: קרעתי את המיתרים כמו מטאליסט מטורף שמשתולל על גיטרה חשמלית

Tinty

New member
כן. ואני חגגתי בר מצווה באותו הפאב.

ההורים שלי מכירים את הבעלים מאז שמלצר בWhite Hall האלוהית בתל אביב, בערך 20 שנה...

למעלה