באד ביט מהסרטים.

אני הלכתי לשחק בפאב שנקרא מאש

וחשבתי שאכלתי באד ביטים מהסרטים,רד אחרי שהפסדתי אלף שקל הבנתי שרימו אותי... לי יש ביד 7 9 S פלופ 7 7 5 רייז 25 רי רייז 75 מגיע אליי אול אין 200 משווים לי עם 7 6 נפתח ארן 4 ריבר 3 יד אחרת אני עם A 10 S רייז לפני הפלופ 20 פלופ A 9 5 RAINBOW אחד מעלה 50 אני ב מעליו 200 הוא משווה ונשאר לו 40 נפתח טרן 5 הוא עושה אול אין ריבר J או משהו לא קשור היה לי 5 ביד והוא לא רצה להראות את הקלף השני,חבר שלי פתח לו את הקלף והיה שם 8 אוף סויט מה5 אם הם לא היו מרמים אין סיכוי שהוא היה נכנס עם זה עם רייז של פי עשר לפני הפלופ ובטח שלא היה דוחף רייז ואז משווה כמעט אול אין עם זוג נמוך וחרא קיקר אחד מחלק ואז אומר אני אול אין בליינד אני מקבל A J S משווה לו הוא מראה לי 7 8 S נפתח לו 678 הוא עושה את זה אחרי זה עוד פעם אול אין בליינד כשהוא מחלק נפתח לו A 8 S אחד אחר A 10 S ואחד אחר Q 9 S אף אחד לא פגע חוץ מהשמונה שלו בקיצור,נפלתי על מקום של רמאים ופעמיים לפני סתם אכלתי סרטים שהיו לי באד ביטים מטורפים שם אה ושכחתי את היד הכי מוגזמת לי יש K J אף סוט פלופ J J 2 RAINBOW אני דוחף רייז עושים לי רי רייז אני דוחף אול אין משווים לי הבחור פותח מולי A K S אני הכי מבסוט בארץ ונפתחים לו 2 רנרים לפלאש!!! כל הזמן תפסו אותי שם עם שתי ראנרים!

DEANC

New member
תודה על האזהרה

חבר הציע לי לא מזמן לשחק שם, עכשיו אני יודע מה לענות לו.

דם הבן

New member
אהמ

דבר ראשון, תודה על האזהרה. דבר שני, ליד האות ף במקלדת יש מקש שעושה משהו מטורף- פסיק! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

AdAmD1

New member
אז סתם נפלת על שולחן גרוע

הייתי שם המון פעמים וחוץ מפעם אחת שחשדתי שמרמים, המשחקים בדרך כלל סתם אנשים שבאים לשחק. אגב זה רק חשד ולא אימות כי יצאתי ברווח ענק מהם (או שהם רמאים גרועים חח). לא צריך עכשיו להתנזר מהמקום ואני עוד מגיע לשם מידי פעם בימי שני שלא מלא מידי.

למעלה