באה מאהבה

אני לא מאמין

גם אורן הקטן מאיים? ראיתי כבר מזמורי תהילה שלו לכבוד הגברת ונשמע לי ממש היסטרי אבל לא נראה לי טיפוס מאיים. חשבתי כי רק ראש העיר מאיימת. מתי הוא איים לאחרונה ובקשר למה? דרך אגב עורכי דין אלו שודדים לא קטנים. כל מכתב איום קטן של עורך דין עולה בטח אלפיה. מי משלם את זה?

איומיי דובר גרמן

שמו איל, אורן שם משפחתו. הוא איים על מס' חברי הפורום בתביעות דיבה למינהן, בטח למד מהבוסית שלו... כמו שאמרתי, לגרמן אין בקרה, זה לא הכסף של אבא שלה, זה כסף הציבור-ובמילים אחרות מי שמשלם הוא הציבור...

בוא לא נזרוק סתם ניחושים

אם הוא שלח למישהו כאן מכתב איום אני מבקש שיחשוף אותו כאן - ואפשר גם במסר אישי אלי בפורום. חשוב גם מידע בקשר לאילו דברים האיומים. אפשר לטפל במאיימים! קראתי בפורום זה גם שגרמן שלחה מכתבי איום לעיתונות המקומית אבל עדיין לא ראיתי בדל של מכתב כזה. בקשר להשתלטות על הגינות יש לנו כתובות, שמות, אנשים ראו את המקומות ויש גם אוסף תמונות. בקשר למכתבי האיום אין לנו כלום. אז במקום לחזור על זה כאן כל פעם פנו לעיתונים, נסו ליצור קשר עם האנשים שם ובקשו אישור למידע זה וצילומי המכתבים.

eopeace

New member
דמיונכם מפותח אבל תפסיקו להמציא

אני לא איימתי על חברי פורום בתביעות. לא שלחתי מכתבים. פעם אחת ציינתי שדבר שנאמר היה על גבולהוצאת דיבה וזאת ציינתי כדעתי בתור משפטן. שמי אגב, הוא איל אורון - אם אתה כבר מתקן, תתקן נכון (ואולי תלמד גם לגבי שאר הדברים)

אני לא ממציא

ראיתי בעייני שאיימת בהוצאת דיבה-שום המצאה אז בלי לשקר, o.k. איל אורון שמך, אז בסדר בפעם הבעה אתקן "כמו שצריך".

mbr10

New member
צרות מוח

אני מבין שאתה נגד לימוד תורה ונגדמתן מענה לצורכי האוכלוסיות השונות, מה יקרה כשתחליט גרמן שלפלח האוכלוסיה אותו אתה מתיימר לייצג לא מגיע כלום אפילו לא 0.4% גם אז תשב בשקט. התייחסות כזו היא לא צרות עין אלא צרות מוח. האם ישנן עוד ערים במדינה שהשרות לציבור פתוח בשבת כמו הקניון, בימי לנדאו השריף הנודע לא היה היכן לבלות להסתובב וגם לקנות

אורקה א

New member
אני בהלם מהיפות נפש שלך!!!!

תמי,אין לי ספקות מאיזה מחנה את אבל בכול זאת אני מתעקש להגיב לדברייך כי הם כל כך רחוקים מהמציאות! ראשית, כל אדם שפוי החי בהרצליה יודע ולמד ש"גברת" ממש לא באה מאהבה אלא באה מ"יחצ"נות"! איך תסבירי את המקרה של ילדי שביב שנסגרו בכיתות בעת ביקורו של ראש הממשלה דאז (אהוד ברק)ומקומם הוחלף על ידי ילדי גני הרצליה! האם גם אז היא באה מאהבה?????קשה למישהו שפוי להאמין! אני בטוח שהיא לא אשה רעה אך אני בטוח במאת האחוזים שהיא לא מתאימה ושאין לה מקום כראש עיר אלא כמורה ביד התשעה. אני פונה לתושבי הרצליה, תתעוררו! בואו נחליף ראש עיר שיבוא באמת מהלב!

eopeace

New member
עוד שקר

ילדי יד התשעה לא נסגרו ולא הוחבאו - אלו המצאות ופרסומים שקריים. ולהציגה כמורה ולא יותר זה פשוט שוביניזם

הסיפור של שביב נכון לחלוטין

לא יעזור אם תשקר עד מחר בעניין זה במקרה הגרוע או אם שיקרו לך במקרה הטוב. כמו לגבי מערב העיר, כך גם בשביב ובנווה עמל - גרמן תקבל שם מספר קולות מעליב והיא יכולה להאשים רק את עצמה בדבר זה. לך ותדבר עם תושבי שביב ותראה מה הם אומרים על הסיפור הזה לפני שאתה מכחיש בעזות מצח את אמיתותו של הסיפור ...

eopeace

New member
תוכיח

כמו בכל מיני שטויות אחרות שמומצאות מהדמיון - תוכיח - תביא הוכחה לדבריך שילדי השכונה הוחבאו - זה שטויות במיץ, וזה לא קרה. והוכחה, אני מבקש אם אתה טורח להביא - שתהייה רצינית ולא "אבל אמרתי לכם שזה קרה" - תביא משהו שיהיה קביל בבית משפט. ובקשה נוספת, השכונה היא שכונת יד התשעה.

אני לא צריך להוכיח כלום פשוט...

תדבר עם אנשים משביב. אל תאמין לי, סע לשם ותתרשם בעצמך. אתה חושב שתצליח לבסס דו שיח עם תושבי שביב כנציג אשכנזי של גרמן ? שמת לב להרכב העדתי סוציו אקונומי של הרשימה שלכם ? בהצלחה, אבל אתם יכולים לשכוח משביב, נווה עמל ונווה ישראל. תתמקדו בהרצליה צעירה ונווה אמירים כי זה הקהל האמיתי שלכם. אני לעומת חברים אחרים בפורום הזה, חושב שגרמן תפסיד בסיבוב השני ותכניס שלושה מנדטים לכל היותר.

eopeace

New member
ומי ינצח לדעתך

צריך בידור לפעמים - מי אתה חושב שינצח? לא שזה משנה... אם חלילה מישהו אחר ינצח, הרצליה היא זו שתפסיד וכל תושביה הם אלו שיפסידו. לגבי שכונת יד התשעה - אני מכיר אותה, אני מבקר בה כל שבוע. אני גם למדתי ברעות לפני כמה שנים. מעבר לזה, אני מכיר את הסיפורים על הביקור של ברק - הם סיפורי מעשיות - ומה שנעשה כאן זה טלפון שבור - הסיפורים הוקצנו כאן אף יותר מהשקרים שפורסמו בעבר. לגבי שאר השכונות - עוד נראה. בינתיים, עמוס חוגג, יו"ר ועד נווה ישראל מועמד למועצת העיר מטעם רשימת הרצליה שלנו. אני לא אכנס אבל לדיון עדתי - זה נורא קל לעשות זאת - אבל ההפסד הוא של כולנו - אני לא רואה אנשים באור של צבע, עדה, דת, אמונה, או כל דבר אחר - כולם שווים. ולצורך העניין, אלו אשר מעמדם הסוציו אקונומי פחות טוב, זכאים לתשומת לב רבה יותר על מנת לממש את השוויון. בשל כך יעל גרמן השקיעה כל כך הרבה בשכונות, בייחוד בחינוך - והתוצאה, כאמור, שמאחת מהשכונות, בה הגיעו לתיכון 30% מתלמידי חטיבת הביניים לפני 5 שנים, היום מגיעים מעל 70% לתיכון. זהו השינוי בטווח הארוך וההשקעה ארוכת הטווח - ואת זה בשכונות האלו של הרצליה יודעים.

אייל התחלת להיות יהיר מוקדם מידי

בתחילת הקריירה הפוליטית שלך אתה מרשה לעצמך להיות יהיר וזה קצת מצער. אומרים במזכירות מרצ תל אביב שאתה בחור חכם, ולכן אנא ממך לנקוט משנה זהירות עת אתה מזלזל ביריבים אחרים. דע לך כי גרמן מפחדת מסיבוב שני פחד מוות כאשר לטעמי אוריאלי יכול לקחת אותה לו היה קצת פחות נחמד והגון - קמפיין אגרסיבי בעת הנכונה יכול לבלום את גרמן אל מתחת הארבעים אחוזים ואזי הכל פתוח .... שמחתך היא שמחת עניים, הרי לו לגרמן היה באמת מושג ולו הייתה ראש עיר רצינית היא כבר הייתה מבטיחה מזמן את בחירתה כמו פיירברג בנתניה או בילסקי או חולדאי. אבל אתם נהנים לטחון מים, לעוור עינינו בסיסמאות ולהתעלם ממצבה של גרמן בסקרים. אולי תספר לנו על סקרים שאתם עשיתם ? שיהיה בהצלחה ואל תשכח - בפוליטיקה הכל אפשרי, גרמן הוכיחה זאת לפני חמש שנים.

eopeace

New member
מה היה הופך אותה לרצינית?

יעל גרמן עשתה כל כך הרבה בעיר הזאת - ואת הדוגמאות חזרתי והראיתי כאן. מה עוד היא אמורה היתה לעשות בשביל שהיא תהייה רצינית? החינוך בהרצליה טוב מזה שבתל אביב - למשל - מה הופך אותה לפחות רצינית מחולדאי? חבל שאתה מביא את זה לפסים אישיים - אם אתה מעוניין, שלח לי הודעה אישית, תזדהה ואז נעשה את הדיון בהתאם - אבל אל תכנה אותי יהיר מבלי להזדהות. אגב, אין דבר כזה מזכירות מרצ תל אביב - בדוק את מקורותיך. אבל אם אתה רוצה, אתה מוזמן למסור להם ד"ש

מה שהיה הופך אותה ליותר רצינית היה

ניהול ישר ומוסרי של הרצליה. ללא מינוי מיותר של יועץ מוניציפאלי יקר ומובטל. ללא מינוי של חברה לתפקיד כל כך אגיש של אחראית חוק חופש המידע. ללא מינוי של חבר, תחת ניגוד עניינים בולט לניהול החברה העירונית. ללא מתן הכשר ללשון מזוהמת, המלווה באיומים על חברי מועצה ועל אחרים. ללא סתימת פה לעיתונות, מתמשכת, המונית, ובלתי פוסקת. ללא הסתרת מסמכים. ללא שימוש בכספי העירייה ובמשאבי העירייה לתעמולת החירות. כי את ההישגים, ככל שהיו, כולם רואים, יש החושבים הסוברים שלנדאו יזם חלק מהם, יש הסוברים כי ועד ההורים אחראי למרביתם - אך זה ניתן לשיפוטו של הציבור. כל שאר הדברים, הנעשים במחתרת, או חלקית במחתרת - הם הדברים החמורים, ועליהם היא צריכה לתת דין וחשבון לבוחר, או שתחזור לספסלי האופוזיציה.

mbr10

New member
מהלב

מהלב של מי של אפריקה ישראל, של סולל בונה. ביטחונך ואמונתך רק מוכיחים למה צריך עדיין ראש עיר כמו גרמן, יש עוד הרבה מה ללמד לחנך ולהטמיע בעיר. לא נורא יהיו לה עוד 5 שנים ועד אז צא ולמד ידידי, כי עינייך סמאו.

למעלה