באה מפורום סלולאר - HTC WildFire

העדשים

New member
באה מפורום סלולאר - HTC WildFire

שלום לכולם במסגרת חיפושי אחרי מכשיר חדש לרשת אורנג', מישהו בפורום סלולאר המליץ על HTC WildFire. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765587 על פניו נראה ממש נחמד. אמנם חיפשתי משהו פשוט אבל במחיר כזה זו בהחלט אופציה רלוונטית. מעולם לא שמעתי על החברה הזו. האם הם אמינים? האם באנדרואיד אפשר לשים על המסך הראשי הרבה חיוגים מהירים? - זה משהו שחשוב לי מאוד. מודה מראש על הארות והערות

white star

New member
../images/Emo54.gif אומנם אני לא מכיר את ה-WILDFIRE

אבל היו לי כמה חודשים את אחיו, HTC LEGEND ומדובר על מכשיר מאוד חמוד. לא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות של HTC. לגבי חיוגים מהירים אני לא יכול לענות לך כי אני לא משתמש בזה אבל אני בטוח שיש אפליקציה שיכולה לעזור בעניין

העדשים

New member
תודה. הבנתי שאנדרואיד זה 'הכי' - זה משנה

על איזה מכשיר (ברזלים) זה נמצא או מרגע שיש אנדרואיד אפשר לעשות איתו כל מה שאפשר בכל מכשיר אחר (כמו גלקסי S וכו')?

אכן הבנת נכון, אנדרואיד זה אותו אנדרואיד

בכל מכשיר, ההבדלים בין המכשירים מתבטאים בחומרה, ובלנצ'ר שהייצרנים שמים, לטעמי הלנצ'ר של HTC הכי משובח, אבל בכל מקרה אפשר להתקין לאנצ'רים אלטרנטיבים בקלות, אבל משאר לעצמי שגם בגלקסי S אפשר לעשות דברים שקיימים בHTC ולהיפך גם אם מדובר בלנצ'רים שונים, אגב הHTC היא חברה משובחת שיודעת להפיק את המייטב מהמכשירים שלה.

voguemaster

New member
זה מה שמריץ את כל התוכניות

זה בעצם שכבת הממשק למשתמש שמאפשרת לו להריץ דברים, לנהל את מסכי הבית וכו'. יש סט יכולות שאנדרויד מציעה וה-LAUNCHER משתמש בהן כדי לבצע את העבודה שלו. לדוגמא לגלקסי יש בברירת המחדל את TOUCHWIZ שזה משהו של סמסונג (לדעתי האישית הוא ממש מעולה, רק דורש טיפה שיפורי ביצועים). ל-HTC יש את ה-SENSE שהרבה משבחים אותו (אישית הוא פחות נוח לי, למרות שיש בו כמה WIDGETים שמצאו חן בעיניי). מעבר לזה יש LAUNCHER PRO (לא יודע אם ל-WF) ועוד כמה.. בד"כ מרבית האנשים לא משנים את ה-LAUNCHER...

העדשים

New member
אפשר להריץ עליו דברים של windows? ראיתי

שהוא בא עם גרסת 2.1 - משהו שכדאי לדעת לפני שקונים? איך משדרגים בארץ? עלויות ... ממש מוצא חן בעיני
התייעצות של חדשים: כרגע אני עם טלפון פשוט ו-IPOD כי לא רציתי להתחייב לחברת פלאפון (ואכן עברתי לאורנג'). הטלפון משמש אותי ל... התקשר ולקבל שיחות. ב-IPOD אני משתמשת מאוד בסיסית - calendar (כרגע לא צריכה סינכרון לאאוטלוק) וסירטונים לצרכי עבודה. להנאתי הוספתי תמונות אבל במכוון לא שמה שירים ולא משחקים (אנטי ילדים
). אני מבינה שה-HTC יאפשר לי לעשות את שניהם ובעתיד, אם ארצה, עוד הרבה הרבה יותר. בשביל ה'אולי בעתיד...' לא רוצה להשקיע אלפים בגלקסי אבל במחיר של HTC - זו תוספת שבהחלט, אם הוא טלפון טוב, כדאי להשקיע. במיוחד שמהיכרות עם עצמי אני כן ארחיב את השימוש לעוד אופציות. מה זה מחייב מבחינת חבילת גלישה בסלולר?

voguemaster

New member
לא מריץ שום דבר של WINDOWS

כי זו אנדרויד, והיא מבוססת לינוקס. בלי קשר, את צריכה לברר לגבי שידרוג ל-2.2 כי 2.1 כמו שאמרו לך כאן לא בא עם תמיכה מובנית בעברית ולכן צריך ורצוי לשדרג לגרסא 2.2. מעבר לזה אני לא מכיר את ה-WF מספיק לעומק כדי לעזור. ב-2.2 אפשר לבצע את כל הסינכרונים ל-OUTLOOK ודברים אחרים בלי שום בעיה. אם את רוצה סנכרון אאוטלוק (ארגוני, לא פרטי) אז את צריכה אינטרנט. אפשר להסתדר רק עם WIFI וללא חבילת גלישה אבל זה מחייב שיהיה לך WIFI זמין כמובן
. זו סתם דוגמא כמובן, זה נכון לכל אפליקציה שיכולה להשתמש באינטרנט. לי יש גלקסי ואני חושב שטלפון מהסוג הזה בלי חבילת גלישה זה כמו לשחק טניס בלי כדור בערך... אני משתמש ב-WIFI בבית (כי יש לי מגבלה בחבילת גלישה) אבל חוץ מזה ? לא צריך לחשוב יותר מדי, רק צריך חבילה שלא עולה הרבה..

העדשים

New member
תודה על הפירוט. אני לא ארגון - רק פרטי ולא

משתמשת גם בבית בלוח של חלונות. הכל אני מעדכנת ישירות על האייפוד. לפעמים אני גולשת בו בית קפה או משהו אבל בגדול - לא מתהלבת פשוט כי לא נוח שהוא כ"כ קטן. בבית יש לי מחשב ואפילו שזה נייד עם מסך 15" - הוא מחובר למסך יותר גדול. אם אני קונה אותו עם גרסה 2.2 ועברית built in - אפשר להגיד שזה מספיק? יש להם משהו כמו APPS של אפל? מה העלויות?

יש להם את המארקט של גוגל

כחנות המרכזית ועוד מספר לא קטן של חנויות נוספות, המרקט מגיע במכשיר מובנה, וגם דרך המחשב אפשר להוריד למכשיר. ממליץ בחום לרכוש עם 2.2 ואולי בכלל שיתקינו עם הרום המבושל של VMOBILE שהוא לטעמי מצויין.

לא "קצת" הגזמת?

"אני חושב שטלפון מהסוג הזה בלי חבילת גלישה זה כמו לשחק טניס בלי כדור בערך..." אני מנסה להבין אם אתה רוכש מכונית אז הגלגלים לא מגיעים איתה מראש?, או רוכש סלולר אבל אין לו אנטנה סלולרית בכלל? חחח כי ככה אפשר להשוות את המשפט שלך, לעומת זאת אם אתה רוכש סלולרי ואין לו חבילת גלישה (גם אם זה אייפון או סמארטפון אחר) ממש ממש לא נורא שאין לו חבילת גלישה, זה ממש לא מוריד מאיכות השימוש של המכשיר, אולי זה אומר שיש דברים שלא תוכל לעשות כי אתה לא בחיבור לרשת כל הזמן כמו מיילים וגלישה ושימוש בפייסבוק וכו', אבל חסר דברים במכשיר שהם לא דורשים חיבור קבוע?....

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

אומנם אני בעד חיבור קבוע, אבל גם ללא קבוע הוא מאוד פונקציונלי. עם יד על הלב - כמה זמן ביום אתם לא נמצאים בסביבת רשת WIFI זאת או אחרת?

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif מה קדם למה ..

כמה זמן ביום אתם לא בסביבת WIFI ? חצי מהיום ומעלה .. חלק מחווית השימוש במכשיר מתקדם , היא הקישוריות . שהכל נעשה "כאן ועכשיו " .. אחרת אין שום הבדל בין סמארטפון לבין הנוקייה 3100 של פעם .. אני בהחלט מצטרף להשוואה של לשחק טניס בלי כדור .. מבחינתי חלק מהעניין בלהשקיע לא מעט כסף בסמארטפון , זה היכולת לתפקד / לעבוד איתו כל הזמן , בלי להיות תלוי ברשת אלחוטית כזאת או אחרת .. הרי בינינו - ידיד טוב שלי ( האדון מרפי בכבודו ובעצמו ) אומר שברגע שבו יותר מתמיד תצטרך את הקישוריות , לא תהיה לך רשת WIFI זמינה .. ומרפי בד"כ לא טועה .

מה לעשות שאצלנו זה הפוך מאצלכם?

אנחנו בכלל לא הגענו למצב שהיינו חייבים "עכשיו!" את הקישוריות, זה בהחלט משהו שיכול לחכות למתי שיהיה קישוריות, כאשר יש איזה משחק או אפליקציה שדורשת חיבור זמין אז לא קרה כלום אם לא השתמשתי בה בסוף באותו זמן, השימוש שלה בהחלט יכל לחכות לזמן אחר... שוב חוזר ההשווה של טניס ללא כדור או מכונית ללא גלגלים ממש לא במקום, אלא אם כן העבודה שלך דורשת זאת, זה שכל מחוצ'קן קונה היום אייפון או סמרטפון אחר לא הפך את זה למשהו חובה ולא חייבים להיות זמינים, בטח שבוודאי אף אחד לא מתעניין איפה אתה עכשיו בדיוק, אני ממש לא רוצה לדעת אם עכשיו אתה עושה יציאה או אוכל את הפלאפל של החיים שלך....

תכל'ס רונן ..../images/Emo3.gif

הרי אנחנו נמשיך להתבכבש עם הקטע הזה עד הודעה חדשה , וכמובן שלא נשכנע אחד את השני ..אישית גם אני נגד העידכונים המיידיים בפייסבוק ובשאר הצרות האלה .. אבל מה , יש לי לא מעט דברים שאני כן צריך "כאן ועכשיו " ובשביל זה לא תמיד אפשר לחכות ליותר מאוחר .. חוצמיזה שאני חושב שזה בסדר גמור שכל מחוצ'קן וכל "כפרה" קונים לעצמם סמארטפון .. לפחות הם לא גונבים אותו ..

../images/Emo6.gif אין לי בעיה עם הצורך שלך

ואתה יודע את זה, יש לי בעיה עם העובדה שאתה מציין ולא רק אתה, שסמארטפון חובה חבילת גלישה, מה לעשות שיש לי 3 מכשירים כאלו בבית ואין לאף אחד חבילת גלישה?

YosMan1

New member
ברור שלא חובה אבל אני גם חושב שלרוב האנשים

חלק מהותי מהסמרטפון זו חבילת גלישה. WHATSAPP זו דוגמא מעולה אחת למה להיות מחובר כל הזמן ויש כאלה בלי סוף. בלי קשר לפייסבוק (בעיקר לילדים ולמשועממים) או אימיילים שזה באמת רק למי שצריך. יש עולם שלם של אפליקציות שמותנות בזה שאתה מחובר כל הזמן. לא חובה - ברור. אבל לדעתי חלק חשוב ממהות המכשיר.

פגית

New member
אגב

שאלות נפחים.. איך אני יודעת כמה פעולות נורמליות צורכות מחבילת הגלישה שלי? כלומר הערכה של השימוש?

למעלה