באה מפורום סלולאר - HTC WildFire

יש לי WHATSAPP ואלו שמכותבים איתי

בכלל לא עונים להודעות שלי, ואני לא בטוח שהם קיבלו אותן, ז"א יש אחד שכן
אבל השאר בכלל לא, אז קצת מוציא את העוקץ מהיכולת של התוכנה, לא?

YosMan1

New member
מובנה בתוכנה סימון לקבל ההודעה

V אחד זה הודעה נשלחה. VV זה הודעה התקבלה. כל פעם שאתה נכנס לשלוח הודעה לאדם כלשהו רשום לך למעלה מתי הפעם האחרונה שהיה לו קשר עם השרתים שלהם. אם למעלה מחודש עבר אז כנראה שהוא עשה UNINSTALL ואין טעם לשלוח לו הודעות. זאת בדיוק הסיבה שהתוכנה מחייבת קשר קבוע לאינטרנט ויוצרת קשר סלולרי בלי לשאול אותך. כדי למנוע מצבים שאנשים שולחים הודעות והן לא מגיעות. הדרך היחידה למנוע זאת זה על ידי ניתוק הקשר הסלולרי של המכשיר לחלוטין. (שזה אני מניח מה שאתה עשית). וכנראה שחבריך גם עושים. אז מה יש לך להתלונן שהם לא מקבלים את ההודעות, אם הם היו מחוברים הם היו מקבלים. והתוכנה דורשת חיבור תמידי.

white star

New member
../images/Emo54.gif לי הוא מעולם לא עשה VV

מצב שני, אני משתמש בה מלא ופרט להודעה אחת שמשום מה נעלמה, הוא לא עשה לי בעיות. מזל, אחרת הייתי בשבוע משלם על 1000 סמסים

white star שלום רב

הצטערתי לקרוא על בעייתך בשליחת SMS מרובה, אנו בחברת **מלא כאן את החברת סלולר שלך ** נשמח לצ'פר אותך בחבילת SMSים יקרה וענקית, קבל 1500 הודעות בחודש בסך של 1125 ש"ח בלבד, אנא צור קשר באימייל המצורף ונשמח להוסיף לך עוד חבילות "משתלמות" כאלו בברכה שירות לקוחות **מפעילה כלשהי**

voguemaster

New member
מעט מאוד אנשים *באמת* צריכים קישוריות תמיד

וכאן ועכשיו. ברור לך שזה גימיק או שזה פשוט נחמד שזה כבר קיים. גם אף אחד לא באמת צריך סמארטפון. מעטים אלו שבאמת צריכים טלפונים כאלה למטרות עבודה. ובכל זאת - הטענה שלי היא שאם כבר קנית מכשיר חכם, להיות בלי קישוריות שזה הדבר השני המרכזי שבו זה פשוט מצחיק. כי מה לעשות, WIFI זמין אין בכל מקום למרות הטענה שלך, וטלפון חכם אינטרנטי שיכול להריץ אפליקציות יכול ליהנות מזה וצריך. לדעתי זה מסרס את המכשיר אחרת. אז נכון, אני לא *צריך* סמארטפון. אני לא *צריך* את היכולת לגלוש ולחפש משהו ברשת מתי שרק בא לי. אני לא *חייב* דיווחי תנועה ומסלולים חכמים מ-WAZE, כאלו שעוקפים פקקים כשיש. אני גם לא צריך אפליקצית YOUTUBE שאני יכול במקרה "חירום" להעסיק בעזרתה את הילדים אם צריך, אבל, אם כבר יש סמארטפון וחבילת גלישה זולה, למה לא ?

פגית

New member
מחזקת ואגב

לפעמים רוכשים טלפון מתקדם יותר פשוט כי רוצים להחליף את הקיים ולא באמת מתוך מחקר ורצון במשהו ספציפי שיתן מענה על צורך חיוני.. אני אישית נהנת מאוד מהכאן ועכשיו שזה מאפשר לי.

עדיין לא שיכנעת אותי

חוץ מWAZE לא ראיתי בהודעה שלך משהו שהיית צריך מיידית...

Shpritz

New member
הבעיה, לפחות שלי, היא שחבילת האינטרנט לא זולה

אני רכשתי בחנות פרטית והחבילה שלי לא כוללת גלישה באינטרנט. לעשות עכשיו חבילה יעלה לי כמעט 100 שקל נוספים שנראים לי מאוד מיותרים בטווח הארוך. אני כבר בערך 5 חודשים ללא חבילה ועלה לי הצורך המיידי אולי פעם או פעמיים באינטרנט ולא היה לי.

העדשים

New member
באורנג' יש חבילה של 1G בעבור 27 ש"ח שזה

מחיר שאני מוכנה לשלם בשביל ה'מדי פעם'. אני בטח לא אשלם 100 ש"ח בשביל אבד את האפשרות לברוח מכל מי שמחפש אותי או עוקב אחרי
ברצינות, כל אלו שמחוברים תמיד, לא בא לכם לפעמים לברוח לפרטיות? ולאלרונד ו-voguemaster - לא התכוונתי להצית כאן. סליחה. אני חושבת שההבדל בגישה שלכם הוא בגלל שאלרונד בא מפורום סלולארי ו-voguemaster מפורום אנדרואיד. כמו ויכוח על תפריט במסעדה ממוצעת בין איש fastfood לבין איש גורמה
ותודה על ההעשרה במידע רב

פגית

New member
לא

כי תמיד אפשר פשוט להתעלם ואז זה בדיוק כמו לראות את המייל, הודעה אחרכך..

במחיר הזה

אתה כנראה חבר , או גוף גדול אחר .. המחיר ללקוח הפרטי הרגיל קצת שונה .. בכל מקרה לא נראה לי שהצתת , זה לא פעם ראשונה שהנושא עולה , וכמו שאתה רואה , לא ממש שכנענו אחד את השני (כרגיל..) ולא לקחנו את זה למקומות אישיים .. הבעת דיעה לגיטימית של כל אחד . והכי חשוב - לגבי הפרטיות . למדתי פעם שלכל מכשיר יש כפתור קסמים (בהרבה מקרים אדום ) שלוחצים עליו וזה מחזיר לי את השקט שלי . אני אישית משתמש בזה לפחות פעם ביום ..

העדשים

New member
כפתור הקסם../images/Emo6.gif אני גם אוהבת(!) אותו. ונכון,

ההצעה היא של "חבר" ופתאום היום גם חשבתי שהיא אולי כרוכה ברכישה. סליחה על ההטעיה למרות שאני חושבת שאם לוחצים קצת - גם אחרים יכולים לקבל את זה או לפחות להוריד את המחיר הרגיל. לגבי הדיון בינכם - צחקתי ולא לקחתי אישית. אני פשוט רואה שנקודת המוצא שלכם שונה ולכן כל אחד צודק על פי דרכו.

white star

New member
../images/Emo54.gif האמת שהWAZE חסך לי דלק

אתמול בדרך לעבודה ראיתי פקק רציני איפה שלא אמור להיות, מסתבר היתה שם תאונה
אבל אני לא משנה את הדיעה שלי, אני חושב שגלישה נותנת פלוסים, אבל לא ברמת MUST

למעלה