באו נערוך פגישת פורום...

אביתר28

New member
באו נערוך פגישת פורום...../images/Emo43.gif

אני ראיתי שעושים את זה בפורום אחר אני יודע שאני "סתם ילד חדש" אבל תאמינו לי אם ניפגש ונכיר זה את זה נרגיש כמו משפחה ויהיה יותר כף לדבר (אנחנו נראה שיחות במימדים אחרים, ויהיה כף לקבל מעריצים חדשים כי אנו ניהיה מגובשים. ) ולא נדבר בפורום לא רק על אביב ועוד 2 נושאים ..... חחח ואני מאמין שאביב זה לא סתם אביב ,ואני זה לא סתם אני, ואתם זהלא סתם אתם , והפורום יכוווול!!!!! אז תוכיחו לי שאתם לא סנובים ותעלו תגובות, ואי"ה ניפגש בקרוב. אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

ליאורנר

New member
בוא לא.....

יש לך פה בקושי פרטנרים לפגישת פורום.... אתה יכול להפסיק את המאמצים שלך כי הם לחינם תחזור אחרונה בזמן לתקופות עברו והיה לך פה מלא מפגשי פורום(כמעט כל חג)

ליאורנר

New member
כי האנשים המגניבים של הפורום....

או שהם כבר לא רושמים או בקושי רושמים או כמעט ולא רושמים או שהתגייסו או שהם עסוקים מדי או שסתם אין להם כח לראות פריקים מעצבנים

ליאורנר

New member
אבל אני נכנס בקטגוריה של....

האנשים המגניבים שהתגייסו אבל אם תמצאו יום שמתאים לי ואני יוכל לבוא אז אני הראשון שיגיד 'בכיף!!!!!!!!'

shmuelr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח... אתה מעצבןן

אותי בזמן האחרון ליאורנרררררררררר אני אגיע לראשון להרוג אותך.

ליאורנר

New member
חס ושלום חס ושלום. כל מה שאני עושה.

זה מאהבה... לא הבנת את זה עד היום? ואתה מוזמן לבוא לראשון אבל לא בשביל להרוג אותי, בשביל......

אביתר28

New member
וורוד אתה לא פריק שחורואפל

אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

למזלך עוד שניה אתה

תצטער שכתבת את זה אז שקט כי גם אתה דיי מעצבן ואף אחד לא מתלונן.

למעלה