באו נערוך פגישת פורום...

אביתר28

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo66.gifאו ביום חמישי הבא

ואתה
|לא מצחיק אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

ליאורנר

New member
אני רק יכול להוסיף למפגש שלך......

בינתיים אין לך מפגש אז אי אפשר להרוס אותו[ובקצב הזה שרק אני מדבר איתך אז גם לא יהיה מפגש]

אביתר28

New member
מה ריח רוע ואהבה לנמלים

אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

אביתר28

New member
מה זה(+

אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

אביתר28

New member
((+ ???

אביתר28

New member
../images/Emo162.gifדיי

בואי אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

חעחעחע

זה כל כך מקסים שאתה חושב שאנשים פה יעשו מפגש פורום.. פעם אחרונה שבאמת ראיתי והייתי במפגש פורום הייתי קטנה וזה היה בעשור לעכשיו מעונן ככה שמאז לא שמעתי או ראיתי מפגש פורום אז תרד מזה... יש פה אנשים לא כל כך נחמדים שמשחקים לי אותה רוצים שלום ואהבה אבל דוכים על כל אחד שהוא קצת חלש מהם.. ישלי עבר לא טוב בכלל עם הפורום הזה[ואל תנסו להיזכר בניק או להיזכר בי..כי לא תצליחו נלעמתי ומחקתי את עצמי טוב מאוד מימכם..]

אביתר28

New member
את טועה יש פה ילד שדואג לנמלים.....

ליאורנר

New member
אמרת לי לסתום אז סתמתי........

וואלה קוטלים אותי היום על ימין ועל שמאל... לא רגיל לזה

למעלה