באיזה בחורה בוחרים - או מה עושים

ArrowNY88

New member
באיזה בחורה בוחרים - או מה עושים

טוב נו זה על סטנדרטים וקלאס..
ואלה שחושבים ש"אין דבר כזה "סטנדרטים, או רמות " אז עדיף שיפסיקו לקרא כבר עכשיו- כי הם סתאם נמצאים בקלאס-0 - משקרים לעצמם, ומספרים לעצמם נחמות - וסתאם יכתבו שטויות- אז עדיף לחסוך לכולם את הזמן והמאמץ.
עובדה שיש סלקציות בכל מיני מקומות כמו מועדונים לדוגמא ( למה אתה לא cool אינפ ולא בליגה) וגם בחיים- כמה שהבחורה יותר יפה,יותר רצויה, ויותר מוצלחת, ויותר שווה (בכל הפארמטרים) היא יותר קשה להשגה - וככה זה! ולכל 1 ואחת יש את הקווים האדומים וה"רף מינימום"-חוץ מהאפסים והמכוערים לגמרי.
עכשיו אני בבעיה לגמרי בקטע הזה! פעם עד לפני כמה שנים הלך לי קל מידי- יכלתי די בקלות להsיג בחורה שנחשבת ל "היי קלאס" ורצויה בלי להתאמץ יותר מידי - ד"א אגב גם קלטTי Tוך כדי ניסיון שבחורות היי קלאס לא יותר מידי קשות להשגה כשהבחור מוצא חן בעיינה… זה פשוט זורם… וזה 7 heaven של הנאה- זה יכל לבא בכל מיני מצבים- דוגמאות: אם הייתי בהפסקת קפה, המלצרית יכלה פשוט בטבעיות לגשת לשולחן, לקחת לי את המצית בלי לשאול, להתישב ולהתחיל לדבר איתי. או אם בחורה אחרת קולטת שאני מסתכל עליה ,אז היא פשוט נשארת באזור עד שמתחילים לדבר , או שבספריה של האוניברסיטה, אם מחשב ליד יושבת בחורה כוסית, פתאם היא צריכה עזרה במחשב, ותוך כד יצורים קשר ומדברים וכו'- קל וכיֿיף.. זורם.. אבל מה? איזי קאם איזי גואוו…~ כמו שהם נותנות צ'אנס בקלות ככה הן מעיפות אותך בקלות.. ואני - די דפקתי לעצמי את החיים בקטע הזה - יותר מידי בחורת פגעו העיפו אותי… (באשמתי רוב הזמן] הביטחון ירד לגמרי, הערך העצמי ירד לגמרי, .כבר ענייין של הרס של שנים ,ועם השנים זה מחלחל בך.. ואתה מתחיל לקבל מציאות אחרת- ומאז יש לי בעיה רצינית מאד עם בחורות כאלה שבאמת נחשבות.. - ומה שקורה זה, שאני מצליח ליצור קשר עם בחורה כזאת, בהתחלה הכל סאבאבא, וזורם, אבל מהר מאד אני מתחיל להרגיש שהיא גדולה עלי - כמה ליגות מעלי.. שאין לי מה לת לה… שלא שווה אותה… ואז זה לא זורם בכייף לא טבעי.. לא נינוח.. קצת לחוץ..- והן מרגישות את זה ישר ומפרשות את זה כחוסר ביטחון. ואז זה נהרס…([כמו האחרונה שכתבתי עליה הרבה, שבהתחלה חשבה שאני לא סגור על עצמי, ואח"כ הבינה החליטה שאני מפחד ואמרה לי " אני רוצה בחור שיותר בטוח בעצמוואתה גורם לי להרגיש ולראות שאתה לא כזה"[ מילה במילה]
קשר אמור לזרום בכייף , ובנוח, ואם זה לא זורם ככה אז משהו נדפק - וכשאתה מרגיש שהבחורה כמה וכמה ליגות מעליך, זה לא זורם בכייף

אז מה עושים?? פתרון 1 זה ללכת על סתאם בחורה חמודה בקלאס יותר נמוך, ולהינות מהחיים שזה יזרום בכייף בלי לחץ- אבל מצד שני?? למה?? fuckin why? אם אתה כן מצליח ליצור את הקשר ההתחלתי ולמצא חן בעינה ברושם הראשוני?? איך פותרים את זה??

ArrowNY88

New member
ומה אם

היא באמת גדולה עליך? עובדים על בטחון עצמי כשיש פוטנציאל - כשאין פוטנציאל אז כל העבודה היא "פרווה" - אנשים משתנים - אם פעם היית שווה את הבחורה זה לא אומר שז המצב עכשיו

Berethor

New member
אם היא גדולה עליך אז היא גדולה עליך

לא חשבת על כך שגם לך יש קלאס ולא רק לבחורות?

246 As is

New member
אם היא באמת

זה לא משנה כמה פעמים תצליח ליצור קשר התחלתי עם בחורה ברמת "היי-קלאס" (להגדרתך!). אם הן באמת גדולות עלייך - אתה לא תצליח להחזיק את הקשר וכנראה, רק כנראה, שגם בחורות כאלו זקוקות ליותר ממראה חיצוני טוב בגבר שלהן.....
ובכל אופן, כדאי שתתחיל עם בחורות שיהיה לך נוח איתן וזורם איתן - זאת המשמעות של הקשר - זה צריך להיות זורם וכיף.....

hidden message

New member
מה שאתה צריך לעשות

זה להשיג בחורות בקלאס נמוך, ובהדרגה להשיג בחורות בקלאס גבוה יותר, עד שתשיג את זאת בקלאס הכי גבוה, ותהיה הכי טוב כמו שאף אחד לא היה..

Berethor

New member

Peace and Love3

New member
נו, אז כנראה שגם הבחורות שואפות ליותר

ולוקח להם זמן עד שהן מבינות שאתה לא בקלאס שלהם
אז כדאי שקודם תעלה את הקלאס שלך

Berethor

New member
חזק

וכל זה בהשראת פוקימון, מסתבר שלכידת פוקימונים ולכידת בחורות בנויים על אותו עיקרון..

זו עוד הודעה

שלך שמראה שאתה תקוע במחשבה מעגלית ולא מצליח לעשות עם זה שום דבר חיובי.
לא אני ולא אף אחד פה בפורום יכול לעזור לך- לא משנה מה יענו לך.

חבל, כי אם תעזר במישהו/י מקצועי סיכוי טוב שעוד כמה חודשים תהייה במקום אחר.

ArrowNY88

New member
פונים למקצועי

כשהבן - אדם תקוע ולא יודע מה הוא צריך לעשות כדי לצאת מהבלגן.
ואז המקצועי מיעץ ואומר מה לעשות
אני כן יודע מה לעשות ולא צריך שהוא יגיד לי את מה שאני כבר יודע

Berethor

New member
דילמה לא קלה יש לך

אז קודם כל הציין שאני לא שייך לכל המיתממים בנושא בין אם מאינטרסים אישיים ובין אם מפראייריות ואני גם נוטה להסכים עם המבוא שלך בהודעה. לגבי הסיפור האישי שלך, אני חושב שאולי פספסת פרט חשוב שם, הבחורות שברמה שאתה טוען שהייתה משיג בקלות יחסית כי הייתה מספיק אטרקטיבי עבורן לטענתך, ככל הנראה לא אתה זה שהשגת אותן אלא הן אלו שהשיגו אותך ברוב המקרים, נכון שכביכול זה לא משנה אבל אני חושב שזה אחת הסיבות שהן עזבו אותך כל כך מהר ופגעו בך, זאת אומרת אלו ככל הנראה היו בחורות שוות בכל הקשור לגוף ומראה אבל מאוד בעייתיות באופי, אז לפי מה שהאתה מתאר פה אני חושב שהן התנהגו פה בסגנון הבחור המאנייק הסדרתי ופשוט נצלו וזרקו. ככה שזה לא שהיה בא בקלות הולך בקלות אלא יותר בעייתי מכך, אני יכול לשער גם שהן התנהגו ככה לא רק איתך אלא גם עם בחורים נוספים. זה הנקודה שעיקרית שפשלת בא, לא חשבת שאולי הן ככה לא רק איתך. אז נפגעת מהן והן רמסו לך את הערך העצמי, שיהיה מאוד קשה לשקם, אם תצליח לשקם אותו אי פעם. עכשיו תכניס את פרמטר הטראומות שיש לך עכשיו ופרמטר שאתה כבר פחות צעיר מפעם והתוצאה שתתקבל היא שהקלאס שלך ירד מאז, ולכן גם קשה לך להיות עם אותן בחורות שאתה חושב שהן בקלאס מאוד גבוה כמו בעבר, אבל עדיין קשה לך לקבל את המציאות החדשה ככל הנראה.

אז עם כל הכבוד לבחורות בקלאס גבוה לדעתי הן באמת לא בשבילך, בין אם משום שאתה מרגיש שהן כמה ליגות מעליך, אולי בצדק אולי לא, ובין אם משום שעד כה רק נפגעת מהן אז אולי הן לא באמת כל כך טובות כמו שאתה חושב שהן. גם אם אתה מצליח ליצור עם מישהי קשר התחלתי לטווח ארוך זה שלא שווה כלום, השאלה האמיתית לכמה זמן זה יחזיק וכפי שאתה מתאר זה בקושי מחזיק, אתה מכניס את עצמך לאשליה של רגע שאם באותו רגע הכל טוב אז כך גם בהמשך אז זהו שלא, אם הבסיס בעייתי כבר מהתחלה רוב הסיכויים שזה לא יחזיק להרבה זמן במלא. אז אלא אם כן אתה מחפש עוד קשרים קצרים שיוציאו אותך פגוע אתה צריך לחפש משהו אחר. חוץ מזה מה חשבת שאם תהיה עם 'הבחורה הכי שווה בעיר' לא יכול להיות לזה גם קאץ? כמו למשל העובדה שהיא רגילה להשיג בחורים כמוך בקלות, ולכן תעזוב אותך בלי בעיה להבא בתור. העצה שלי עליך שתעריך קודם את הערך העצמי שלך בצורה אובייקטיבית, ואז עדיף שתחפש מישהי שלא הרבה מעל הליגה שלך אבל גם לא הרבה מתחת, וככה הכל יהיה בסדר, כן גם פערים לצד החיובי לפעמיים יכולים להיות בעייתים לפעמיים, הבחורה יכולה להאפיל עליך יותר מדי בגלל זה. אני מבין את הרצון בלהיות עם הכי טוב אבל תרד קצת למציאות ותבין שלפעמיים עדיף מישהי מקלאס יותר נמוך, כל עוד הוא לא יותר מדיי נמוך בשבילך.

ArrowNY88

New member
עונה… ולדעתי הגזמת בגדול

קודם כל לא טענתי כלום על אטרקטביות!! . זה התחיל כי היא בהתחלה מצאה חן בעיני ( ארקטקטיביות זה רק ה-start up-) והמשיך כי היה כייף לדבר ואחר-כך להעביר זמן ביחד והאנרגיה ששם- לפעמים קורה שהבחורה אטרקטביבית וכשמתחילים לדבר ישר מרגישים שזה לא זה- ככה שזה לא נכון מה שכתבת שם.
ובקשר ל "תעריך קודם את הערך העצמי שלך בצורה אובייקטיבית"- אז אוביקטיבי זה = למציאותי- ואם במציאות אתה יכול לגרום לבחורות כאלה להמשך אליך אז זה הערך העצמי האוביקטיבי- למטע שה שה בכר חוסר בטחון ולא אוביקטיביות
2ND- רוב הזמן זה נהרס באשמתי - למה? כי שמתי ז על העולם- אז הן עזבו ופגעו בקטע של "להחזיר לך" - וזה היה בד"כ בלהתנתק ממך ולהתעלם ממך וזה היה נהרס עם כל בחורה שיש לה טיפת ערך עצמי (בלי קשר לאטרקטיביות שלה אם זה משנה)- ולפעמים כן גם חוזרות
3 - אתה פסימי מידי! החיים דינאמיים.. אנשים יוצאים מטראומות… נכון שהערך העצמי ירד אבל לא זה לא לקטע של חומרה של "יהיה מאוד קשה לשקם, אם תצליח לשקם אותו אי פעם."- הגזמת בענק כאן לדעתי!- זה לא הלם קרב- יותר מיזה אתה אפילו יכול להעלות את לעצמך את הערך העצמי כי אתה מבין שאתה יכול השיג כאלה בחורות - אז לוקח קצת זמן לצאת מהדכאון ( טראומה קראת לזה?) ואז את מתחיל עם חיים חדשים בידיעה שאתה יכול להשיג לעצמך בחורה ברמה
וזה באמת לא נכון מה שכתבת -"יהיה מאוד קשה לשקם, אם תצליח לשקם אותו אי פעם"

שלום

השתדל ליצור את קשריך בשלבים. קודם דיבור במסגרת, אחר-כך דיבור יותר קרוב ובהמשך פגישות. אז הקשרים יהיו יותר יציבים. תוכל להתחיל מקשר לא מחייב רק כדי להכיר ולגשש, ולהפוך אותו לאט לחברות קרובה. כך תהיה לך הזדמנות להכיר יותר טוב את שתי הבחורות ולפתח אתן קשר שיתרום לך.

למעלה