באיזה בחורה בוחרים - או מה עושים

seeyou

New member
באיזה בחורה בוחרים ?באלו שבוחרות אותך

מאז ומתמיד הבחורות בחרו את הגבר אך נתנו לו את ההרגשה שזה הפוך

לא רק שבחורה יותר יפה,יותר רצויה, ויותר מוצלחת, ויותר שווה (בכל הפרמטרים) היא יותר קשה להשגה אלא

היא גם יקרה ל"תחזוקה"

יוסי

בחיים לא שמעתי על חלוקה דיכוטומית אווילית מזו

או לפחות לא מאז התיכון - שם היו המקובלים והלא מקובלים... צר לי להגיד לך, אין בך טיפת אותנטיות, כולך מעטפת של פוזה ונראה לי שככה גם הנשים שאיתן אתה מתחיל (או שמתחילות איתך), לכן ברור שכאשר אתם מנסים לתקשר אתם לא מצליחים, אתם עסוקים בלשמור על פאסון.
אבל אני מניחה שהבעיה היא אצלי, שאני זקנה ולא מבינה את הקודים האלו שלכם הצעירים...
ואגב, הרעיון של להתחיל עם "סתם" בחורה חמודה הוא רעיון לא רע בכלל, בעיקר אם תוציא קצת אויר מהבלון הנפוח שלך ותנסה ממש ממש לדבר ולתקשר ולא רק לשמור על מעמדך.
אגב, תמיד עדיף מישהי קצת פחות יפה, ככה אתה יכול להיות בטוח שהיא תשתדל יותר ויש גם סיכוי שהיא לא תחשוב שהשמש זורחת לה מהתחת.

לא, לא, אני צעירה, אבל

את הקודים האלה השארתי אי שם בתקופת התיכון/הצבא...

אגב,
אפשר גם בחורה מאוד יפה, אבל עם חוסר בטחון מוטבע, נגיד כזאת שהיתה פעם שמנה או מכוערת... גם הן משתדלות.

(אני אמוד מקווה שהבנת שאני צינית, ושבעצמך לא התכוונת להערה הזאת ברצינות)

ArrowNY88

New member
ok ~ את לא "קולטת את התמונה"

אין אוטנטיות? הכל פוזה?
wow… איזה שטויות….
את חושבת שלא מעורב רגש? או עינין? או רצון בלהכיר את האדם? או כימיה?- ברור שאלה הפאקטורים הקובעים!- ו רוב הזכרונות גם מהגורמים האלה! עם האחרונה, כל פעם כשנפגשנו, זה היה שעות על שעות ( לא פחות מ 6 שעות) וכל פגישה נמשכה ים זמן כי היה מדהים- - ולא רק לגעת.. וגם דיברנו שעות בטלפון- כי מרגישים אחד את השני… - את יודעת איך היא בכתה לקראת סוף הדייט הראשון? ולא הצלחתי להרגיע אותה- עד עכשיו אני לא יודע למה היא בכתה...אנחנו אנשים- לא בובות!
ובקשר ל להתחיל עם "סתם" בחורה חמודה ,או מישהי קצת פחות יפה- איזה בולשיט…
כאילו אם הבחורה יפה זה אומר ש ה שהשמש זורחת לה מה לא יודע איפה? ?.. איזה שטויות… כאילו מה? זה מדע בדוק? היא אשמה בזה שהיאי יפה? היא אשמה בזה שהתמזל לה ? דוקא הבחורות אלה שאני מדבר עליהן הן cool~יות לאלל'א ולא תופסות תחת על זה שהן יפות - וכשכתבתי על קלאס, סטאטוס, רמות- יופי זה רק פארטר 1! - כן ! זה חשוב לי! אבל יש עוד ים סעיפים- את מתיחסות רק לפאסון פוזה ויופי ( לא יודע למה זה מה שהבנת מהפוסט…)
ד"א הכי מגוחכות זה המכוערות האלה, שמשחקות אותה מיס יוניברס ומתנהגות כמו Top modeL bitches , מלאות בפוזות, סנוביות ומשחקות אותה קשוחות,Iקשות, ו - כאילו לכפות על הכיעור שלהן אלה Tמיד משעשעות אותי

למעלה