ok ~ את לא "קולטת את התמונה"
אין אוטנטיות? הכל פוזה?
wow… איזה שטויות….
את חושבת שלא מעורב רגש? או עינין? או רצון בלהכיר את האדם? או כימיה?- ברור שאלה הפאקטורים הקובעים!- ו רוב הזכרונות גם מהגורמים האלה! עם האחרונה, כל פעם כשנפגשנו, זה היה שעות על שעות ( לא פחות מ 6 שעות) וכל פגישה נמשכה ים זמן כי היה מדהים- - ולא רק לגעת.. וגם דיברנו שעות בטלפון- כי מרגישים אחד את השני… - את יודעת איך היא בכתה לקראת סוף הדייט הראשון? ולא הצלחתי להרגיע אותה- עד עכשיו אני לא יודע למה היא בכתה...אנחנו אנשים- לא בובות!
ובקשר ל להתחיל עם "סתם" בחורה חמודה ,או מישהי קצת פחות יפה- איזה בולשיט…
כאילו אם הבחורה יפה זה אומר ש ה שהשמש זורחת לה מה לא יודע איפה? ?.. איזה שטויות… כאילו מה? זה מדע בדוק? היא אשמה בזה שהיאי יפה? היא אשמה בזה שהתמזל לה ? דוקא הבחורות אלה שאני מדבר עליהן הן cool~יות לאלל'א ולא תופסות תחת על זה שהן יפות - וכשכתבתי על קלאס, סטאטוס, רמות- יופי זה רק פארטר 1! - כן ! זה חשוב לי! אבל יש עוד ים סעיפים- את מתיחסות רק לפאסון פוזה ויופי ( לא יודע למה זה מה שהבנת מהפוסט…)
ד"א הכי מגוחכות זה המכוערות האלה, שמשחקות אותה מיס יוניברס ומתנהגות כמו Top modeL bitches , מלאות בפוזות, סנוביות ומשחקות אותה קשוחות,Iקשות, ו - כאילו לכפות על הכיעור שלהן אלה Tמיד משעשעות אותי