באיזה גיל יצאתם מהבית?

kfxz

New member
באיזה גיל יצאתם מהבית?

כל הקטע של לגור עם ההורים(במקרה שלי, אמא) כבר מתחיל להעיק עלי. אני נושק לגיל 23, ואני ממש רוצה להרגיש עצמאות, מסיבות כאלה ואחרות אני עדיין גר בבית.

אז באיזה גיל עברתם לגור לבד/עם שותפים?

ועוד שאלה, הייתם מוכנים להכניס שותף שמביא איתו בעל חיים?

h a j b i

New member
בגיל 24

וכן, הייתי מוכן לשותף עם בע"ח כל עוד הוא מסתדר עם שלי

spaysi8

New member
אני חריגה, אבל..

בגיל 20.
לבד, בלי שותפים.

לכל מי ששוב יעוף עלי-
אז חסכתי,
וגם בניגוד לרוב האנשים בגילי שמוציאים איזה 50 אלף על טיול גדול, לא עשיתי שום טיול גדול אחרי הצבא.. ככה שאם להם יש כסף לטיול, לי יש כסף לדירה.. הכל עניין של סדרי עדיפויות :p

hidden message

New member
יפה, תופסת מאנשים כמוך :)

גם אני חלמתי על לעזוב את הבית אבל בגלל שעוד לא התחלתי לימודים, ברגע שאני אתחיל לא אוכל לעבוד ואז יהיה בעיה לשלם שכר דירה.
אגב, גם אני חשבתי על ללמוד אדריכלות, אבל המחירים המופקעים של חברות ההכנה למכינה ומספר שהשנים שצריך ללמוד הוציאו לי את כל החשק.

spaysi8

New member
לגבי אדריכלות..

את ממש לא חייבת מכינה,
אני יכולה לעבור איתך על מה צריך,
ולגבי ה5 שנים- תראי, יש הרבה מקצועות שהתואר הראשון הוא 3 שנים אבל חייבים תואר שני (ביולוגיה, פסיכולוגיה [נראה לי שזה 3 שנים] ועוד..),
אז תכלס חמש שנים זה לא כזה ביג דיל כי לגמרי מספיק תואר ראשון באדריכלות..
כן, יש גם סטאז', אבל מרוויחים בו נורמלי (7 בערך, בניגוד להרבה סטאז'ים אחרים שבהם מרוויחים מינימום).
בקיצור- אם את בענייןף דברי איתי.

spaysi8

New member
אה, ולגבי בעלי חיים..

לא הייתי רוצה לגור עם שותף שהוא לא בן זוגי ככה שלגבי שותף שמביא חיות אין לי ממש מה להגיב,
אני כעקרון אוהבת חיות, אז מניחה שכל עוד החיה לא נוראית (יצא לי לפגוש כמה חיות שהן פשוט לא נחמדות!!), אז אין לי בעיה ואפילו אשמח.

hidden message

New member
הבנתי

מעודד, אני דווקא שמעתי שמרוויחים הרבה פחות בסטאז. אולי אדריכלים אחרים מנסים להבריח מתחרים עתידיים מהעסק

כרגע לא רלוונטי כי אני בחול לזמן לא מוגבל, אבל אם אני אחזור לארץ, אני אצור איתך קשר:) תודה ובהצלחה:)

Purple Mushroom

New member
מהניסיון שלי בפורום

יש הרבה בנות בנות 20 שאחרי צבא, ישר עבדו ועברו לגור לבד, או עם החבר. (שכתבו בפורום על זה):)

מהניסיון שלי בפורום, מהזיכרון שיש לי בראש מהפורום, (ארכיון הפורום בראש)

TheSecretWithin

New member
21 עם החבר

בעיקר בגלל שבמשך יותר משנה גרנו אצל ההורים שלי והרגשנו שזה מעיק עליהם, וגם בגלל שהתחלתי לעבוד במקום מרוחק מבית הורי ולנסוע כל יום שעה וחצי כל כיוון נראה לי מייאש..
תחילה בגלל שהוא הרוויח הרבה יותר ממני התחלקנו בהוצאות אני שליש והוא שני שליש, אחרי שקיבלתי קידום התחלנו להתחלק פחות או יותר שווה בשווה.
מעולם לא היה לי בעל חיים בתוך הבית, חונכתי לפתח פוביה מפרעושים וקרציות, א-ב-ל אני חושבת שהייתי מנסה לגור במשך שנה עם שותף שיש לו בעל חיים שנמצא בבית, מקסימום אם לא מתאים לומדים מזה להבא..

N o R i K o

New member
22, כי התחלתי ללמוד

עברתי ממש בתחילת החודש
ואני גרה עם שותפה, גם כי בהתחלה ממש חששתי לגור לבד וגם כי מבחינה כספית זה קל יותר. עכשיו אני פחות נרתעת מהרעיון של לגור לגמרי לבד כי בכמה לילות לבד בדירה עליתי על הטריק, אבל עדיין יש יתרונות למגורי שותפים שיותר מתאימים לי כרגע.
אני אוהבת בעלי חיים, אז למה לא? בשמחה. אבל במקרה כזה צריך לתאם עם בעל הבית של הדירה שנכנסים אליה.

בהצלחה :)

BloodyRose

New member
20 עם הבן זוג דאז

בנוגע לשותפים ולבעלי חיים - חתולים כן, כלבים לא. אין לי בעיה עם כלבים, אבל אני לגמרי cat person, וכלב (גם אם הוא של השותף) דורש תחזוקה שחתול לא צריך (חוצמזה שכלב עלול להיות רועש יותר, ואני צריכה את שנת היופי שלי
)

ShacharDawn

New member
אני בערך בגילך (נושק ל22) ובמצבך

גם אני כבר במצב קצת דחוק, אבל במקרה שלי לא אוכל לעבור לפחות עד גיל 24-25, כי כרגע התחלתי ללמוד ואין לי ממש אפשרות לעבוד. אמנם יש לי בן זוג שעובד, אבל יחד לא נוכל לעבור, על חשבונו בלבד. אני אומרת שאם אתה עובד, תבדוק מקום עם שותפים. אם לא (או לא מספיק) תחכה. עדיף לעזוב קצת יותר מאוחר, מאשר לחזור אחרי שנה על ארבע להורים. אני מזכירה לעצמי את זה כל יום, וזה לא קל...

Purple Mushroom

New member
אני התחתנתי לפני גיל 31

משהו לא מסתדר לי עם התאריכים. לא התחתנת בגיל 30 וטיפה? :0)

21, לבד ורחוק

אני חריגה, יחסית, אני מניחה.
עברתי לקיבוץ בדרום-מרכז כשההורים גרים בצפון, בשביל עבודה.

לי הייתה שנה של מגורים מחוץ לבית לפני הצבא, בשהת שירות, בגלל זה היה לי מאוד טבעי לעשות את המעבר מהר....

alon11173

New member
שלחתי לך בפרטי שאלות לגבי עבודה בקיבוץ

מקווה שזה בסדר :)

גם אני עברתי לקיבוץ בשביל עבודה....

חיים אחרים לגמרי, מוזר להיות רחוקה מהמשפחה אחרי שכל כך הרבה שנים הייתי מחוברת לחבל הטבור

אבל קיבוץ זה הכי כיף בעולם!!!!! נכון?!

למעלה