באיזה גיל יצאתם מהבית?

raptor89

New member
תלוי מה מחשיבים לצאת מהבית

אני רואה את עצמי כמחוץ לבית מאז הפנימייה - גיל 14.5, כי מאז בעצם אף פעם לא הייתי בבית של ההורים לפרקי זמן ממש ארוכים.

אבל תכל'ס, לשכור דירה והכל, בגיל 23.5 עם תחילת הלימודים, יחד עם החברה.

ובאופן היפותטי, לא נראה לי שהייתה לי בעיה עם בעל חיים. מתישהו אני גם רוצה אחד.

Puskas

New member
לא מתפנים לעולם!

נשארים לנצח בבית, מתנחלים על הקרקע ולא נכנסים למו"מ בנושא!

god child

New member
עניין של בשלות אישית

אני יצאתי מיד לאחר סיום הצבא וטוב שכך
מבחינתי היה לצאת כמה שיותר מהר - יותר טוב
לעניין הבעלי חיים - אני אישית חולת חיות מחמד, ככה שבשבילי זה רק יתרון

23 עם החבר

למרות ההתנגדות של אמא שלי שחשבה שאחרי חצי שנה אני יחזור חזרה..
שנה ו-4 חודשים בחוץ.. איך הזמן טס

EdisonGirl

New member
יצאתי בגיל 22.5, כשהתחתנתי

וחזרתי עכשיו, בגיל 28.5, כשהתגרשתי
(או בתהליכים...)

מעדיפה בינתיים לגור עם ההורים כי חשבתי לחסוך ולהשאיר קצת ראש פנוי ללימודים, לא שזה הולך לי מי-יודע-מה עד כה...

ואני מאוד מעדיפה לגור בלי שותפים, אבל אין לי התנגדות לשותפים על ארבע

Purple Mushroom

New member
זה מה שיכול לקרות אחרי שמתחתנים.

אחרי שמתחתנים יש סיכוי להתגרש.
אבל מי שנשאר רווק, אין לו סיכוי בכלל להתגרש.
ולפעמים יש אנשים שחווים (כמו חבר שלי), מערכות יחסים רציניות וארוכות, שהם אולי יותר חזקים מנישואים וגירושים.

Purple Mushroom

New member
בכמה גילאים

תלוי מעורפל ואפור,
אבל בפעם הראשונה עזבתי את הבית בגיל 24 וחצי, בפעם האחרונה, עזבתי את הבית של אמא גם שוב, בגיל 31 וחצי.
אז בגיל 24 וחצי עברתי לגור עם שותפים, ושוב בגיל כמעט 26 בירושלים אבל במסגרת הוסטל, ועברתי לגור לבד בגיל 31 וחצי.

בקשר לבעל חיים, יש לי גם כיום ניסיון לא טוב עם בעלי חיים. השותף המאורס שלי שחי כאן בדירה עם הארוסה שלו, הביא לפני כחצי שנה, כלבה די מופרעת, ממש בלי להתייעץ עם הדיירים האחרים, אבל כולם כאן אוהבים אותה, את הכלבה, ואני גם חבר של השותפים שלי בפייסבוק, אז מעודכן , גם הלילה.
אם זה היה תלוי בי, לא היה כאן בעלי חיים, אלא אם כן הם באמת נחמדים. אבל כאן יש כמה אנשים מופרעים, ולא תרבותיים, וגם הכלבה כמו הבעלים.
ולמרות זה, אני חי את המצב, ובכל זאת אוהב אותם
:)

אני בת 28 וארבעה חודשים עכשיו...

לא מעודכן פה :) בכל מקרה עברתי בערך שבועיים אחרי היום הולדת.
זה היה לפני ארבעה חודשים לא חצי שנה,אבל אני מעגלת :) כי החודשים טסים לי לאחרונה!

ShacharDawn

New member
ואם אפשר לשאול

מה היו השיקולים שלך לצאת עכשיו ולא מוקדם יותר?

כמובן שאפשר לשאול....

סיימתי לימודים חינוך לתינוקות וחיפשתי מקום להתקדם בו, וידעתי שבמרכז הארץ זה לא יקרה, התחום שלי זה החינוך הקיבוצי,והקיבוצים במרכז הם יקרים ממש!!! אז חיפשתי צפון או דרום ויותר הייתי בכיוון של הצפון כי אני מאוהבת באזור, וחיפשתי מלא זמן! ונכנסתי לדכאונות כי אף מקום לא חיפש אותי בגלל חוסר ניסיון בתחום המקצועי הזה. ובסוף מצאתי את המקום המקסים שבו אני נמצאת,ממש ברגע האחרון שכבר אמרתי שלא אמצא...

נכון וואו?! :)

למעלה