באיזה דייט מורידים את ה"פצצה" ?

בלתי אפשרי

יש לי כבר אינסטלטור, מיומן ואמין. אתה יודע כמה קשה למצוא אינסטלטור טוב ?

סוקי ידידי

כמעט כולם יש להם חבילה קסומה כלשהיא !מה לחשוף את הכשלונות את החוסר הצלחה ?לחשוף אולי את זה שאני או היא לא היו נאמנים למשל ?

ברמת העקרון אם אין תלונות במשטרה ואין תדמית רעה או פרחחות או תדמית של נואף עם נשואות או נשואים !אז אך אומרים תחיה רגיל תגלה לבד,אני גיליתי לא מעט את העולם הפנימי את המורכבות את הטיפוס הלא קל המתרגז בקלות עוצמת רגשות לכאן ולכאן ,התנהגויות לא מכבדות כלפי הורים והסביבה טבע אנושי בקיצור!

בדרך כלל שמים לב להכול מה שנקרא הגילוי הוא רק החותמת

תראה

כל אחד עושה את השיקולים שלו!
לדוגמא אצלי מי שמפר את האמון אני סולח ולא לשכוח וברוב הסיכויים אנפנף אותי כי לי חשוב אמינות!

אם אני מכיר מישהי וידעתי עליה שהיא בגדה בחבר ולא בסוף הקשר ,אתן לה נשיקה על הלחי ואפרד יפה מבלי להגיד לה את הסיבה לפרידתי ,ולי זה חשוב כי אני נאמן עד הסוף ,ולא רוצה להיפגע מאדם שהוא בן זוגי!

תופעות כמו דיכאונות ו ותקופות לא קלות זה מובן !אבל חבילות על האישיות לי זה קשה

היי

דורי מה שלומך? אך עבר כיפור?

הכונה אירוני חבילה קסומה היא כנגד שלכל אדם יש דברים שהוא עשה או פישל לא בכונה או בכונה ולא שם לב!

שכתבתי לסוקי חבילה קסומה הכונה היא לחבילה מיוחדת גם עבור האדם שסוחב את זה איתו בתוכו או בסביבתו

דובי1401

New member
דעתי

בתור אחת שהייתה לה "פצצה" להפיל - למרות שבסוף הוא ידע אותה עוד לפני שסיפרתי לו (כפרה עליו זה לא עניין אותו חח)
אני חושבת שלא צריך להפיל שום פצצה על הדייט הראשון וגם לא על השני....
אפשר להתחבר, ליצור קשר מעניין ואז ולספר בתור דרך אגב כדי שלא ישמע דרמטי מדי (לפחות בנוגע לבעיה שהייתה לי)
&nbsp
וזהו :)

צלשלספק

New member
הכי טוב בטלפון,

הפצצה מרחוק עוד לפני הדייט. תלוי על מה ותלוי למי ובזרימה, כן? אבל אם השיחה זרמה לנושא איקס ונניח שהוא קשור אלי לצורך העניין, וב%$ שלי לפתוח אותו, אני אפתח אותו. עם טאקט וכו' כמובן, בהנחה שיש עניין בצד השני.

בקיצור, ממש תלוי בזרימה עם הבנאדם.

למעלה