באיזה סדרות / סרטים פגשתם את האוס?

Augustus Hill

New member
סרט טוב!

כדאי לכם לראות. תקציר הסרט : מטוס קרגו בטיסה רגילה נתקל בסערה ונאלץ לנחות נחיתת אונס במדבר גאבי השומם, מאות קילומטרים ממסלולם המקורי. בין הניצולים נמצא נוסע אחד מוזר שמוביל את הצוות בבניית מטוס חדש – כנגד כול הסיכויים, נגד כול תקווה ולעיתים ... אחד נגד השני. מצורפת תמונה

lorien

New member
אוווווו נשמע טוב!

אני חשבתי בכלל שזה סרט מלחמה.....עכשיו אני בטוח אראה :) תמונה מעולה

למי שאוהב

קומדיות בריטיות, זאת סדרת חובה. מי שלא, צריך להתחיל מאיפשהו. וכן, זאת סדרה מצחיקה מאוד וככה קוראים לה בעברית.

T w e n t y 4

New member
הוא משחק את אחד הרעים ב

"101 כלבים וגנבים" לפי מה שחברה אמרה לי..

h a d a s 1 5

New member
כןןן חח ראיתי

הייתי אצל חברה שלי ואח הקטן שלה ראה , פתאום אני קולטת אותו משחק פושע , אחח כמה צחקתי =)

Tinty

New member
טריולוגיית 'סטיוראט ליטל'

דיבב את פרדריק ליטל. אגב, IMDb מספקים (כרגיל) רשימת סרטים וסדרות ששיחק בהם יו לורי (רשימה מאוד ארוכה).

pink panther 8

New member
אני ראיתי אותו ב"GIRL FROM RIO"

סרט יייאאאאפפפהההה..... הוא משחק אחד שאוהב לרקוד ואישתו בוגדת בוא הוא מגלה את זה ויוצא לריו שמה הוא פוגש רקדנית שהוא ראה רוקדת באיזה מועדון ותמיד חלם לרקוד איתה ואני לא רוצה להרוס ת'סוף.... סרט שווה לכל המעוניינים שווה לראות1!!

pink panther 8

New member
ת'אמת אין לי מושג...

אני ראיתי את זה אצל דודים שלי... אין לי מושג מאיפה הוא הביא ת'סרט אני רק יודעת שהוא יפה.........

blue skies

New member
היי אנשים אתמול היה סרט איתו

שכחתי את השם של הסרט משהו בלונודון לדמות שלו קוראים ברנרד והוא מאוד עשיר ויש שם איזה שיר משעשע שנתקע לי במוח שהוא שר

למעלה