באיזה קטע הכי התלהבתם בהופעה?

recoil

New member
באיזה קטע הכי התלהבתם בהופעה?

ברור שהתלהבתי מהכל, אבל יש כמה קטעים שממש התחרפנתי.. 1. ההתחלה, איך שהתחיל SLEEPWALKER .. והבנתי שהנה דייב, אני רואה אותו מולי (והייתי שורה ראשונה). 2. ההתחלה של DARKEST HOUR - השיר שאני הכי אוהב יחד עם הולי וורס, וחבר שלי צעק לי "נדב!" ועשה תנועה עם היד, כאילו "הנה השיר שלך". (שלומי
) 3. כשדייב אמר את המשפט בחתימה שלי. מה איתכם ?

M e n s R e a

New member
בדיוק מ-1, כשהתחיל הקלין של Sleepwalker

וידעתי שעוד כמה שניות הוא עולה לבמה. ראיתי כבר את דרובר מתישב על התופים. וגם הקטע שבו הוא אמר שהוא קיים את ההבטחה. היה ממש יפה.

Rock Dragon

New member
כשהם התחילו לנגן את סימפוני.

הגיע אליי כ"כ הרבה אנדרנלין בקטע הזה..

StaffordshirE

New member
מהרגע שדייב עלה לבמה ועד השניה האחרונה

אבל השיא היה כשהוא אמר "this is Never Walk Alone" זה חירפן אותי שהם נגנו ת'שיר הזה..

JumpInTheFire

New member
היו כמה..

הפעם הראשונה הייתה כשראיתי את דייב זז לי מול הפרצוף. זה היה מוזר... אני רגילה לראות תמונות שלו או סירטונים אבל פתאום היצור האמיתי זז מולי
(וכל סליפווקר היה בכלל מדהים) הפעם השניה הייתה בטורנדו אוף סולס. אחד השירים האהובים עלי ועוד לראות אותו בלייב בביצוע טוב!! וכמובן שהפעמים שדייב דיבר, מה שהוא אמר באמת ריגש כזה.. אווווו
ומה שהוא אמר לפני נאבר וואק אלון וגם כל השיר עצמו. אחד השירים הטובים ביותר מהאלבום החדש

זונע

New member
3 קטעים

1. כששמעתי תהתחלה של סליפוואקר...והבנתי "פאק זה עומד לקרות!!!!" ופתאום אני רואה את דייב על הבמה... 2. כשהתחיל א טוט לה מונד...הייתי בהלם פשוט!!! אחד השירים הראשונים ששמעתי של מגהדת' ושהשפיע עלי המון, ופתאום הם מבצעים אותו בניגוד לכל הציפיות. 3. כמובן הדברים של דייב...ושהוא אמר ש"הלהקה שייכת לכם"...

Cloudy Now

New member
לראות את דייב מופיע לי מול הפרצוף,

אחת האגדות שאני פשוט..מכבדת באופן אדיר. היו רגעים ששכחתי בכלל מהמוסיקה. הסאונד היה אדיר, לא היו פאשלות. והדיבורים של דייב, כמובן. הוא יודע לרגש בכל דבר שהוא עושה או אומר.

the Sithari

New member
הווווו

1. כשסליפווקר התחיל כמובן, וכששמעתי את כל האלפי אנשים שהיו שם צועקים ביחד no one is safe.. פאק 2. in my darkest hour - איזה ביצוע מטורף! כל כל הרבה אנרגיה. 3. טורנדו, זה ממש הפתיע אותי וריגש אותי 4. a tout le monde כמובן! 5. השילוב של mechanix עם פיס סלס פשוט נתן בראש!

GoneWithTheSin

New member
מממ...

1. כשדייב אמר לנו לשיר איתו את אה טוט לה מונד 2. כשהתחיל סימפוני אוף דיסטרקשן 3. ההתחלה של IN MY DARKEST HOUR

למעלה