באיזו גישה אני צריך לבוא מול עסקת טיעון?

slaughtrer

New member
באיזו גישה אני צריך לבוא מול עסקת טיעון?

שלום לכולם.

לפני חצי שנה היתי מעורב בתאונת דרכים,
בקיצור המשפט עוד חודש.

שאלתי היא כזו: במידה ואני רוצה לסגור בעסקת טיעון, זה נחשב שאני מודה באשמה?

שאלה נוספת: בוא נאמר שהתובע המשטרתי מחליט משהו מסוים, האם דברים שאני יגידו לו יכולים לשנות את דעתו לגביי העסקה?

מה נחשב עסקה טובה ?הנתונים הקייימים זה אי מתן זכות קדימה, נהיגה בקלות ראש, חוסר זהירות

אילו דרכים היתם ממליצים לפנות אל התובע המשטרתי?

התאונת דרכים נחשבת עם נפגעים, למרות שבפועל לא היה כלום , סגנון של "להוציא מהביטוח" . גם בדו"ח הרפואי לא היה מצוין שום דבר מיוחד.

שבוע טוב לכולם.

גבע אבי

New member
בגישה של שפלות רוח

עסקת טיעון משמעותה הודאה בחלק מן האישומים
כולם אוהבים את זה
מאחר ואנו לא יודעים מה אמא התובע, לא מוכל לייעץ לך מה לומר. עיצה כללית: אמור לתובע כי אתה רוצה לחסוך זמן שיפוטי.
עונש על תאונה עם נפגעים מכילה פסילה בפועל, פסילה על תנאי וקנס כספי.
תחליט מה חשוב לך יותר ותלחם על זה
להקטין עד כמה שאפשר את הפסילה בפועל או לסייג אותה לסוג רכב או שעות על פני היממה,
להאריך את התנאי על חשבון הקטנת משך השלילה
מה נחשב עיסקה טובה?
כל שלילה פחות מ 3 חודשים (לא כולל השלילה המנהלית)
כל קנס פחות מ 1000 ש"ח
תגיע קצת לפני המשפט ותנסה לסגור אתו תוך אמירה חדה כי אתה מודה, הפנמת את חומרת המעשה ואתה רוצה לחסוך זמן שיפוטי מבית המשפט

בהצלחה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
תשובות קומי היו הטובות ביותר שתוכל לקבל

ואני - רק שאלת הבהרה
האם יש לך איזו הכשרה רפואית כדי לקבוע שאנשים לא נפגעו?
-
מי שקובע אם נפגע אדם הוא הפרמדיק בשטח, יש לו הכשרה מתאימה לשם כך, גם פגיעה קלה ביותר יכולה להחמיר תוך מספר שעות - בשיחה עם התובע תוכל לציין שהפגיעות אינן פגיעות של ממש, אבל, אם איך רופא - אל תעיז לציין מה שהעליית כאן (אפילו אם לדעתך זו האמת)

slaughtrer

New member
אני סה"כ צינתי מה שיש בתיק החקירה של מד"א..

מד"א בדק את ה"פצועים" והוא החליט שהכל תקין.

שאלתך כללית ורחבה מאוד

ככלל הנך רשאי להגיע להסדר טיעון עם התביעה המשטרתית גם ללא ייצוג של עורך דין המתעסק בתעבורה.

הדרך הטובה ביותר בשבילך היא לפנות טלפונית או בכתב למדור התביעות שהגיש את כתב האישום נגדך ולבקש לקיים פגישה אודות התיק במשרדי התביעות ולא באולם בית המשפט בבוקר הדיון!

דרך זו תהיה מוצלחת הרבה יותר שכן יכול ותופגש עם תובע בכיר או ממונה ובנוסף טענותייך יישמעו באופן סדור בפגישה, באם ההצעה המוצעת על ידי התביעה המשטרתית אינה נראית לך והינך זקוק לזמן נוסף כדי ללבן את ההצעה בינך לבין עצמך או אם אתה מעוניין לשכור עו"ד תעבורה שייצגך בתיק בעניינך, בקש בנימוס מהתובע המשטרתי לא לרשום את פרטי ההצעה בתיק שלך וכך תוכל לכלכל את צעדייך בתבונה ובזהירות.

בהצלחה!

כדאי ורצוי מאוד לקבוע פגישה במשרדי התביעה

לשאלתך,

כדאי ורצוי מאוד לקבוע פגישה מסודרת במשרדי התביעה המשטרתית בעניין התיק שבעניינך עוד בטרם הדיון הקבוע בתיק בבית המשפט לתעבורה.

בפגישה זו יכול ותופגש עם תובע בכיר או ממונה ובפניו תוכל לשטוח את טענותייך בצורה סדורה ומכובדת כל זאת ללא הלחץ בו מצויים התובעים בבתי המשפט בבקרי הדיונים העמוסים בבתי המשפט לתעבורה.

בהצלחה!

למעלה