באיחור קל:
אמר
אמרה

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

באמת למה מה קרה שלא מגייסים בנות לקרבי
ומגייסים יותר בנים לקרבי מאשר בנות בגלל יכולת הסבל שלהם. הרבה בנות לא יכולות להתמודד עם הטירונות שהבנים עוברים, מה גם שנשים לא יכולות להרים את אותה כמות משקל שגבר יכול להעמיס על עצמו מהבחינה הזו שהן צריכות ללדת בעתיד.

SeXy AnGeL 17

New member
מסכימה איתך ...

במאה אחוז!!!!! לפי דעתי לא צריך להכריח בנים להתגייס לקרבי.. מי שחושב שהוא מספיק גבר ושהוא יוכל לעמוד בזה שיקח תפקיד כזה...! ואני גם חושבת שבנות צריכות להיות קרביות וכמה שיותר... כי בינינו כשהבנים בפיקוד הדברים לא ממש מתפקדים..(סתאאאאאם...
) אבל עכשיו ברצינות האפליה בצבא לגבי המינים לא צודקת.. כמו שנשים רוצות שיוויון בשאר תחומי החיים גם בצבא צריך להיות אותו דבר.. נאה דורש נאה מקיים

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif רציתי גם להוסיף את הנושא הזה

אבל החלטתי להזכיר אותו בהמשך במהלך הדיון נשים רוצות שוויון - אז נשים צריכות לקבל את השוויון הזה! גם אם זה אומר לקבל גם את החסרונות של אותו שוויון....

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif רציתי גם להדכיר את זה

אבל שמרתי את זה כדי להעלות את זה במהלך הדיון נשים רוצות שוויון - נשים צריכות לקבל את השוויון, וזה אומר לקבל גם את הזכויות, וגם את החובות. גם את הייתרונות, וגם את החסרונות.

HyPeR SoNiC

New member
אחחחח איך אני שונא.....

כשאני שולח הודעה וכתוב לי "חלה תקלה, נסה מאוחר יותר" ואז אני חוזר אחורה וכותב מהתחלה את כל ההודעה...... ואז מתברר שלא הייתה תקלה וההודעה נשלחה...... בעעעעעע מיטלוש, סורי...... את יכולה למחוק את ההודעה הזאת בבקשה?

הצבא זה נושא מאוד מורכב מבחינתי

בעצם, העמדה שלי לגבי הצבא, הוא שרובו לגמרי מיותר. לא לגמרי, שימו
, זאת נקודה חשובה, כי בלעדי הצבא לא היינו מתקיימים אבל לפי דעתי, במקום להחזיק 500 פקידות ו700 ג'ובניקים, אפשר לשחרר אותם לעשות משהו מועיל עם החיים שלהם מהסיבה הפשוטה שאת עבודתן של 6 פקידות יכולה לעשות אחת שבאמת עובדת. לא צריך 200 מגישות קפה. הרס"ר יכול להכין קפה לעצמו גם. תודה רבה. בנות ובנות צריכים לקבל אפשרות שווה בצה"ל, הבעייה שהיא שצה"ל זה מוסד גדול, מיושן ומסורבל שעובד לפי הקודים שלו עוד מלפני קום המדינה ורפורמות במערכת כזאת מגושמת קשה לעשות.. עד שהוכשרה טייסת לקחת 50 שנה.. לפי דעתי- המהפך כבר כאן, והוא קורה לאט ובטוח.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo88.gif צבא

בתור חיילת שעומדת להשתחרר מהצבא אני די חושבת שאתה צודק אבל לא לגמרי: לדעתי צריכים לגייס לקרבי רק כאלה שבאמת רוצים להיות קרביים ותכל'ס לדעתי מרבית האנשים שבקרבי רצו להיות בקרבי ומי שלא- לא ממש קשה לצאת בימינו מזה. לכל אחד יש תפקיד בצבא והתפקיד יכול להיחשב כגרוע וככטוב בעיני אחרים, כל הקטע זה להגדיל ראש- אני בעיקרון עשיתי קורס ניהול מלאי (צבא חסר היגיון בהחלט!!!), בסוף שמו אותי להיות פקידה ואחרי 3 ימים ביקשתי פשוט עוד תפקיד ועכשיו אני גם משקית חינוך, עם שרוך והכל ואני מעבירה הסברות ויש לי תמיכה מכל הצדדים וככה אני נהנית בשירות שלי כי אני מרגישה שאני עושה משהו בו.

אפליה בהחלטטטט

ועד שמגדירים מישהי בתור קרבית...זה אולי בגלל שהיא בקווים חמים או על הגדר... למשל אחותי היא סה"כ תצפיתנית (שזה לא "רק") והיא נחשבת לקרבי כי היא על הגדר בג'נין..איזה בולשיט!!! זה מעצבןןןן מה איתנו?! אנחנו לא מספיק טובות בשבילכם?! אנחנו יכולות לעשות בדיוק אותו דבר כמוהם אם אנחנו רק רוצות!!! מעצבן!!!

Angel of Sin

New member
תראה, זה לא רק עניין של הפליה...

יש מקומות שהאפליה משחקת תפקיד חזק, אבל בקטנה...נשרוד. לענייננו, הבעיה עם בנות בקרבי זה לא עצם העניין של היכולות שלהן או המוטיבציה ושאר השייט הזה שרובכם דיברתם עליו, יש גם את העניין שאחרי הכל, היא עדיין אישה, ובעוד שאר הלוחמים מסביב הם גברים אני די חושב שאתם יכולים לשאר לבד מה ייקרה לאישה אם היא תיפול בשבי לדוגמא, או תחטף...התוצאות יכולות להיות הרבה יותר קשות מאשר לגברים. ואני לא בא להגיד פה שנשים חלשות או שהן לא מסוגלות או דברים כאלו, רק את העניין ההומני של חיילים בשבי, לפי דעתי למדינת ישראל עוד יש את המעצור בלשלוח נשים לקרבי כ'גיוס חובה' כמו אצל הגברים.. אמממ נראה לי שזהו (=

Koshka 1

New member
קשה להבין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בנות עוד צריכות להביא ילדים לעולם הזה- ילדים בריאים
מה לא מובן

Piren

New member
why dont you just

ask Meital what she thinks of the matter? As far as i remember she said she's gonna be a Mak"it .,. while not a fully combatic position it's close to being one for girls (You dont see any action.. but you work hard and do basic training the same as guys do) About discrimination... the army has discrimination in FAVOUR of girls incase you didnt notice... 99% of the guys serving in the army would complain about the conditions girls get compared to those guys get A girl that wants to be combatic just needs to pass tests ... Its true that not all positions are open.. but most cant be manned by girls... Even the holy grail of "Pilothood" is pretty stupid ... since it started only 4 actually finished the course.. and only ONE actually became a pilot ... So what was the point of making such a big deal? Chovlot - Marine officers ... the holy grail of the navy ... 4 years passed.. only 7 finished the course (out of the guys.. 70% pass the course once they join it ... out of the girls.. barely 10% ) So what's the big deal? There's alot of fuss of getting girls to do combatic positions... ONE girl keeps making alot of noise.. the whole country is in turnmoil.. everyone is bitching.. the girls sometimes wins... Feminists party.. but nothing changed.. .except for that girl no one else joins! Im in the navy.. i know all the chovlot... i also know sevral girls that serve in combatic positions.. and i also know one of the officers incharge of female inlistment to combatic positions ... Not only most girls dont pass the tests (which are EASIER than those guys need to pass) ... barely any come to those tests .. barely 5% of all girls that do army service (some dont even get to serve.. they just get sent home) try out for combatic positions So what is all the fuss about??

למעלה