באימייל רשמי שנתקבל בלה בלה

keisamit

New member
באימייל רשמי שנתקבל בלה בלה ../images/Emo187.gif

קיצר, רשמתי את עצמי לדבר הזה ששולחים עדכונים לאימייל דרך האתר הרשמי שלהם, ושלחו לי היום אימייל מרגש.
ובכן: MCR HEADLINING FESTIVAL IN THE UK The guys will be taking time off from recording their new album in April to head over to the UK to headline both nights of the Give It A Name Festival. The first night is in London on Saturday, April 29th at Earls Court and the second night is in Manchester on Sunday, April 30th at the Evening News Arena. Tickets are on-sale NOW. Click here to get your tickets and more info on the amazing lineup. LIFE ON THE MURDER SCENE - OUT 3/21 MCR's first-ever CD/DVD - "Life On The Murder Scene" - will be hitting stores in the US and everywhere else on March 21st. The release will be 3-discs (2 DVDs and 1 CD) of the whole history documenting the band from the start to present. The CD will include live tracks like "Thank You For The Venom," "Give 'Em Hell Kid," "Helena" and "The Ghost Of You," plus rare demos from the band. One DVD documents the band on the road in the form of a diary and the other covers live footage, AOL Sessions, MTV $2 bill performance, all 3 videos with the behind-the-scenes 'Making Of...' for each one. אם אתם רוצים תרגום, תגידו..

kati666

New member
אין לי כוח לקורא הכול,../images/Emo54.gif

אבל הבנתי שיצא אלבום באפריל?

keisamit

New member
הבנת לא נכון. ^^" ../images/Emo187.gif

Life on the murder scene הDVD תוספות הזה שלהם, יוצר באפריל.

GUILTY

New member
בקשר לתאריך של אפריל הם בכלל

מדברים על הסיבוב הופעות שלהם בלונדון ומאנצ'סטר ואז מתחת לזה רשום התאריך של הדיסק 21/3

kati666

New member
יאוווו זה התאריך של המומולדת שלי ><

רגע,ומתי הוא יגיע אליינו?

kati666

New member
איזה האבלה,זה התאריך של הטיול השנתי

~באנג~ התלבלבלבלבתי. העומולדת שלי ב28/7
.

GUILTY

New member
מזל טוב לך! :) אבל התבלבלתי...

CD/DVD כן יצא בחודש שלישי אבל זה לא הדיסק החדש. זה דיסק עם הופעות LIVE. וה DVD זה כמו דקומנטרי עליהם והופעות ואיך עושי את הקליפים. הדיסק החדש יצא כנראה בסיביות אפריל כי רשום שהם יכחו הפסקה מהדיסק ויתחילו שוב בסיבוב הופעות שלהם שזה דבר מעולה!!! אז בחודש 3 נקבל את הDVD שלהם ונצתרך לחכות ולראות את התאריך לדיסק החדש

GUILTY

New member
האמת? לא ממש...עד שהוא יהיה לי

בידיים. כשביקשתי מבן דוד שלי לקנות לי את הדיסק טריי צ'ירס הייתי עצבנית עד שהחזקתי אותו וגם אז רעדתי כמו משוגעת
זה היה מצחיק האמת גם בכיתי (זה קצת מפגר)

GUILTY

New member
לא! ה-DVD/CD יוצאים ב 21/3

MCR's first-ever CD/DVD - "Life On The Murder Scene" - will be hitting stores in the US and everywhere else on March 21st זה יהיה 2 דיסקים של ה DVD ודיסק של ה- CD

GUILTY

New member
כן זה יגיע...עם הגיע הדיסק אז בטוח

שגם זה יגיע כי זה מאותה חברת תקליטים

GUILTY

New member
ואווו יאייי בדיוק קראתי את ההודעה

ונכנסתי לבדוק את הדואר שנכנס לי... אני עכשיו עם חיוך ענקי על הפנים וכולי קופצת ומשתגעת. מזל שזה יוצא בכל המקומות ביחד ולא רק ב US ואז בUK ככה אף אחד לא נשאר מאחור. וגם ממש מגניב שהדיסק והDVD יוצאים באותו זמן......ואווווווו עשו לי את השבוע

קרניjack

New member
אההה

וואי איזה התרגשות!
אבל כמה הם דחו את זה מדצמבר.. סוף סוף לפחות
והיי אורנה לא מדובר פה בדיסק החדש שלהם, אלא רק בCD שיכי

קרניjack

New member
המשך

נקטע לי... הדיסק יכיל שירים לייב שלהם ולא את הדיסק החדש של שאט אפ אנד פליי אז לא להיסחף. קראי את זה: The CD will include live tracks like "Thank You For The Venom," "Give 'Em Hell Kid," "Helena" and "The Ghost Of You," plus rare demos from the band

למעלה