באימייל רשמי שנתקבל בלה בלה

GUILTY

New member
DVD זה 3 דיסקים...

יש שם 2 דיסקים שהם וידיאוים ודיסק אחד שהוא אודיו.....בגלל זה רשום CD/DVD. זה שרשום CD זה לא אומר שזה הדיסק החדש (עם השירים וכל זה). CD The CD will include live tracks like "Thank You For The Venom," "Give 'Em Hell Kid," "Helena" and "The Ghost Of You," plus rare demos from the band. DVD documents the band on the road in the form of a diary and the other covers live footage, AOL Sessions, MTV $2 bill performance, all 3 videos with the behind-the-scenes 'Making Of...' for each one. והדיסק ה- דיסק יצא כנראה רק באפריל

קרניjack

New member
הכוונה של הדיסק ששם

זה דיסק עם שירים לייב מטרי צ'ירז. הדיסק החדש, של השירים החדשים ייצא כנראה מתישהוא באפריל:)

קרניjack

New member
בקיצר מדברים שם על ה DVD

שהוא יוצא ב21 למרץ! וגם על הופעה שלהם בלונדון, שלא נוגעת ממש אלינו:p

חח אוקע..טודה..

אה כן.. ***************התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!************************** ***************התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!**************************

קרניjack

New member
חח אני שאלתי בטוואר

בחופש הגדול (אז לא אמרו מילה על DVD אבל שיערתי), אז המוכרת אמרה לי שאם זאת חברה שהם מתעסקים איתה אז למה לא הם מביאים. זה כבר טוב כי זאת נראה לי חברה שהם מביאים.אם לא....לא חושבת על זה
ואם זה יגיע לארץ אז אני משערת שזה יגיע חודש אחרי, משו כזה...

מישל דפ

New member
יהההההההה

יכול להיות שאני אהיה שאנגליה בסוף מרץ!! אם כן אני בטוח קונה!~!! וואי תודה על העידכון

למעלה