באמא שלכם תנו לי את ניהול הפורום לשבוע !

יתכן ואני אפתח פורום או קומונה

של ימין-יהוד.
אין לי שום בעיה שערבי יכנס לשם וירשום "איטבח אל יהוד "
אני לא אחסום ולא אמחוק אותו...אנו נמצאים במשטר הדמוקרטי -ליברלי היחיד בכל האיזור.
נהפוך הוא,אני אשמח לדעת מה הוא באמת חושב עלי.

אז בוא אני אתן לך תשובות

כי אתה משחק אותה אהבל כנראה שלא יודע כלום ובא לפה לקבל תשובות תמימות

תקשיב חמוד שלי, פה גרו עמים שונים, התחילה עליה של יהודים בשנות השלושים ומאז יש בעיות, קרתה מלחמה, גירשו את רוב הערבים מפה, לקחו להם בתים, אדמות ונכסים, ומאז יש מלחמה פה בין ערבים ליהודים? הבנת חמוד? בגלל זה יש טילים על באר שבע ודימונה, ובגלל זה ערבים תחת אפרטהייד, ובגלל זה שילמת אקסטרה על ממ"ד ובגלל זה מחלקים לנו מסיכות אב"כ, ובגלל זה ישראל מפחדת ממדינות ערב ולא רוצה שיתחמשו באטום כי היא יודעת שיזיינו אותה, ובגלל זה אמריקה בגב של ישראל, כי רוב מי שמזיז בחוטים באמריקה זה יהודים ציוניים, ובגלל זה העולם הערבי שונא את אמריקה ופוצצו להם תאומים, ובגלל זה אתה מתוסכל ומחפש תשובות כמו ילד קטן ומסכן משחק אותה תמים לא מבין מהחיים שלו כלום, בא לכאן ומתסיס ואלק בהתססה שלו הוא מחפש תשובות, יאללה לך שחק רחוק מכאן עוף מפה, חתיכת מפגר

כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? אתם עם קטן, יבוא יום ויגרשו אותכם מפה למה אתה מסרב לקלוט את זה?

יהודים עשירים ציוניים מזיזים את אמריקה, אמריקה בגב של ישראל, העולם הערבי נוטר טינה למה שעשו ועדיין עושים פה היהודים לערבים, העולם הערבי שותק כי הוא עכשיו לא רוצה בלגאן עם אמריקה, אבל יבוא יום וכל הבועה הזאת תתפוצץ אם האדמה הזאת לא תחזור לערבים או שהערבים שגורשו לא יחזרו לכאן, אתה ואני וכולם במדינה המזדיינת הזאת שקמה על בסיס לא צודק, חיים על פצצת זמן מתקתקת, והכל תלוי בידיים של היהודים, אם ימשיכו להתעלל בערבים, זה יתפוצץ עד לכדי מלחמת עולם, ואם הערבים יחזרו לפה, נראה לי שיהיה סיכוי לשלום, אבל כל עוד המצב הקיים קיים, אתה תמשיך לספוג טילים ואיומים, וכל הכתבות שלך על ערבים שאתה מביא לפה מזיזות לי את הביצה השמאלית, הם לא מביאים תועלת ולא מביאים נזק, זה דבר שולי, כמוך, יאללה עוף

לא משכנע

על טבח חברון=חליל לפני שהיתה מדינה יהודית שמעת ?? לפני שהיה כיבוש בכלל.
את מסננת דברים...
את רושמת חצאי דברים וגם לא מדוייקים.

" ובגלל זה ערבים תחת אפרטהייד, " סתם דוגמית לשקר וכזב תעמולה ערבית ידועה.
אפרטהייד ויותר גרוע מזה קיים בסוריה ובעזה וכו.
בעזה בזמן שלטון ישראל היה להם גן עדן =דבש.
כעת טרור וחנק.

גירשו את הערבים בגלל שהם התחילו עם פרעות וכו.

בעיות התחילו רק במקום שיש ערבים לבד ואז הם הורגים אחד את השני.
דווקא כאשר יש יהודים בסביבה לערבים יש גן עדן.

למה ערבים הורגים ערבים ........לא קבלנו תשובה ?
למה ערבי יורה בבתי חולים ובמסגדים מוסלמים לא קבלנו תשובה ??
למה ערבי שולח נשק כימי על העם שלו לא קבלנו תשובה???
זה הכל קורה בסוריה.
ברמת הגולן שהיא תחת שילטון ישראל זה לא קורה.
אם ישראל היתה מחזירה את הגולן הבלגן הסורי היה זולג לשם.

פרעות חברון=חליל היו לפני שהיתה מדינה יהודית בכלל .. לפני שהיה מה שאתם קוראים הכיבוש.
אז על תבואי בטענות שקר למה גירשו..

http://he.wikipedia.org/wiki/טבח_חברון_(%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%AA%D7%A8%D7%A4%22%D7%98)

שימו לב אנשי השמאל היהוד התמימים

מתגובה זאת ניתן ללמוד בפירוש
שהערבים לא רוצים שתי מדינות לשתי עמים.
הווי אומר מדינה ערבית אחת מהירדן עד הים התיכון מדן ועד אילת.
רוצה לומר השמדת מדינת ישראל.
זה מה שאני ואנחנו טוענים כל הזמן.

הדרישה למדינת פלסטין היא תרגיל בדרך לרצון לקחת את כל השטח.
אין דבר כזה פלסטין , קיימת האומה הערבית הגדולה.
הדרישה למדינת פלסטין =בלוף היא עבודה בעיניים על כל העולם ,כדי להסתיר את המטרה האמיתית .

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/508/815.html?hp=16&cat=170&loc=11

זה אני34

New member
תאמין לי אתה צודק בהחלט...

היהודים לא מבינים את הערבים במדינה...
רק לפני שבוע היה כנס באום אל פאחם של התנועה האיסלמית שעודדו את האחים המוסלמים במצרים שטובחים בחיילים המצרים.
היום נרצח חייל יהודי ע"י עובד ערבי במסעדה...
הערבים במדינה חיים בדילמה מצד אחד הם תומכים בפלסטינים אבל לא מוכנים שאבו עבאס יהיה ראש הממשלה שלהם..
הם צודקים בדרישה שלהם לחזור ליפו וחיפה, לוד ואפילו לדיר יאסין....
יש יהודים במדינה מוכנים לקבל אותם ואפילו יסכימו לתת להם טריטוריה בתוך המדינה ולתת להם אפשרות לגור בכל ישוב יהודי...
יש יהודים שיסכימו למפגשים בין בחורים ערבים לבנות יהודיות ויראו בכך דבר מובן מאליו...
ומה אני אומר...

אני אומר שהערבים צודקים בכל אשר יבקשו אבל כדברי המשורר "כולם על ... שלי...
לי אין לאן ללכת, ומי שרוצה לגרש אותי מכאן צריך להבין שסופו ידוע מראש...

זאב ז'בוטינסקי כתב "שם ירווה לו משפע ואושר בן ערב בן נצרת ובני, כי דגלי דגל טוהר ויושר יטהר שתי גדות ירדני...
כמו כן כתב את "קיר הברזל" ושם כתוב כיצד לנהוג במי שרוצה לפגוע בנו..

מדינת ישראל היא מדינת היהודים ולא מדינת כל אזרחיה ולכן צריכם הערבים במדינה להבין כי יש להם זכות כמיעוט לגור כאן מבלי לנסות לפגוע בזכות שלנו לגור כאן ולא רק בגלל הבטחת ה' בתורה.
אלא ראשית כל בגלל שזאת האדמה היחידה שנותרה לנו היהודים.

אז אל תתפלא

חמוד, לערבים מעניין את התחת שאין לך שום מדינה אחרת לגור בה, למי זה אמור להזיז? מבחינתי קח אוהל לך תגור באפריקה, יש עוד מלא מדינות שאפשר ללכת לגור בהם, רוב העשירים הגדולים בעולם הם יהודים, רק תבקשו והם יבנו לכם מדינה בטיז איל נבי תוך חצי שנה !

ומה שאתה אומר בדיוק, אומרים גם הערבים, ומפליא אותי למה אתה מתפלא שערבים רוצחים יהודים, הטינה שיש לערבים על יהודים לא תעלם אף פעם ידידי, את זה שים לך עמוק עמוק בראש, וכל זה בגללכם, אתם אשמים בזה, בסדר ניצחתם במלחמה ( למרות שכל התוכנית חלוקה הייתה סתם סיבה על מנת לפתוח במלחמה עם הערבים ולגרש אותם אבל זה כבר סיפור אחר ולא רלוונטי ואין לי רצון לבזבז אנרגיות על הוויכוח סרק הזה ) גירשתם ערבים, הבטחתם להם שיחזרו כשהמלחמה תיגמר? נכון? נכון ! עברו 60+ שנים והערבים דופקים על הדלתות שלהם רוצים לחזור ואין איש ואין עונה, ועוד הם רואים שאתם גרים בבתים שלהם, עובדים על האדמות שלהם, לקחתם להם את כל הרכוש, ואתם חיים פה בסבבה על חשבון ערבים שגורשו/הוברחו ואתה עוד מתפלא למה יש שינאה ונטירת טינה בין שני העמים? בחיאת?

אתה חושב שלערבי ממוצע יכפאת מזה שאין לך מקום אחר ללכת אליו? שמחת זקנתי, ממש מעניין לי את הטרנטולה ! מה זה האדמה היחידה שנותרה ליהודים? מכל האדמות הריקות בעולם שיכלתם לבנות לכם מדינה שם ואתם עדיין יכולים לבנות מדינה שם, התנחלתם פה ואתה עוד אומר לי אין לנו מקום אחר לחיות פה? מה אתה חושב שאתה מדבר עם מפגר? או אוטיסט? תתעורר מותק, אתה לא מדבר עם מפגר כאן, את האין לנו איפה ללכת הזה תגיד לכותל כשאתה הולך להתפלל שם לא לי

מדינת ישראל, בעינייך, היא מדינת היהודים, בעיני הערבים זה משהו אחר לגמרי ידידי, אנחנו רואים את זה אחרת ממך, ולא יעזור בית דין, לא אתה תשכנע אותי באיך שאתה רואה את הדבר הזה ולא אני אשכנע אותך באיך אני רואה את הדבר הזה, הדבר היחידי שנותר לנו לעשות, כשני אנשים בעלי דעות שונות שחיים במדינה תחת מחלוקת בעייתית, היא רק לנסות לחיות בשלום עד כמה שאפשר רק בשביל שיהיה לי ולמשפחה שלי ולך ולמשפחה שלך נחת רוח רחוק מכל הבלגאנים, זה הכל, בעיניין של מדינת ישראל, אני לא אסכים איתך ואתה לא תסכים איתי, וזה ישאר ככה

מייק סבאח אלכייר

ומה לעזאזל אני עושה כאן בשעה כזו רק אלוהיום יודע
בתור אחת שהמשיכה לכתוב כאן שנים למרות הכל אני חושבת שאני לא מזוכיסטית להפך אכפת לי וחשוב לי שהמקום הזה ישאר
לצערי אתה וכותבים אחרים בחרתם לנטוש והפסקת לכתוב המקום נשאר ללא כותבים ערבים יש ימים שאני כותבת לעצמי ועונה לעצמי ואין מגיב פותחת הודעות מגיבה לעצמי בקושי
יש כאן אנשים שמעיין אותם יש ימים שאין לי מה להגיד ובכל זאת מנסה !

אתה לא יכול לבוא משום מקום ולצאת בהצהרה של בואו נסגור ונקים קמונה זה לא לעניין אני בעד הרעיון של וקינג לדלל את הנושאים הפוליטים בפורום
המצחיק שאז לא שיאר כאן אף אחד !! כי היחידים שכותבים כאן זה בערך אני ועוד 2 כותבים ערבים וכל השאר הם בכלל לא ערבים !
אז מה עשינו בזה ?
שקיימת בעיה או קושי מציעים גם פתרון ואני מציעה שנחשוב חיובי תשאר כאן אם כזה אכפת לך ותשתף יותר זו לדעתי התרומה החיובית שלך לפורום .

בוקר טוב עולם

Woking

New member
לפעמים עדיף איכות על כמות

וצריך לשאול למה נשארו כל-כך מעט גולשים ערבים. בכל פעם שאני פותח את הפורום אני מקבל גועל מהתת-רמה האנושית שכותבת כאן, ואני אפילו לא ערבי. תארי לך גולש ערבי שנרשם לתפוז ופותח את הפורום. איזו סיבה יש לו להשאר כאן? למה שמישהו ירצה לכתוב בפורום שכל הזמן משתלח במוצא שלו? זה די ברור שהגולשים הערבים כאן לא מעוניינים לדבר על פוליטיקה. הפורום לא צריך להיות לערבים בלבד, אבל התכנים צריכים להיות רלוונטים לגולשים. אני מאמין שאם נפסיק לעסוק בפוליטיקה אז בהדרגה יתחילו להופיע כאן יותר גולשים ערבים.

אני מסכימה איתך מאוד

אני מעדיפה לא להגיב להודעות פוליטיות ונמנעת מלכנס מלכתחילה לוויכוח עקר עם אנשים שמראש אני יודעת שאיתם זה יהיה סתם לטחון מים .
נמשיך לנסות

שוש מה קורה מותק

תקשיבי, אין לי עיניין בפורום הזה, מבחינתי ייסגר או ישאר זה באמת נושא שולי בשבילי, נעלמתי כי אני מהראשונים שעזרו בפתיחת הפורום הזה, וזה באמת היה נטו פורום ערבים, יפה ואיכותי בזמנו, ועם הזמן זה התדרדר למה שזה היום, בגלל זה חתכתי, כלומר ראיתי את תהליך השינוי שעבר הפורום צעד אחרי צעד עד שאני יכול אפילו להצביע על אבני דרך שלקחו חלק בשינוי המפלצתי המגעיל הזה, אני מבין שלחלק מהאנשים אני אחד שכתב כאן, נעלם להרבה זמן ועכשיו חזר, ככה שחסר לי " זכות " להחליט על גורל הפורום, אז אני לא רואה את זה ככה, קודם כל כמו שאמרתי לא מעניין אותי מה יהיה כאן, נכנסתי רק כי אז בבית קפה קישקשנו קצת על הפורום ונכנסתי לראות מה קורה, לא יותר, אבל בעסה לי לראות את המצב הזה ככה כאן, כלומר עם רוב יהודים והודעות אנטי ערביות וכמעט ואין שיחות חולין סתם או חיזורים או צחוק או ביזבוז זמן באופן איכותי ופורה כאן, וכנראה זה מתאים לחלק מהאנשים וזה בסדר גמור, כי הם התרגלו לראות את הפורום ככה, אני לעולם לא אתרגל לראות את הפורום ככה, וזו בעיה שלי אני יודע

המנהלים של אז, בחרו לבוא בטענות דווקא כלפי הגולשים הערבים, וניסו להשתיק אותם, ודווקא נתנו מרווח כתיבה לכותבים אנטי ערבים, וכשאתה באה למקום שאת רגילה שהוא x ופתאום מגלה אחרת, נוטשים כי זה לא כייף יותר, לי בכל אופן, אולי לך כן ( מה רע בפייסבוק אגב? יותר נחמד מפה ואת שולטת על ההודעות שבאות לך טוב בעין או לא ) אני לא מעוניין להישאר פה, מה לעשות אני רק נראה עם ראש פתוח, בתכלס אני אולד פאשן, וקשה לי לזרום עם מה שקורה פה, נכנסתי לקצת, תכף אעלם, ותוכלו להמשיך בסדר יום

תשאר

עצם זז שהעלית את הנושא זה כבר טוב אני באמת מאמינה שצריך שינוי אחרת המעט שנשאר ינטוש
אשמח שוב לראות אותך כותב

shamrockh

New member
אתה מדבר על סוג של נסראללסיזציה?

"רק ערבים" מזה רק ערבים?
לא שאני חייב במדינה שיש בה "רק ערבים"
תרצה או לא אתה לא חיי במדינה שכל המוסדות שלה מנוהלים ע"י ערבים
גם לא ברחוב ובכלל ,אז למה לשלול ?
ודוגרי? אילו הפורום היה מסתמך אך ורק על הכותבים הערבים שכאן
(ואני מתכוון לכמות) אז אני די משוכנע שהיה נסגר ומזמן מזמן .
אז לא להאשים סתם .

ובכל מקרה שוב ברוך הבא חזרה

Woking

New member
אני לא חושב שהכוונה לזה

הכוונה היא לא לעשות מבחן נאמנות לכותבים בפורום. הכוונה היא להפוך את התכנים ליותר רלוונטים לנושא של הפורום. לדעתי כרגע 90% מההודעות הם לא רלוונטיות. רובן הודעות מתגרות וקנטרניות, שהמטרה שלהן היא לחבל בפורום ולא לקדם אותו. צריך להפנים שיש כאן קבוצה של כותבים שצורמת להם העובדה שיש פורום לערבים. כל המטרה שלהם היא לגרום לכמה שיותר גולשים ערבים לעזוב, בדיוק כמו שהיו רוצים שכמה שיותר ערבים יעזבו את המדינה היהודית והדמוקרטית שלהם.

יש מאות פורומים בתפוז ועוד אלפי קומונות. אין שום סיבה שהפורום היחידי שמיועד לערבים יהפוך לזירת פיגוע של חסידי "יש מחיר". פורום ערבים צריך לעסוק בתכנים שמעניינים ערבים. מי שרוצה להתנגח בנושאי פוליטיקה ואקטואליה שילך לפורומים המתאימים.

shamrockh

New member
ההסבר שלך נשמע הרבה הרבה יותר טוב

וניתן להבנה מאשר ההודעה הראשית ,ובכל זאת אי אפשר להתעלם מכמות ,כמות הגולשים הערבים בפורום ומה שבטוח אי אפשר למשוך אנשים מהאוזן לפורום זה כזה או אחר
בדיוק באותה מידה שזה לא מקובל לבעוט בגולש כזה או אחר ורק כי הוא אינו ערבי

Woking

New member
אני מסכים

ושוב אני אומר שההגבלות שאני חושב שצריך להטיל הן על תכנים ולא על גולשים. אם יקבע שלא כותבים על נושאים פוליטיים זה יחייב את כל הגולשים. גם לא מן הנמנע שההגבלות יהיו לתקופה מסויימת. אני פשוט חושב שאי אפשר להתעלם מהעובדה שכרגע רוב השרשורים לא עוסקים בנושאים שרלוונטים במישרין לפורום.

לא יותר פשוט להתעלם ממה שלא אהוד עליך

או לחלופין תביא תכנים שכן מעניינים אותך...אולי הם יעניינו אחרים.
לשלול = נסיגה, להרחיב = התפתחות.

ממש לא שמרוך

אני רק אצביע לך למעלה, כן כן עוד קצת למעלה, או בדיוק פה, לכותרת של הפורום, מה רשום שם? תודה.

כשאני בתור גולש ערבי, בא ומחפש מסגרת לכתוב בה, ואני נתקל בפורום ערבים בתפוז, בתור גולש, אני מצפה להיכנס לכאן ולראות רוב ערבי, עם תכנים ערבים, מהות ערבית, וכן הלאה, אבל כשאני נכנס לפה אני רואה שלוש וחצי ערבים שמנהלים וויכוח מול 837356 יהודים שכל יום כותבים פה הודעות אנטי ערביות, אני לפחות מצפה ממנהל שמנהל את המקום הזה, שלא יתן יד לדבר הזה ויחסום את אותם מתסיסים, ויתן לשאר הגולשים את הנחת רוח שלשמה הם החליטו להקדיש מהזמן הפנוי שלהם פה.

אבל, ואבל גדול, אני גם מבין את הקושי בלעשות את זה, בזמנו התנהלנו המון מול הנהלת תפוז והחלפנו כל כמה חודשים מנהל כאן, ואני יודע שהנהלת תפוז מקשה על חסימת גולש כל עוד הוא " לא חרג על כללי הפורום " ואני גם מבין שהידיים של המנהלים כאן די כבולות בנוגע לחסימות, שצריך לקבל אישור מהנהלת תפוז ואנא עארף מה, ככה לפחות חירטטו אותנו אז, למרות שבפורומים אחרים שכתבתי בהם החסימות לגולשים היו אך ורק לשיקולו של מנהל הפורום והם נעשו באופן מהיר וחד, רק פה עשו לנו בלגאן מלחסום את " היהודים המתסיסים " כי מה לעשות, מי שיושב בהנהלת תפוז יהודים, רובם צעירים, חלק מורעלי צבא, חלק הומואים ולסביות ( אני אומר את זה באמת, ולא מנסה לרדת על מישהו באמירות האלה ) וכן קשה להם לתת אישור לחסום יהודי שבא " לרדת על ערבים "

מה שיותר מעניין פה גם, שחלק גדול מהמתסיסים עושים את זה בשכל, מביאים כתבות נגד ערבים, כאילו בתמימות, כשבתכלס זה פוגע בכל הערבים שגולשים כאן אבל אין בזה שום עבירה על תקנון הפורום, או עבירה מהסוג שתגרום לחסימה לפי כללי הנהלת תפוז, אם תחסום אותו הוא יכול לטעון שהוא סתם הביא כתבה אקטואלית שמצא באיזה אתר מסכן ולא קילל אף אחד ולא העליב אף אחד, אני מבין את הבעייתיות שבניהול פורום כזה, האשמה רק על הנהלת תפוז, כי ברגע שהם מזמינים מנהל אליהם למשרדים, במיוחד לפורום בעייתי כמו ערבים, הם צריכים לתת לו את הסמכות המלאה לחסום את מי שבא לו על פי שיקולי דעתו ועל פי רוב משתתפי הפורום הקבועים, אחרת זה נועד לכישלון

למעלה