ממש לא שמרוך
אני רק אצביע לך למעלה, כן כן עוד קצת למעלה, או בדיוק פה, לכותרת של הפורום, מה רשום שם? תודה.
כשאני בתור גולש ערבי, בא ומחפש מסגרת לכתוב בה, ואני נתקל בפורום ערבים בתפוז, בתור גולש, אני מצפה להיכנס לכאן ולראות רוב ערבי, עם תכנים ערבים, מהות ערבית, וכן הלאה, אבל כשאני נכנס לפה אני רואה שלוש וחצי ערבים שמנהלים וויכוח מול 837356 יהודים שכל יום כותבים פה הודעות אנטי ערביות, אני לפחות מצפה ממנהל שמנהל את המקום הזה, שלא יתן יד לדבר הזה ויחסום את אותם מתסיסים, ויתן לשאר הגולשים את הנחת רוח שלשמה הם החליטו להקדיש מהזמן הפנוי שלהם פה.
אבל, ואבל גדול, אני גם מבין את הקושי בלעשות את זה, בזמנו התנהלנו המון מול הנהלת תפוז והחלפנו כל כמה חודשים מנהל כאן, ואני יודע שהנהלת תפוז מקשה על חסימת גולש כל עוד הוא " לא חרג על כללי הפורום " ואני גם מבין שהידיים של המנהלים כאן די כבולות בנוגע לחסימות, שצריך לקבל אישור מהנהלת תפוז ואנא עארף מה, ככה לפחות חירטטו אותנו אז, למרות שבפורומים אחרים שכתבתי בהם החסימות לגולשים היו אך ורק לשיקולו של מנהל הפורום והם נעשו באופן מהיר וחד, רק פה עשו לנו בלגאן מלחסום את " היהודים המתסיסים " כי מה לעשות, מי שיושב בהנהלת תפוז יהודים, רובם צעירים, חלק מורעלי צבא, חלק הומואים ולסביות ( אני אומר את זה באמת, ולא מנסה לרדת על מישהו באמירות האלה ) וכן קשה להם לתת אישור לחסום יהודי שבא " לרדת על ערבים "
מה שיותר מעניין פה גם, שחלק גדול מהמתסיסים עושים את זה בשכל, מביאים כתבות נגד ערבים, כאילו בתמימות, כשבתכלס זה פוגע בכל הערבים שגולשים כאן אבל אין בזה שום עבירה על תקנון הפורום, או עבירה מהסוג שתגרום לחסימה לפי כללי הנהלת תפוז, אם תחסום אותו הוא יכול לטעון שהוא סתם הביא כתבה אקטואלית שמצא באיזה אתר מסכן ולא קילל אף אחד ולא העליב אף אחד, אני מבין את הבעייתיות שבניהול פורום כזה, האשמה רק על הנהלת תפוז, כי ברגע שהם מזמינים מנהל אליהם למשרדים, במיוחד לפורום בעייתי כמו ערבים, הם צריכים לתת לו את הסמכות המלאה לחסום את מי שבא לו על פי שיקולי דעתו ועל פי רוב משתתפי הפורום הקבועים, אחרת זה נועד לכישלון