באמת אמיצה.

QueIronia

New member
באמת אמיצה.

אחרי שמיעה ראשונה, הדיסק הוא די אכזבה. ולא רק המוזיקה כאן לא בשיאה: הדיסק לא כולל את המילים של השירים, אלא רק Booklet של 4 דפים, עם פרטים טכניים על השירים וכמה תמונות (אמור להשתפר ב-Deluxes Edition. באמת תודה רבה). מעבר לזה - אין בדיסק תודות. וואלה יופי. אם היה מדובר בדיסק מצוין, הייתי יכול להעביר, כי כשהמוזיקה כ"כ טובה, כל המסביב לא חשוב. אבל לפעמים צריך את המסביב, כדי לכסות על התוכן. פה, לצערי, שניהם צולעים. הפוטושוט נראה כאילו עשו אותו בשקל תשעים, ונתנו לאיזה משועמם לסדר אותו קצת בפוטושוט. ההקשעה מצד ג'ן כנראה די מינימאלית (לכתוב תודות? את אפילו לא צריכה לעשות את זה בעצמך!), וחברת התקליטים שלה לא עושה כלום כבר כמה דיסקים. חבל שאחרי דיסק כ"כ מוצלח כמו Como Ama Una Mujer, שההשקעה בו ניכרת בכל שיר ובכל תו, מגיע כזה אלבום. אז כן, יש כמה "נקודות אור" (כמו Hold It Don't Drop It, Brave, Stay Together ו- I Need Love), אבל רב-רבאק! ככה לא עושים מוזיקה. נכון, המשך היחסים ביני לבין ג'ן לא עומדים בסיכון, אבל במשך כל השמיעה הראשונה של הדיסק חיכיתי לאיזה משהו שפשוט לא הגיע
(ותסלחו לי על האובר-דרמה, פשוט הדוגמיות ששמו לפני כמה חודשים ב- OnlineJLoFan.com עשו לי חשק שלא בדיוק התממש).

QueIronia

New member
אנקדוטה קטנה../images/Emo26.gif

ב-Get Right ג'ניפר נועלת נעלי עקב של גוצ'י (four inch high
). ב- Mile In These Shoes היא צמודה לנעליים של איב סאן-לורן (YSL). חבל שהיא לא נשארה עם גוצ'י. יותר מחמיא לה.

QueIronia

New member
בשמיעה שנייה (כרגע בשיר 7)

הדיסק פחות נורא ממה שעשיתי ממנו. עדיין, לא הלהיט שלו קיוויתי. אני מקווה לקנות את ה-Deluxe Edition מתישהו. אולי היא פחות מעליבה (ובכ"ז - למה צריכים לשלם יותר על אותו דיסק, רק כדי לקבל DVD עם ארבעה קליפים וחוברת קצת יותר מושקעת?? Epic לא יכלו לפרגן קצת למעריצים?) נ.ב. שכחתי ש- The Way It Is גם מוצלח.

QueIronia

New member
Brave כרגע רק יותר טוב מ-Rebirth, וגם זה

בלחץ - רק בגלל שהוא פופי יותר ויותר קצבי. בטח זה ישתנה עוד הרבה, סה"כ שמיעה שנייה.

לדעתי,

האלבום ממש טוב, לא מאכזב כמו השניים האחרונים. כמובן שכמו בכל אלבום יש רצועות חלשות, שלפי דעתי הן - the way it is ו be mine הנסבלים, ו i need love הנוראי. אבל בכללי, אלבום שכיף לשמוע, קליל כזה. אני לא התאכזבתי.

באופן אישי, אהבתי את INL.

כמובן שהוא לא כוס התה של האלבום, אבל אהבתי בו מספר דברים ואת ה-3 בעיקר: 1. את הסגנון - שילוב של מלודיה ומוסיקת כנסיות. 2. את הביצוע - ג'ניפר נשמעת בו מעולה. 3. את ההפקה - היא מנסה לחרוג כמה שיותר מהנורמה, ממה שנהוג כיום במוסיקה. בשוק המוסיקה העולמי של היום לא מחפשים שירים שמופקים טוב (מחפשים שירים קלילים שלא יאמצו את האוזן), אבל ההפקה של השיר הזה לא מתפשרת - פשוט מעולה. חבל ששאר השירים הם יותר תחליף של גלולת שינה מאשר מוסיקה איכותית.

Lopezit

New member
בקיצור

תדרג את השירים (מה אתה אוהב ומה לא) אני בקושי שמעתי את האלבום חוץ משירים כמו Brave ,MITS אין בו שום דבר שמושך אותי לחרוש עליו

QueIronia

New member
דירוג שטחי../images/Emo26.gif

דירוג ראשוני ביותר, לאחר 2 שמיעות (וחרישה בלתי פוסקת על Brave) 1. Stay Together 7 2. Forever 7.5 3. Hold It Don't Drop It 8.5 4. Do It Well 7 5. Gotta Be There 7.5 6. Never Gonna Give Up 6 7. Mile In These Shoes 7 8. The Way It Is 7.5 9. Be Mine 5.5 10. I Need Love 7.5 11. Wrong When You're Gone 7.5 12. Brave 9.5 13. Do It Well feat. Ludacris 7 הדירוג הוא בעיקר יחסי בתוך הדיסק, ופחות באופן מוחלט.. אני עוד לא מכיר את כל הדיסק מספיק טוב בשביל לתת דירוג אמיתי... בעוד איזה שבוע-שבועיים אני אכתוב ביקורת אמיתית. כמו שאפשר לראות, השיר הכי טוב בדיסק לדעתי הוא Brave. MITS אכזב אותי מאוד. הוא חמוד, אבל עמוס מאוד מאוד ויכול להציק באוזן. הופתעתי לטובה מ- Forever ובעיקר מ- I Need Love. גם HIDDI וגם DIW משתפרים פלאים ב-Moto Blanco Radio Edit. צריך לשלוח גם את Brave לדיג'יי הזה, שיהפוך אותו ליותר טוב אפילו ממה שהו עכשיו. סינגלים פוטנציאליים מהדיסק, אחרי DIW: 1. HIDDI - חייב להיות סינגל אמיתי 2. Brave - דחוףףףףףףףף 3. Gotta Be There (אולי גם Forever ו- WWYG)

Lopezit

New member
אנחנו מסכימים בהרבה דברים באלבום הזה../images/Emo9.gif

גם אני הופתעתי מ Forever(שבהתחלה בכלל לא אהבתי) ומ- I Need Love Brave הוא נמצא אצלי בטופ 3- לא מדורג.. 3 השירים האהובים עליי ביחד עם HIDDI ו- MITS Be Mine גם אצלי נמוך.. זוועה! אבל השיר שנמצא אצלי בתחתית של התחתית של הרשימה זה Never Gonna Give Up וזהו בגדול... הדירוגים האחרים ממש דומים לשלך אני רק מקווה שייצא לי לקנות כבר את האלבום הזה

QueIronia

New member
תכל'ס הוא דיסק לא רע כדי להעביר איתו

זמן. למשל בנסיעה ארוכה כשרוצים לגוון בדיסקים. הוא גם פופי ולכן זה כיף. מצד שני, זו בדיוק הסיבה למה הוא כזה מאכזב: ציפיתי לדיסק שאני ארצה להקשיב לו, לא לדיסק שאני אעיף אחרי שבוע וחצי, כשאני כבר אכיר את כל השירים... נראה לי אני אחזור מהר מאוד לחרוש על CAUM. NGGU ו- BM פשוט על הפרצוף. מה בדיוק היא חשבה לעצמה? בדיסק של 15 שירים, פילרים כאלה יכולים להתקבל. בדיסק של 12+1 זה לא הולך ככה
הם גרועים כמעט כמו Sola. את באמת אוהבת את MITS? הוא באמת סבבה והכל, אבל הוא קצת עמוס, את לא חושבת?

Lopezit

New member
אני לא צריכה דיסק רק בשביל להעביר

איתו את הזמן אני רוצה דיסק מושקע שאני אהנה לשמוע... וכן אני באמת אוהבת את MITS... יכול להיות שיימאס לי ממנו באיזה שלב אבל לא כרגע CAUM here I come

הדירוג שלי../images/Emo13.gif

1. Forever 2. Stay Together 3. Do It Well 4. Gotta Be There 5. Brave פוטנציאל לסינגל: Stay Together כל שאר השירים, שהם יותר ממחצית האלבום, בינוניים ומטה. אלבום מאכזב

QueIronia

New member
אתה רציני?? Brave רק מקום 5??

בכל מקרה - נראה לי שעל המסקנה שלך יש קונצנזוס רציני...

כן. הארבעה הראשונים יותר טובים

ממנו. למה קונצנזוס רציני? האלבום הזה הוא אכזבה אחת גדולה, ולא רק אני חושב כך.

QueIronia

New member
בגלל זה אני אומר שזה קונצנזוס.

קונצנזוס = הסכמה, תמימות דעים.

סליחה, טעות שלי.

ומסכים איתך בשאר לתמונות הסטילס של האלבום. חוץ מהתמונה עם משקפי השמש שחן הביאה לי, התמונות זוועתיות.

והעובדה שאת התמונות צילם

אלקסי היי, גאון בתחומו, ממש הפתיעה אותי. כל התמונות חובבניות. התמונה שצירפתי מושלמת, אחת מהיפות של ג'ניפר. וסליחה על החפירה... התאהבתי בפורום.

למעלה