באמת אמיצה.

Lopezit

New member
../images/Emo45.gif

זאת באמת התמונה היחידה היפה מהפוטושוט המעצבן והלא מושקע הזה

אהההההההההההההההה הדיסק הכי מושלם שלה.

יותר מJLO אפילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הדיסק הכי יפה ששמעתי בחייםםםםםםםםםםםםםם השירים הכי טוביםםםםםםםםםםםם : מקום ראשון אי פעם ברור שBRAVE 2- MITS/ ?FOREVER 3- HIDDI/ STAY 2GETHER ואחרי זה אני באמת יקשיב לכל השאר. אהההההההההההה אני מאוהב בשלמות הזאת שנקראת BRAVE אין דברים כאלה. המסק של השירים המילים המוזיקה המדהימההההה הסגנון התמונות הכי טובים שלה אי פעם. חבל שהיא לא מפוצצת יח"צנות עכשיו כי היא הייתה נאמבר 1 און דהגלובוס!

Free Lancer

New member
ממ נדחף-

אני מסכים... את האמת שהאלבום הזה די קיצוני, כל מה שטוב - מעולה וכל מה לא - גרוע. MITS - שיר מעולה, הכי טוב באלבום. השירים שאני אהבתי - HDDI, DIW וBRAVE

West Doll

New member
האלבום מתחיל כבר לעצבן אותי../images/Emo3.gif

אני לא מתה על כל השירים...בהתחלה עוד קצת התלהבתי מהאלבום אבל אחרי מספר שמיעות האלבום כבר מתחיל להמאס וחבל
השירים שהם הטובים באלבום לטעמי[לא לפי דירוג מסויים]: Forever[בהתחלה ששמעתי ההתחלה של השיר נשמעה קצת מעפנה אבל עכשיו השיר חביב עליי]. Hold It, Don't Drop It Gotta Be There[בינתיים הוא נחמד, אני אוהבת את הפזמון
]. Mile In These Shoes Wrong When You're Gone Brave את השאר אני מחבבת קצת פחות ויש כאלה שאני ישר מעבירה כמו Never Gonna Give Up.

שרשור מעניין../images/Emo45.gif

נורא הסתקרנתי לראות מה אתם חושבים על האלבום...עוד כמה זמן נעשה שרשור דירוג רשמי, כמו שאמרת באמת שצריך עוד לעכל אותו כמו שצריך. אבל לביינתים, הנה הדירוג שלי
שירים 1,2
גאוניים שירים 3-5
מצויינים שירים 6-8
נחמדים שירים 9-12
גרועים 1- brave
2- hold it, don't drop it 3- stay together 4- Wrong When You're Gone 5- The Way It Is 6- Mile In These Shoes 7- Do It Well 8- Forever 9- Gotta Be There 10- I Need Love 11- Be Mine 12- never goone give up

למעלה